Şimdi Ara

samsung galaxy S 3 mını ustaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonu alalı 2 hafta kadar oldu ıcıne 5 6 tane ufak caplı oyun yukledım tango whats app mobıle security samsung apps google play store falan var guncelleme ıse 4.1.1 telefonum kasıyor ne yaptysam cozum bulamadım gercegı bu tur telefonu da ılk kez kullanıyorum sızce normal mı yoksa ben bır yerde hatamı yaptım yardımlarınızı beklıyorum ılgınız ıcın tesekkurler

• hocam bende öyle bi sorun olmadı hani telefonda şuan çok fazla oyun ve uygulama var hatta most wanted bile yüklü ama herhangi bi kasma veya yavaşlama söz konusu değil tabi diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir ben o kadar dediğiniz gibi usta değilim ama bende bahsettiğiniz gibi bir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ünal719 -- 31 Ocak 2013; 14:29:03 >
  • kasma derken sunu anlatmak ıstedım en basıtınden anlatayım tus kılıdını kaydırma esnasında su damlacıkları akıcı olmuor tus kılıdı acılınca rehbere gırınce altdakı kısılere ulasmam gerektıgınde ılk aldıgımda bır hareketle akardı ama sımdı o akıcılık yok sankı bazı ısımlerı gecerken takılı kalıyor bırde sız antıvırus programı kullanıyormusunuz bu 4.1.2 guncelleme varmıs bunu kımde temın edıcez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodblade -- 31 Ocak 2013; 14:37:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodblade

telefonu alalı 2 hafta kadar oldu ıcıne 5 6 tane ufak caplı oyun yukledım tango whats app mobıle security samsung apps google play store falan var guncelleme ıse 4.1.1 telefonum kasıyor ne yaptysam cozum bulamadım gercegı bu tur telefonu da ılk kez kullanıyorum sızce normal mı yoksa ben bır yerde hatamı yaptım yardımlarınızı beklıyorum ılgınız ıcın tesekkurler

Öncelikle hayırlı olsun.. 3 adet link vereceğim bunları sıralamasına göre girip iyice anlayıp okursanız sorununuz çözülecektir...

1- Android'de RAM Yönetimi (Şarj Dayanmıyor Diyenler)

2- ANDROID GÜVENLİ MOD

3- ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv]

• virüs programı mutlaka yüklemlsin yeni sürm noramlde gelemsi lazım gelmediyse bilgisayarından uada en yakın telefoncudan yaptırabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.