Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar içinden kılıf çıkmıyor.
    bu arada bir kaç özelliği de eklemek isterim duymuşsunuzdur samsung u takip ediyorsanız.
    kies air diye bir program var modeminiz kablosuzsa kablosuz bağlantı ile bilgisayara bağlanabiliyorsunuz. yani kies air açtığınızda telefonunuz size bir ip adresi veriyor, o ip adresini internet tarayıcınıza yazıyorsunuz ve telefonunuzun bütün dosyalarına, rehberinize, mesajlarınıza yani kısaca telefonunuzdaki her şeye bilgisayarınız ekranında ulaşıyorsunuz. ben sadece müzik yükledim kies air le
    telefonda swype diye bir yazma metodu var gerçekten süper. elinizi hiç kaldırmadan qwerty klavyenin üstünde elinizi gezdiriyorsunuz ve yazmak istediğiniz kelimeyi yazıyor. ben anlatamadım detay için
    http://www.swype.com/
    http://www.youtube.com/watch?v=XCWwuIXxBuI

• arkadaşlar bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
    parsan hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle.
    ben silikon kılıf aldıydım ama beğenmedim. gelecek kılıf beğenirsem iletirim. gelmesi 1 ayı bulabilir:) ebay aracılığıyla aldım çinden.
  • Ebaydan 1 Ay bekleyemem sanırım. alırım bi deri kılıf :D İdare eder artık .
  • @ sinilker

hocam bu telefonun önündeki kamera ile şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyor di mi?
  • skype ile görüntülü konuşma yaptım ama şebeke üstünden denemedim
  • hocam onu en azından bir denesen ve cevabını buraya yazsan çok makbule geçer. yani en azından bir video call yap, çalıyor mu yoksa mümkün olmadığını mı belirtiyor zaten anlarız
  • görüntülü arama seçeneği var denedim sabah ama sanırım telefon hattım bulunduğum yerde 3g yi desteklemiyor. sinop merkeze geçtiğimde deneyip tekrar durumu iletirim ama görüntülü arama seçeneği varsa bu işlem yapılıyordur !
  • arkadaşlar tekrardan merhaba,
    sanırım beim avea hattı ile ilgili bir problemim var,görüntülü arama diyorum arıyor sonra şu an bağlantı gerçekleştirilmiyor diyor.
    Flac formatında müzik dinleyebiliyorsunuz ekstra bir uygulamaya gerek kalmadan.
  • mkv nasıl oynatıyor ...performansı iyi mi.
  • arkadaşlar bugün electro world de test ettim, bir elimde s2 bir elimde bu telefon var, galaxy r menulerde takılma yaparken s2 yağ gibiydi anlamadım, tegra 2 de var ama ters tepmiş heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

arkadaşlar bugün electro world de test ettim, bir elimde s2 bir elimde bu telefon var, galaxy r menulerde takılma yaparken s2 yağ gibiydi anlamadım, tegra 2 de var ama ters tepmiş heralde

iksinde tema olarak hareketli mi tema vardı . yorumlarda ve video incelemelerde hareketsiz temaların ekran menü geçişlerinde sorun yok amma hareketli tema olunca Galaxy R da takılmalar oluyor.
    Birde resimlerde iki parmakla zoomlama yapıncada biraz tepkimelerde geçikmeler olduğunu gözlemledim...

Bu yüzden Teknosadan Galaxy Plus 1099 tl ye alasım var. Onunda RAM de 180 mb lik anca boş alan kalıyor. R daki boştaki RAM neredeyse 500 mb kadar :)

Ekran konusunda R daha canlı ben buradayım diyor. İnce kenar yapısı ile klasik Galaxy kasasından kurtulmuş gerçekten güzel görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idil_ka -- 19 Kasım 2011; 23:39:19 >

• telefonu alalı iki haftayı geçti menülerde ne bir takılma yaşadım ( arkadaşımızın deyimiyle ! yağ gibi akıyor telefon ), ne donma problemi yaşadım, ne de kapanma problemi oldu !
    mkv oynatmada problemli olduğunu yukarıda söylemiştim. zaten mkv dosyasını oynatabilmeniz için android marketin yolunu tutmanız lazım ama bedava programlarda takılmalar var, bence uğraşmayın.
    he telefonu mkv player gibi kullanıp tv ye bağlamak istiyorsanız da S2 de bile problem olduğunu unutmayın !
    mkv dediğimiz filmler zaten 3-4 gb ın üstünde telefonun ya da sd kartının hafızasında atarken filmi bölmeniz gerek. mkv için ücretli uygulamalar var denemedim. telefonda izlemek için mkv yerine yine kaliteli film formatlarını deneyebilirsiniz.
  • quote:

arkadaşlar bugün electro world de test ettim, bir elimde s2 bir elimde bu telefon var, galaxy r menulerde takılma yaparken s2 yağ gibiydi anlamadım, tegra 2 de var ama ters tepmiş heralde

elindekinin galaxy r olduğuna emin misin? bu cihaz sadece teknosada satılıyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgahan93

quote:

iksinde tema olarak hareketli mi tema vardı . yorumlarda ve video incelemelerde hareketsiz temaların ekran menü geçişlerinde sorun yok amma hareketli tema olunca Galaxy R da takılmalar oluyor.
    Birde resimlerde iki parmakla zoomlama yapıncada biraz tepkimelerde geçikmeler olduğunu gözlemledim...

Bu yüzden Teknosadan Galaxy Plus 1099 tl ye alasım var. Onunda RAM de 180 mb lik anca boş alan kalıyor. R daki boştaki RAM neredeyse 500 mb kadar :)

Ekran konusunda R daha canlı ben buradayım diyor. İnce kenar yapısı ile klasik Galaxy kasasından kurtulmuş gerçekten güzel görünüyor

tema hareketli rüzgar güllerinin olduğu tema, diğer menuye geçerken oluyordu, ekran parlaklığında s2 ye fark atıyo hatta s2 nin parlaklık ayarını kontrol ettim sondaymıiş :)

• Yaw arkadaşlar kafama takılan medya markta S2 nin ekranına adam anahtarı ile resme çizmeye çalıştı ama çiizilmedi.

Sizce galaxy R ın ekranı ne kadar çizilmelere dayanıklıdır.

• bence s2 den şaşmayın 2.el değerini,custom romları ve güncellemeleri düşünün aradaki fark için değmez
  • Birisi indirimle beraber 1299 lira iken diğer telefon 1699 arada ki 400 liralık farkı vereceksen eğer millet s2 alsın tabi

Arkadaşın dediği gibi bir takılma donma kesinlikle bende rastlamadım teknosa da kullanırken. Benim telefon da pazartesi elimde olacak. Ekranın çizilme olayına gelirsek temiz bir telefon sahibi olmak istiyorsanız bile ekrana koruyucu takıp kullanmak en mantıklısı ve güzelidir.
  • valla 1499 a telpa garantili s2 ler var kadıköydeki telefoncularda kapalı kutuda
  • arkadaşlar size şu an telefonun fiyatı yüksek gelebilir ama yanındaki hediyeleri ihmal etmeyin
    100 tl hediye çeki
    samsung bluetooth kulaklık 50 tl
    araç tutacağı 15-20 tl de
    8 gb hafıza kartı 50 tl civarında
    1 yıllık igo navigasyon yazılımı fiyatını bilmiyorum
    samsung fun club üyeliği bilmiyorum
    bu hesaplardan sonra tlf fiyatı bence 1100 - 1200 tl ye gelir. benim hediyelere ihtiyacım yok derseniz de bekleyin fiyatının biraz daha düşmesini.
    bu arada axess kredi kartı olanlara da %10 chippuan 20 kasımda teknosada
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.