Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flashli bankacilik islemlerini yapiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

flashli bankacilik islemlerini yapiyorum...

flash ve kapsamsız java tarzı işlemleri hepsi yapıyor. ben bak örnek verdim yukarda. teb kobi tv var. ordan üye olup ücretsiz bireysel sonra giriş yapıp, sağ üst köşede tebnaklenfinans butonu var yeşil ona tıklayınca anlık piyasa verilerinin olduğu java sayfa açılcakmı? mesele bu kapsamlı java sayfalar. çoğu telefon açmıyor. sadece windoes mobile sistemli telefon-lar açıyor
  • bende 1 hafta önce Galaxy R aldım herhangi bir sorunum yok şükür, 2 gün şarj gidiyo gerçi full oyun oynuyorum internetten. bu arada çok güzel oyunlar var android markette bu da iyi bir + puan :) bunun dışında gorillaglass özelliğinin olmaması gibi bi dedikodu dolanıyo Samsunglarda onun için ekran koruyucu alıcam her ihtimale karşı size de tavsiye ederim
  • Telefonun anakartını değiştirmişler, yarın alacağım. Acaba bu anakart batarya süresiyle ilgilide bir değişiklik yapar mı ?
  • Beyler bir şey soracağım.Azönce destekbilisimden mesaj geldi, ürününüz hazır diye, hemen arkasından "Yasal Uyarı" diye mesaj geldi xx imei nolu cihaz kayıt dışıdır 1hafta içersisinde kapatılacaktır.Nasıl oluyor böyle bir şey ne yapmam gerekiyor
  • merak etme sorun yok hangi hatta sahip iseniz o hattın bayisine gidip durumu belirtin...
  • galaxy r den daha iyi telefon galaxy 3310 dur ,hiç bozulmaz servise de gitmez.ahhhh 3310 ahhh nelerle uğraşıyoruzzz forever 3310
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rest06

Beyler bir şey soracağım.Azönce destekbilisimden mesaj geldi, ürününüz hazır diye, hemen arkasından "Yasal Uyarı" diye mesaj geldi xx imei nolu cihaz kayıt dışıdır 1hafta içersisinde kapatılacaktır.Nasıl oluyor böyle bir şey ne yapmam gerekiyor

Servis kağıdında genelde belirtilir anakart değiştiği için imei numaranız değişmiştir fakat 3 gün içersinde yeni imei numaranı kayıt edilecektir diye. O servis kağıdını iyi saklayın, her zaman size lazım olabilir.
  • arkadaşlar bir sorum olacak ürünü teknosadan aldım garantili diye oysa imeyi girince gözükmüyor bilen var mı ?

http://www.telpa.com/
  • ARKADAŞLAR BÜTÜN SAYFALARI OKUDUM BEĞENEN VE BEĞENMEYEN BİRÇOK KİŞİ VAR. BU HAFTA GALAXY R ALACAĞIM KISMETSE. ARKADAŞIM CEP TELEFONCU VE 2 SENE GARANTİLİ CİHAZI 750 TL YE ALACAĞIM. ÖZELLİKLERİNE BAKILDIGINDA S2 DEN PEK Bİ FARKI YOK GİBİ GÖZÜKÜYOR LÂKİN BEN 1400 TL VEREMEM BİR TELEFONA :) 3D UZMANI OLARAK CALISTIĞIM İÇİN BİLGİSAYARA YATIRIM YAPARIM.

SİZE SORMAK İSTEDİĞİM ŞU ; 750 TL YE , 0 , 2 SENE TELPA GARANTİLİ SAMSUNG GALAXY R BULSANIZ ALIR MISINIZ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: segovax.

SİZE SORMAK İSTEDİĞİM ŞU ; 750 TL YE , 0 , 2 SENE TELPA GARANTİLİ SAMSUNG GALAXY R BULSANIZ ALIR MISINIZ ?

Garantisi distribütör ise alınır, garantisi benim abicim diyen adamdan alınmaz.
  • tel.super al ama garantili olsun ben teknosadan aldim dun telle tekno asisti aradim garantili dedi bir sey olursa fatura ile gel dedi.eger tel.garantili ise al.yoksa olay sende biter ....
  • Vay arkadaş anakart değişti ( doğruysa ) hala tam çektiği halde arayan bazen ulaşamıyor, daha neyi değişecek ki düzelecek bu sorun anlayamadım.İade alsalar hemen geri vereceğim:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Garantisi distribütör ise alınır, garantisi benim abicim diyen adamdan alınmaz.

AYNEN ÖYLE DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ 750 TL. İLK BAŞTA BENDE DEDİM BU KADAR UCUZ NASIL OLABİLİR DİYE , HİNDİSTAN , İNGİLTERE VE ALMANYA SATIŞ FİYATLARINA BAKINCA ANLADIM :) ÇOK ÇOK BÜYÜK KAZIK YİYORUZ.
  • quote:

ARKADAŞLAR BÜTÜN SAYFALARI OKUDUM BEĞENEN VE BEĞENMEYEN BİRÇOK KİŞİ VAR. BU HAFTA GALAXY R ALACAĞIM KISMETSE. ARKADAŞIM CEP TELEFONCU VE 2 SENE GARANTİLİ CİHAZI 750 TL YE ALACAĞIM. ÖZELLİKLERİNE BAKILDIGINDA S2 DEN PEK Bİ FARKI YOK GİBİ GÖZÜKÜYOR LÂKİN BEN 1400 TL VEREMEM BİR TELEFONA :) 3D UZMANI OLARAK CALISTIĞIM İÇİN BİLGİSAYARA YATIRIM YAPARIM.

Bu fiyata kaçmaz, alın tabii ki.Neo v parasına galaxy r alıyorsunuz.

Almazsanız haber verin forumda, elbet alan biri çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

ARKADAŞLAR BÜTÜN SAYFALARI OKUDUM BEĞENEN VE BEĞENMEYEN BİRÇOK KİŞİ VAR. BU HAFTA GALAXY R ALACAĞIM KISMETSE. ARKADAŞIM CEP TELEFONCU VE 2 SENE GARANTİLİ CİHAZI 750 TL YE ALACAĞIM. ÖZELLİKLERİNE BAKILDIGINDA S2 DEN PEK Bİ FARKI YOK GİBİ GÖZÜKÜYOR LÂKİN BEN 1400 TL VEREMEM BİR TELEFONA :) 3D UZMANI OLARAK CALISTIĞIM İÇİN BİLGİSAYARA YATIRIM YAPARIM.

Bu fiyata kaçmaz, alın tabii ki.Neo v parasına galaxy r alıyorsunuz.

Almazsanız haber verin forumda, elbet alan biri çıkar

950'den satarım açılmamış bir şekilde :P ( not : kayserili değilim )

• Arkadaşlar benim sormak istediğim bir soruda galaxy r lere overclock işlemi. 2-3 sitede okumuştum 1.350 ghz civarı bir hıza cıkıyorlar ortalama. Yardımcı olabilirseniz güzel olur
  • ne yazikki galaxy r ile ilgili fazla yonetici rom overlock yok.bugun yine teknoloji marketteydim gercekten bu telefonun ustune bir s2 var onun disinda evo 3d,htc sens xe arc s lg optimus falan yalan birinin ram dusuk birinin hizi dusuk birinin hafiza dusuk birinin ekrani kotu en wave 3 ve galAxy w ye de baktim yok arkadas r gibisi yok tek gecen galaxy s2 iyiki almisim ama dedigim gibi avrupa ve diger ulkelere gore cok pahali aliyoruz bu kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

ne yazikki galaxy r ile ilgili fazla yonetici rom overlock yok.bugun yine teknoloji marketteydim gercekten bu telefonun ustune bir s2 var onun disinda evo 3d,htc sens xe arc s lg optimus falan yalan birinin ram dusuk birinin hizi dusuk birinin hafiza dusuk birinin ekrani kotu en wave 3 ve galAxy w ye de baktim yok arkadas r gibisi yok tek gecen galaxy s2 iyiki almisim ama dedigim gibi avrupa ve diger ulkelere gore cok pahali aliyoruz bu kotu

şahsen garanti dışına çıkana kadar herhangi bir modifiye yapmayı doğru bulmuyorum. 2 sene içinde overclock ve romları yaygınlaşır sanırım. galaxy note fiyatlarına baktım 1300 civarı ingiltere türkiyede ise 2300. herşeyi pahalı kullanmaya mahkum edilen bir toplum olduk ne yazık ki.
  • Aynen, hem gelir düzeyi çok düşük, hem de her şey çok pahalı. Bütün teknoloji bize pahalı, ( benzin,doğal gaz vs onlarda cabası )
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.