Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY S ANA KONU <=== (1982. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.793
Cevap
44
Favori
1.976.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19801981198219831984
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: photo-pentax

cevap için tesekkürler
    anladım sanırım yapmam gereken android versyonumu güncellemek.
    googleda aratıp yanlış bişey yapmmak istemiyorum.
    bunu nasıl yapacağımı gösteren bir link verebilirmisiniz?
    telefonlarla hiç alakası olmayan biriyim daha önce hiç versyon filan yükseltmedim

http://wiki.cyanogenmod.org/w/Install_CM_for_galaxysmtd bu linkten yararlanabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamunaleykum arkdaşlar yardımcı olabilecek varmı acaba Glxy S im açılmıyor Ekrana samsung yazısı geliyor sonra kapanıyor Odin ile farklı rom attım ancak yıne açılırken samsung yazıyor sonra yine kapanıyor cihazın işi bitmişmi sizce yapılabılıcek birşeyler varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: western__

Selamunaleykum arkdaşlar yardımcı olabilecek varmı acaba Glxy S im açılmıyor Ekrana samsung yazısı geliyor sonra kapanıyor Odin ile farklı rom attım ancak yıne açılırken samsung yazıyor sonra yine kapanıyor cihazın işi bitmişmi sizce yapılabılıcek birşeyler varmıdır ?

2.3.6 JVU romu pit dosyası da içerecek şekilde odinle kurun. Daha sonra isterseniz root yetkisi alıp custom romlardan istediğiniz birini kurabilirsiniz.

• Arkadaşlar batarya alacağım tavsiyesi olan var mı telefoncular da satılan SAMSUNG bataryalarından mı alayım ? Yada farklı marka yüksel mAH lı bataryalardan tavsiyesi olan var mı? Bi önceki telefonum galaxy minide Ttec batarya kullanıyordum memnundum.Ama Ttec'in galaxy i9000 için olanı 900 mAH az.
  • beyler benim telefon iyice gitti internete girince bile restart yapiyor dogru duzgun kullanamaz oldum cok kasmaya basladi kurtaramaz miyiz bunu :(

CM11 var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OppsNotDeaD O kullanıcısına yanıt
    Ben original Samsung almıştım, öneririm.

• Hesabınız google ile senkronize ise son CM11 zip dosyasını indirin. Recovery'de cache ve dalvik cache yanısıra data/factory reset yapın, /system klasörünü formatlayıp CM11 yükleyin.
    Bu temizlik cihazı rahatlatacaktır.

• Bende s plus kullanıyorum fakat 4.0 demıssınız de ben 2.3 olarak bılıyorum tavsıyem kesınlıkle almayın kotu bır telefondur eger oyun duskunuysenız
  • Arkadaşın telefona rom atacam derken bozdum
    clon imei vardı galiba

yeni romla Mobil Ağ Kullanılamıyor hatası var nasıl düzeltebilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekuy

Hesabınız google ile senkronize ise son CM11 zip dosyasını indirin. Recovery'de cache ve dalvik cache yanısıra data/factory reset yapın, /system klasörünü formatlayıp CM11 yükleyin.
    Bu temizlik cihazı rahatlatacaktır.

system klasorunu formatlama islemini tam olarak nasil yapacagiz hocam?

• Sdcard içinde /backup isimli bir klasör var mı? CM gibi bazı custom romlar efs klasörünü buraya yedeklerler. Varsa oradan original yerine kopyalarsınız.

• Recovery mod, mounts and storage, format /system.

• quote:

Recovery mod, mounts and storage, format /system.

eyvallah hocam cok sagolun.

• quote:

Selamunaleykum arkdaşlar yardımcı olabilecek varmı acaba Glxy S im açılmıyor Ekrana samsung yazısı geliyor sonra kapanıyor Odin ile farklı rom attım ancak yıne açılırken samsung yazıyor sonra yine kapanıyor cihazın işi bitmişmi sizce yapılabılıcek birşeyler varmıdır ?

JVU rom için bu linki kullanabiliiirsiniz.
  • quote:

quote:

Önceki link ölü gibi görünüyor.
    bu linki üye olarak girip kullanabilirsiniz.
    Root için ise bu linkteki CF-Root dosyası işinize yarar eğer root yetkisi istiyorsanız.
  • quote:

Sdcard içinde /backup isimli bir klasör var mı? CM gibi bazı custom romlar efs klasörünü buraya yedeklerler. Varsa oradan original yerine kopyalarsınız.

hocam var ama root lu telefonda dahi kopyalanmıyor.

ve clon imei galiba napcagımı şaşırdım valla
  • Efs klasörünün bulunduğu dizini yazılabilir olarak bağlarsanız sorun olmaması lazım. Ben solid explorer kullanıyorum ve android sisteminin kurulu olduğu tüm dizinlerde sorunsuz yazma işlemi yapılabiliyor. Keza CM içinde gelen file explorer aynı işi yapabiliyor.

• quote:

quote:

quote:

Root için ise bu linkteki CF-Root dosyası işinize yarar eğer root yetkisi istiyorsanız.

Alıntıları Göster

teşekkür ederim @nekuy indiriyorum şimdi eve gidince deniyecepim inşallah açılır cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soryy

quote:

Sdcard içinde /backup isimli bir klasör var mı? CM gibi bazı custom romlar efs klasörünü buraya yedeklerler. Varsa oradan original yerine kopyalarsınız.

hocam var ama root lu telefonda dahi kopyalanmıyor.

ve clon imei galiba napcagımı şaşırdım valla

Nekuy arkadaşımızın da dediği gibi birçok dosya yöneticisinin standart olarak system'e yazma izni yoktur. Ayarlarından bunu açmanız gerekiyor. En az sorun çıkartan dosya yöneticisi ise Root Explorer'dır. Linki sanırım binlerce kere verilmiştir. Konu içi arama yaparak çok kolay bulabilirsiniz. Bununla yaparsanız sorun çıkacağını sanmıyorum. Solid Explorer'ı da kullanabilirsiniz tabiki.

Benim takıldığım nokta Clone IMEI durumu. Birçok cihazda reset atılması bile IMEI'nin uçmasına ve yeniden box cihazlarına bağlayıp IMEI'sinin değiştirilmesi gerekliliğine yol açmaktadır. Okuyup gördüklerimiz haricinde, arkadaşımdaki S2 en büyük örnektir. Çocuk telefonu fabrika ayarlarına bile getiremiyor, kazara wipe yapması gerektiğinde IMEI uçuyor ve telefoncuya gidip 50TL vererek yeniden IMEI attırıyordu. Son hatırladığım kadarıyla bu telefon şimdi kızının oyuncağı olarak iş görüyordu.

Sizin telefonda da sadece EFS'yi geri almak yetmeyebilir, box cihazına bağlanması gerekebilir.
  • quote:

teşekkür ederim @nekuy indiriyorum şimdi eve gidince deniyecepim inşallah açılır cihaz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: western__
    quote:

Orijinalden alinti: nekuy
    quote:

Orijinalden alinti: nekuy

Root için ise bu linkteki CF-Root dosyasi isinize yarar eger root yetkisi istiyorsaniz.

tesekkür ederim @nekuy indiriyorum simdi eve gidince deniyecepim insallah açilir cihaz.

Recovery ile açip wipe islemlerini yapmayi denemismiydiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 4 Mart 2014; 12:56:38 >
  • 
Sayfa: önceki 19801981198219831984
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.