Bildirim
SAMSUNG GALAXY S DE SES GİTMEME PROBLEMİ KESİN COZUM
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadas bendede bu sorun var cözemedim ne yaptimsa almanyada yasiyorum vadafone kullaniyorum .... ama baska firmanin karti ilede denedim cozum olmadi .... yazmissin 32 ,64 ,128 lik nedir tam bi aciklama yaparmisin,,, bide bendeki kartin kaclik oldugunu nasil ögrenirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayk24 -- 22 Ekim 2010; 13:48:02 > -
bir is yapiyon bari adam gibi yapda biseye benzesin... -
Bu sorunun ana kaynağı sanırım 3G çakışması. 2 gün önce yeni sim kart aldım ama sorunu tekrar yaşadım. Vodafone hat kullandığım için 3g ayarını bulamadım. Yakın bir modelin ayarlarını girmiştim net için. Onu sildikten sonra bir sorun yaşamadım. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar vodafone internet ayarlarını silip tekrar bir denesinler. Hatta telefon şebekesini yalnızca GSM olarak seçmeleride bir çözüm olabilir. Şu an bir sorun yaşamıyorum telefonla. Vodafone galaxy s için ayar çıkardığında uyumsuzluk olmayacaktır sanırım... -
arkadas senin dedigini önceden yapmistim internet ayarlarini silip sadece gsm olarak kullaniyorum.... ama dedigim gibi ses cok net geliyor ama sesim cizirtili gidiyo bazen anlasilmiyacak kadar cok 2.2. floyo da yükledim yinede düzelmedi -
sesin gidiyor ve cızırtılı ise zaten bizim dediğimiz sorun ile ilgili değil. Bizde tamamen ses kesiliyordu. İstersen servise bir götür. Mikrofonda bir sıkıntı olabilir. -
sagol arkadas cvb icin... öyle yapayim baska care yok servis yolu gözüktü -
Benim hattım türkcell sesim karşı tarafa gitmiyor. -
Ya arkadaşlar kusura bakmayın foruma giremedim ondan cevap yazamadım çok özür diliyorum .. 32 64 128 sim kartın üzerinde yazıyor sanırım 64 lük katlarda problem varmış ben 128 lik bulamadım ondan 32 taktım sorun bir nevi cozuldu ama bulursanız 128 lik kart alın garanti olsun .. zaten vodafona gidip ben kartımı 128 lik kartla değiştiricem dediğinizde derdi anlatın değiştiriyorlar ama elde varsa benim gittiklerimde yoktu müsteri hizmetlerinden isteyin 128 lik kartı eve gelsin dediler beklemek istemedim ve 32 likle değiştirdimö adam zaten dedi 64 lük kartlarda problem yaşadık diye ... umarım cevabım açıklayıcı olmuştur tekrardan kusura bakmayın ... -
bir hevesle sim karta baktım ama benim zaten 32kb lık kartmış.bir de 128kb ı deneyeyim bari.her zaman olmasa da arada karsı tarafa ya hiç gitmiyor yada kesik kesik gidiyor sesim.sinir bir durum.haberdar ederim gelişmelerden. -
arkadas ben yurtdissinda oturuyorum vadafone kullaniyorum kartlarda hicbirsey yazmiyor... senin dedigin gibi bazen ses kesiliyor bazen cizirtili bulanik karsi taraf bazen anliyor fena degil diyor bazen hic birsey anlamiyor -
benim kartın üstünde yazıyor 32kb diye.vodafone bayisine sorun isterseniz.birazdan çıkıp vodafone'a gideceğim bakalım ne olacak. -
bana kalırsa android işletim sistemi ile alakalı bir durum bu. 3G ile ses çakışma yaptığı an kesinti oluşuyor. Bilgisayarda oluşan durumlara benziyor (İp çakışması gibi). Yeni versiyon kullanıp bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı acaba ? -
gittigim vodafone bayisinde 128 kb yoktu,benimki 32kb lık diye 64kb lık ile değiştirdik.deneyeceğim.128liği birkaç bayiye sordular yok.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- belediyeden gelen mesajları engelleme
- samsung b310e oyun yükleme
- kendi kendini arama kodu
- s22 çıkış tarihi
- samsung s24 plus özellikleri
- exynos 2400
- samsung galaxy s serisi
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X