Şimdi Ara

Samsung Galaxy S (GT-I9000) sorunları ve arızaları (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
3
Favori
157.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobil ağdan internete giremiyorum. Fabrika ayarlarına döndermek de işe yaramadı. Bir yol gösterirseniz sevinirim.
  • Ayarlar > Kablosuz Ağ > Mobil Ağlar > Paket veri kullan işaretli mi?
  • Merhaba, telefonu yeni aldım Android Türkiye'nin ROM yükleme videosunun aynısını (videonun sonundaki root dosyasını yükleme hariç) yaptım ama hala telefon Turkcell melodisiyle açılıyo ve telefonun sürümü hala aynı görünüyo nasıl düzeltebilirim?
  • Mesajlari hafiza kartina kaydedemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA

Mesajlari hafiza kartina kaydedemiyorum

SMS Backup&Restore kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Aydin

Benimde şöyle bir sorum olacak, ben telefonu teknosadan aldım 2 yıllık garanti ile.
    Her hangi bir sorunum olmadı, bu 3 tuş olayı felanda.
    Benim söylemek istediğim konu ise, telefonun malzemesinde kullanılanların adisizliği.
    Farkettiyseniz bir zamandan sonra telefon ekranın üzerindeki parlak çıta (gümüş) bir zamandan sonra çatlıyor, rengi gidiyor.
    Ben bunu garantiye yollayıp göndermek istiyorum acaba bunu değiştirirlermi, telefonu alalı 5 ay olmadı ve üzerindeki o dediğim ekranın üst kısmındaki parlak çıta, bir kısımında renk kaybı, bir kısımında ise çatlamalar oluştu.
    Bunu garanti değiştirirmi, benimle alakalı olmayan herhangi bir düşme sorunuda olmadı asla, kendi kendine çatlıyor renk atıyor.

...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

ne demek hocam bu fazla bilgim yok daha detaylı anlatabilirmisiniz ?
  • quote:

quote:

tamam hallettim hocam çok çok çok teşekkür ederim bu forumda elli yerde sordum kimse yardımcı olmadı iyiki sizin gibi üyeler var forumda
  • Android 2.3.4 ü root nasıl yapabiliriz?
  • Merhaba
    Samsung galaxi s i9000 e 2.3.4 güncellemesi yükledim ve telefonun orta tuşu çalışmamaya başladı ayrıca müzik ve video açtığım zaman ses gelmiyor.Ayarlarda veya alarm zil sesini ayarlarken ses veriyor. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz tşk.
  • Arkadaşlar telefon sessizde olmamasına rağmen aramalarda telefon çalmıyor ve sorun anca kapatıp açınca çözülüyor. Fabrika ayarlarınada geri yükledim hala devam problem. Yardımcı olaiblecek biri var mı?
  • Yardımcı olabilecek biri yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendinibil

Merhaba arkadaşlar. Bende de yurt dışı bir galaxy s var benim sorunum ise şöyle. Telefonu ilk aldığımda arkadaşın evindeki wi-fi'den bağlanıp açık olan android marketten bazı uygulamalar indirdim facebook, ebuddy v.s. bunları çalıştırdım gayet sorunsuz bir şekilde. Yalnız gsm operatörüm olan vodafone sınırsız internet paketi için kurulum ayarlarını alıp internete oradan bağlanmaya başladıktan sonra sadece tarayıcı ile internete giriş yapabiliyorum. Facebook, ebuddy ve market uygulaması çalışmıyor. Kendi evimdeki wifi den bağlanırsam düzeliyor ama gprs üzerinden bağlanmaya çalıştığımda olmuyor. Bağlantı ayarlarını da karıştırdım ama tam bir çözüm bulamadım açıkçası. Tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum. Cevap verecek olanlardan şimdiden Allah razı olsun... Bu arada hepinize hayırlı bir Ramazan Bayramı diliyorum. Selametle...

?

• quote:

quote:

quote:

tamam hallettim hocam çok çok çok teşekkür ederim bu forumda elli yerde sordum kimse yardımcı olmadı iyiki sizin gibi üyeler var forumda

Hallettiğinize sevindim. Belki bir başka arkadaşa da yardımcı olur diye bir hatırlatma yapayım. Mesela yukarda sormuştunuz "ne demek hocam bu fazla bilgim yok" diye. Başka bir yerde de karşınıza buna benzer birşey çıkarsa cevap verilmesini beklemek yerine (10dk sonra tamam diye yazdığınıza göre zaten böyle yapmışsınız) yapacağınız iş çok basit. Anlamadığınız yeri kopyalayıp arama yaptırın. Yani bu konuda olduğu gibi "SMS Backup&Restore" diye arama yaptırmanız kafi.

• Arkadaşlar Galaxy s alma arifesindeyim Sizce almak mantikli mi ? kime sorsam sorunlu telefon diyip duruyor.. bu dogru mu ? Telefonu alirsam romla yazilimla falanla filanla ugraşicak degilim.. Orjinal romda kullanirim zaten.. dkk başi rom degiştirecek degilim... sadece elimin altinda hizli bir tel olsun, internet performansi hizli olsun şarjida en az 2-3 gün falan gitsin yeter bana.. bide 1 2 tane oyun yüklerim o kadar.. Telefona çok ivir zivir yüklemeyi seven biri degilim..

Sizce Galaxy s almak mantikli mi şuan ki durumda... Yaa önerebileceginiz başka tel var mi ?
  • up
  • acil yardım arkadaşlar!!!
    galaxy SL i9003 telefonuma android 2.3.4 yükledim ve telefonum şu an açılmıyor.3 tuş kombinasyonu da olmuyor.1 saattir deniyorum telefonda tık yok.kapalı telefon hiçbir şekild açılmıyor.yardımlarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Arkadaşlar Galaxy s alma arifesindeyim Sizce almak mantikli mi ? kime sorsam sorunlu telefon diyip duruyor.. bu dogru mu ? Telefonu alirsam romla yazilimla falanla filanla ugraşicak degilim.. Orjinal romda kullanirim zaten.. dkk başi rom degiştirecek degilim... sadece elimin altinda hizli bir tel olsun, internet performansi hizli olsun şarjida en az 2-3 gün falan gitsin yeter bana.. bide 1 2 tane oyun yüklerim o kadar.. Telefona çok ivir zivir yüklemeyi seven biri degilim..

Sizce Galaxy s almak mantikli mi şuan ki durumda... Yaa önerebileceginiz başka tel var mi ?

• Beyler size bir sorum var.. Mesela bi tane Galaxy s aldim ve telefonda 3 tuş problemi oldugunu, androit markete kisitli girebilecegimi gördüm.. Bu 3 tuş problemini telefona herhangi bir yazilim yüklemeden nasil yok edebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 12 Kasım 2011; 23:09:17 >
  • USB JİG denilen ufak bi sey var onunla halledersin sorun degil 3 tus

arkadaslar su cyongen nasıl kuruluyor bi yardım etseniz i9000 e
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.