Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

Pilin dolma suresi normal sayilir, genelde bu kapasite 3 saat civarinda dolar cogunda, ekran koruyucu olarak gg den daha ucuz bir koruyucu al zaten bir iki tane alternatif var ben memnunum daha pahali olanlarda var ama bence degmez. Mailler icinde digerden hesap ayarlarina gir ordan gelen e postayi sec altta sunucudan sil seceneginindeki hicbir zaman secenegini degistir gelen e postayi sildigimdeyi isaretle o zaman silinir...

"Mailler icinde digerden hesap ayarlarina gir ordan gelen e postayi sec " hocam bunu seçtikten sonra ileriyi tıklıyorum hesap bilgileri alınıyor diyor tekrar aynı menüye dönüyor." sunucudan sil " gibi bir seçenek göremiyorum
  • İleriye tiklama, asagi dogru in sunucudan sille ilgili ayarlari gormen lazim...
  • göremedim ne yaptıysam, neyse teşekkürler
  • hesabı sildim, manuel olarak tekrar kurmaya çalıştım, manuel kısmında görünüyor "sunucudan sil" bu seferde manuel kurulumda sunucuya bağlanamıyor:)
  • önemli değil, manuelle uğraşma otomatik kurulum yap kurulumdan sonra, gelen postaya girdiğinde açılan klavyeyi geri tuşuyla kaldır en alta bak, birde böyle dene...
  • aynen öyle yapıyorum, alt taraf bomboş yazı felan yok
  • Demekki farkli bir ayar sozkonusu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alacak arkadaşlar yine söylüyorum ,benim sıkıntı şarjda 1 -1,5 günü daha aşamadım o kadar fazlada kullanmıyorum reset falanda yaptım,şarjdan çıktığı an %99 oluyor 2 kurcala % 95 sabaha % 83 te öğleye % 70 Akşam 5 te % 50 saat 9 gibi % 30 şuan için pil bitik ve şarjda toplam da 1 saat internet 20 dk mp3 20 dakika oyun hepsi bu.
    Hey gidi samsung shark 2 1 hafta şarjı gidiyor bu ise 1-2 gün,bence aldım ama telefonlara bu kadar para vermeyin,illaki android istiyorsanız neyde o huwai ideos X5 e iyi diyorlar ucuzmuş fazla para vermeyin,yeni alacaklar iyi düşünün bakın her akşam şarj,dokunmatikten uzak durun.Saygılar ..Bu son yazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

alacak arkadaşlar yine söylüyorum ,benim sıkıntı şarjda 1 -1,5 günü daha aşamadım o kadar fazlada kullanmıyorum reset falanda yaptım,şarjdan çıktığı an %99 oluyor 2 kurcala % 95 sabaha % 83 te öğleye % 70 Akşam 5 te % 50 saat 9 gibi % 30 şuan için pil bitik ve şarjda toplam da 1 saat internet 20 dk mp3 20 dakika oyun hepsi bu.
    Hey gidi samsung shark 2 1 hafta şarjı gidiyor bu ise 1-2 gün,bence aldım ama telefonlara bu kadar para vermeyin,illaki android istiyorsanız neyde o huwai ideos X5 e iyi diyorlar ucuzmuş fazla para vermeyin,yeni alacaklar iyi düşünün bakın her akşam şarj,dokunmatikten uzak durun.Saygılar ..Bu son yazım.

Aslında ilk başlarda şarjın normal olduğunu düşünüyordum ancak bikaç gündür kullanıyorum dün gece 12de şarjdan aldım telefonu; 30 dk civarı internet 15-20 dk oyun, 5dk gps, akşama kadarda toplasanız 30dk konuşma ve gece 12 gibi bitecek şarjı.3 gündür böyle oluyor. 2 gün gider diye düşünüyordum çok kullanmamama rağmen 1 gün gidiyor ki ekran parlaklığı orta seviyeden daha düşükte.

Acaba 2.3.4 sürümünü güncelledikten sonra pilde biraz iyileşme olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rest06 -- 22 Aralık 2011; 13:58:12 >

• Arkadaşlar, "ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet-çalışan" bölümüne girdim, yüklediğim 3-4 oyunu açmadığım halde onlar çalışıyor gözüküyordu,kapattım. Ben açmadığım halde nasıl çalışıyor bunlar şuan bilmiyorum ama şarj konusunu etkiliyordur muhtemelen. Telefonun performansı, şarjı vs şeylerle ilgili yapmamız gereken önerileriniz varmı ?
  • quote:

Demekki farkli bir ayar sozkonusu...

Hotmail'in sayfasından mail ayarlarıma girdim ( bilgisayardan ) ayarlarda "POP ve karşıdan yüklenen iletileri silme" diye bir bölüm var onu değiştirdim.Artık olacak sanırım.Teşekkürler yardımın için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rest06

quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

alacak arkadaşlar yine söylüyorum ,benim sıkıntı şarjda 1 -1,5 günü daha aşamadım o kadar fazlada kullanmıyorum reset falanda yaptım,şarjdan çıktığı an %99 oluyor 2 kurcala % 95 sabaha % 83 te öğleye % 70 Akşam 5 te % 50 saat 9 gibi % 30 şuan için pil bitik ve şarjda toplam da 1 saat internet 20 dk mp3 20 dakika oyun hepsi bu.

Aslında ilk başlarda şarjın normal olduğunu düşünüyordum ancak bikaç gündür kullanıyorum dün gece 12de şarjdan aldım telefonu; 30 dk civarı internet 15-20 dk oyun, 5dk gps, akşama kadarda toplasanız 30dk konuşma ve gece 12 gibi bitecek şarjı.3 gündür böyle oluyor. 2 gün gider diye düşünüyordum çok kullanmamama rağmen 1 gün gidiyor ki ekran parlaklığı orta seviyeden daha düşükte.

Acaba 2.3.4 sürümünü güncelledikten sonra pilde biraz iyileşme olur mu ?

2.3.5 te daha iyi olduğu söyleniyor ama şu an güncelleme yok sanırım, juice defender ultimate i yükleyip ordan çeşitli varyasyonlardan birini yükleyin faydalı olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 22 Aralık 2011; 14:41:07 >

• Açık alanlarda ekran performansını pek beğenmedim, daha canlı olur diye düşünüyordum biraz hayal kırıklığına uğradım.
  • Dün gece 12 civarı şarjdan aldım, yoğun kullanmamama rağmen saat 22.45 şarjı bitti. Telefonu ilk aldığımda hiç şarj etmeden bilgisayara bağlamıştım ve 5dk kadar şarj oldu, sonra tamamen bittikten sonra batarja 12 saat kadar şarj ettim.Acaba bu istem dışı 5dk lık şarj mı etkiledi benim bataryayı :S Tam 1 gün bile gitmiyor.. Öğlen "just defender" ı yükledim, x1.58 yazıyor programda, oda devrede olduğu halde tam 1 günü tamamlayamadım.
  • Juice defender ultimate yi tam surum yukleyin enable yapin extreme yi secin sanirim biraz fark edecektir bende olumlu, ayrica ilk yaptiginiz olay batarya icin olumsuz ancak cok buyuk fark yaratacak bir durum degil.

• quote:

Juice defender ultimate yi tam surum yukleyin enable yapin extreme yi secin sanirim biraz fark edecektir bende olumlu, ayrica ilk yaptiginiz olay batarya icin olumsuz ancak cok buyuk fark yaratacak bir durum degil.

Dün tamamen boşalttım bataryayı, sabah aldım şarjdan, telefonu açtığım an şarj yüzde 96 görünüyordu. İlk açılışta yüzde 4 yemiyordur herhalde, sanırım benim pilde var bir şeyler ?

Bir de telefonu açtıktan sonra uygulamaları yönetten çalışanlara baktım, yüklediğim 3-4 oyun ben açmadan arkada çalışıyor görünüyor.Bunları ben her telefonu açtığımda durdur mu diyeceğim ? Bir yolu yokmudur kaldırmanın..
  • Bu android zorlamaya başladı beni. Daha önce google haritaları yada internet explorer ı açtığımda , internet aktif değil açalım mı gibisinden bir soru geliyordu.Şimdi wifi kapalı, paket veri kapalı, explorer ı açtığımda yada navigasyon açtığımda direk otomatik olarak paket veri aktif oluyor.Bunu nasıl kapatcam:S öff sıkılmaya başladım.
  • Senin pilde sorun yok bu android esas itibariyle kolay bir sistem degil ayrintilara bakinca ugrasmak istersen karsina bir cok durum cikabiliyor karmasik gibi gozukmesede komplike bir sistem oldugu icin verimli kullanmak icin bircok seyi bilmen gerekiyor heleki belli bir sureden sonra bir cok programi kurup silince bazen cihazda kafayi yiyebiliyor galaxy r her ne kadar bu konuda iyi olsada bir cok cihaz boyle, bende dahil bir cok konuda bilgi eksigimiz var, sen yenisin bir sey demiyorum ama uzun sure kullananlarin bircogu bile bircok seyi bilmeden yada ugrasmadan kullaniyor sorunlarida gozardi edebiliyor, sen hic degilse duzgun kullanmak icin ugrasiyorsun, umarim takildiklarini cozer memnun kullanirsin, androidin artilari yaninda basta pil olmak uzere eksileride az degil, pil konusuna donersek, teli acik olarak % 100 dolana kadar sarj et, sonra teli kapat yine sarja tak kisa surede % 100 olunca teli ac komple acildiktan sonra yine kapat ve yine % 100 olana kadar bekle dolunca fisten cek ac ve kullanmaya basla bu sekilde kucuk bir kalibrasyon yapmis olursun ve pili doldurdugunda acilinca artik %99 olarak gormeye baslarsin. Acilista programlarin calismasina gelince, bir startup manager programi yukle yada android optimizer gibi bir programin icinden baslangic yoneticisi veya startup managere gir soyledigin programlari pasif et acilista aktif olmazlar, sonucta dedigim gibi android bazen adami sinir edebiliyor ben zaten wave3 almistim biraz androidten sogudugum icin ama onda sorun cikinca mecburen geri donduk her ne kadar arti ozellkleri cok guzel olsada gerek pil gerek kullanimda olsun olusan bazi sorunlar insani sogutabiliyor ics 4.0 gelince ne olur bilmiyorum ama su an icin bence genelde durum boyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 23 Aralık 2011; 15:59:11 >

• Çok ilginç. Arkadaşta galaxy star var 300 liralik , suan yanyanayiz benim sinyal 2 cizgi onun tam cekiyor.

• aslında ıcs 4.0 gelince ne olacağıda az çok belli gibi, yeni android 4.0 da işlemci ram rom ihtiyacı daha fazla bu kesin gibi, galaxy S e bile gelemiyeceği söyleniyorki kısa süre sonra bir çok android cihazı bir nevi çöp durumuna gelebilir, yeni sürümde birçok değişiklik olmasına rağmen yine en başta pil sorunu olacak gibi hatta bu sefer dahada yoğun olur sanırım aynı zamanda ram kapasiteside daha büyük önem kazanacak eğer bazı iyileştirmeler yapılmazsa çok üst düzey ram işlemci pil gücü olmayan cihazlarda ıcs 4.0 hayal kırıklığıda olabilir sanki gerçi 4.0 dan sonra yeni çözümler olacaktır ama ne kadar etkili olur belli değil tabi bana göre, bazı cihazlara gelince bu durum net olarak daha iyi anlaşılacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.