Şimdi Ara

Samsung Galaxy S (GT-I9000) sorunları ve arızaları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
3
Favori
157.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cumur

telefonun özelliğini bilmeden satmaya kalkarlar ya nasıl bi memlekettir bu ulan otur bi araştır anroid nedir ne işe yarar marketi ne zıkkımdır zormu bukadar üç kuruş ucuz olsun diye eğitimsiz personellere iş verenler utansın bu hale geldik işte

valla ne olay yaşadın bilmiyorum ama en lg optimus one samsung galaxy s den daha iyi çünkü bunda android var o yüzden ekranı daha iyi diyen telefoncu gördüm. var sen düşün durumun vehametini.
  • arkadaslar selam. herkese yardımları için teşekkür ederim bu forum sayesinde rom yukemeyi ogrendim ve genelde guncel romları kullanmaktayım sayenizde. ancak bir sorunum var. 2.3.3 jvh romuna gectikten sonra telefon zil sesini kendi kendine kısmaya başladı. zil sesini sonuna kadar acıyorum ancak 2 dk ıcınde kendi kendıne kısmış oluyor ve 10 gundur ugrasıyorum bır cozum bulamadım . Dün aksam da jvo romuna geçtim ancak titanium backup la backupımı geri alınca aynı sorun gene baş gösterdi. Yardımlarınızı beklıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutu3055

arkadaslar selam. herkese yardımları için teşekkür ederim bu forum sayesinde rom yukemeyi ogrendim ve genelde guncel romları kullanmaktayım sayenizde. ancak bir sorunum var. 2.3.3 jvh romuna gectikten sonra telefon zil sesini kendi kendine kısmaya başladı. zil sesini sonuna kadar acıyorum ancak 2 dk ıcınde kendi kendıne kısmış oluyor ve 10 gundur ugrasıyorum bır cozum bulamadım . Dün aksam da jvo romuna geçtim ancak titanium backup la backupımı geri alınca aynı sorun gene baş gösterdi. Yardımlarınızı beklıyorum

Sorunu bilmiyorum. Zaten bu sorun hem burada hem başka yerlerde de dile getirilmişti ama hepsi sizin mesajlarınız galiba. Kimse de böyle bir sorun görmemiş duyamamış olacak ki cevap ta yoktu. Ben titanyum için cevap vermek istedim. Titanyum için bir rehber hazırlamıştım. PDF dosyası olarak. Burada ana konuda olması lazım galiba. Bulamazsanız diğer forumlar da da var zaten. Siz muhtemelen sistem dosyalarının backup'larını da aldınız herhalde. Haliyle geri yüklerken de bunları da yüklediniz ve ses yine kısılıyor. Titanyum'da sistem dosyalarının backupları hiçbir zaman farklı bir roma geri yüklenmemelidir. Çünkü bilgisayardan örnek vermem gerekirse Windows XP'nin dosyalarını Windows 7'ye yüklemiş gibi oluyorsunuz. Haliyle sapıtmalar da olacaktır. Eğer böyle yaptıysanız Yeniden Rom'u yükleyin (tabi wipe işlemlerini de yaparak-eğer wipe ne diyorsanız, imzamdaki linklerdeki konuları okuyabilirsiniz). Titanyumdan restore yaparken de sistem dosyalarını almayın. Sadece kendi uygulamalarınızı geri yükleyin.
    Yok eğer sistem dosyalarının backup'ını almamıştım, yada sistem dosyalarını geri yüklememiştim diyorsanız o zaman yüklediğiniz bir uygulama yüzünden oluyor. Wipe yaparak telefonu sıfırlayın ve her uygulamayı tek tek yükleyerek hangi uygulamanın buna sebep olduğunu bulun.

• Arkadaşlar iki kez başıma gelen bir sorunla ilgili acil bilgilendirme talebim var.
    Telefonu kapattıktan sonra sanırım bataryayi erken cikarttigim için cihaz dil seçim ekraniyla beraber açılıyor ve tüm uygulamaları silinmis oluyor. Birisi bana bunun normal olduğunu söylesin. Yurtdışındayım ve buradan aldım teli türkçe menü var 3 tuş aktif ve herhangi bir ekstra yazilim yuklemedim sadece market uygulamaları yukluyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kceyhan

Arkadaşlar iki kez başıma gelen bir sorunla ilgili acil bilgilendirme talebim var.
    Telefonu kapattıktan sonra sanırım bataryayi erken cikarttigim için cihaz dil seçim ekraniyla beraber açılıyor ve tüm uygulamaları silinmis oluyor. Birisi bana bunun normal olduğunu söylesin. Yurtdışındayım ve buradan aldım teli türkçe menü var 3 tuş aktif ve herhangi bir ekstra yazilim yuklemedim sadece market uygulamaları yukluyorum. Şimdiden teşekkürler.

Telefon normal kapandıktan sonra titreme yapmadan pili çıkartırsanız benim de başıma 2 defa geldi, telefon maalesef gidiyor. Titreme yaptımı acaba diye şüpheye düşerseniz de telefonu kapat dedikten sonra menü yada back tuşlarına dokunduğunuzda işıkları telefon kapanana kadar yanık kalıyor. Titreme olduğunda yani tam kapandığında bu ışıklar da sönüyor.

• telefonum galaxy s i-9000 telefonum tepe üstü kılıfsız düştü ve arka hoparlör cızırtılı çıkmaya ses 15 de olsa bile eskiye göre 10 seviyelerinde çıkmaya başladı. Tarsuslu olmam nedeniyle adana ya çakmak plazaya gittim bir telpa yetkili satıcısı gördüm. ve girdim sandımki hoparlör değiştirince sorun hallolur. Çocuk 4- 5 hoparlör denedi ses hep aynı zaten orjinal diye bişey yok samsung e 250 ondan sonra ericson sonra 6500 gibi tellerin hoparlörünü denedi. telefon yurtdışı ya garantisiz en sonunda paraya kıyıp yani bi 100 lüğü gözden çıkarıp adanaya samsung yetkili servise gönderdim önce ücret bildirecekler. neyse telefon ettiler 300 tl. ne dedim 300 tl dediler neyi varmış? Lcd modül değişecek ben dedim ekranla ilgili sorunum dedim meğer ses ile ekran modülü aynı imişde o modül arızalanmış düşünce ses ondan çıkmıyormuş. şimdi bana engin bilgilerinizle en hesaplı bir şekilde bu işin içinden nasıl çıkarım fikirlerinizi bekliyorumö. yorum yazan arkadaşlara teşekkürler. evde internet şuan olmadığı için cevaplara yarın bakar ve dönerim. Allaha emanet olun.......

• Herkese selam.
    Bimex ten turkcell Samsung galaxy S aldım. turkcell rom u beğenmediğim için gingerbread 2.3 yükledim ilk önce herşey normaldi. 2 ay geçtikten sonra market ten download yapamaz oldum. bu günlerde ise cihaz kendi kendine kapanıyor. ben açıyorum en ufak bi sarsıntıda cihaz kapanıyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Garanti kapsamı dışında kaldığı için garantiye gönderemiyorum. Bu cihazın romunu eskisi gibi yapıp garanti kapsamına sokma şansım varmı? Yapılabiliyorsa nasıl yapabilirim bilgilendirirseniz sevinirim. ( Not: 3 tuş çalışıyor )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpixed

Herkese selam.
    Bimex ten turkcell Samsung galaxy S aldım. turkcell rom u beğenmediğim için gingerbread 2.3 yükledim ilk önce herşey normaldi. 2 ay geçtikten sonra market ten download yapamaz oldum. bu günlerde ise cihaz kendi kendine kapanıyor. ben açıyorum en ufak bi sarsıntıda cihaz kapanıyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Garanti kapsamı dışında kaldığı için garantiye gönderemiyorum. Bu cihazın romunu eskisi gibi yapıp garanti kapsamına sokma şansım varmı? Yapılabiliyorsa nasıl yapabilirim bilgilendirirseniz sevinirim. ( Not: 3 tuş çalışıyor )

Turkcell Rom ve ODIN diye araştırma yaparsanız Turkcell'in romunu bulacak ve ODIN ile yükleyerek servise gönderebileceksiniz.
    Burada da var. Eğer bulamazsanız, androidturkiye org yada cepking'te de bulabilirsiniz.

Sanırım ya pilinizde bir temassızlık yada oksitlenme var, yada anakartınızda bir temassızlık var.

• arkadaşlar 3 sorum olacak:
    1- benim cihazım kayıtdışı görünüyor aldığım yerden imei değiştirilecek 3g bir telefon ile, ancak sorum şu: bu imei değiştirme işlemi yapıldıktan sonra ben telefonumu update edersem imei eski çalışmayan haline döner mi? (yani kayıtdışı olana)
    2- güncellemeyi kies le yapmak istiyorum, kies in fake imei yi bulma olasılığı var mı?
    3- şu anda telefonumun versiyonu 2.1 eclair, gingerbread e geçiş için en iyi yöntem olarak ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [][][]

arkadaşlar 3 sorum olacak:
    1- benim cihazım kayıtdışı görünüyor aldığım yerden imei değiştirilecek 3g bir telefon ile, ancak sorum şu: bu imei değiştirme işlemi yapıldıktan sonra ben telefonumu update edersem imei eski çalışmayan haline döner mi? (yani kayıtdışı olana)
    2- güncellemeyi kies le yapmak istiyorum, kies in fake imei yi bulma olasılığı var mı?
    3- şu anda telefonumun versiyonu 2.1 eclair, gingerbread e geçiş için en iyi yöntem olarak ne tavsiye edersiniz?

1- imei değiştirme işlerine bulaşmanızı hiç tavsiye etmiyorum. Başınıza bela alırsınız, bazı işlemlerinizde sorun yaşarsınız, yeni rom yüklendiği yada fabrika ayarlarına döndüğünüzde imei sıfırlanan forumda birçok kişi var.
    2- Kies'i telefonu aldıktan 1 ay sonra çöpe attım. 10 aydır kullanmıyorum.
    3- Elbetteki ODIN ile JVP versiyonunu yüklemenizi.

• telefonumda 3 tuş problemi var, kies yöntemini denemeye çalıştım sorunu çözmek için ancak

kies 2.0 da aygıt bilgileri alınamadı uyarısı alıyorum
    kies 1.5 de cihaz algılanıyor fakat güncelleme yapamıyorm

madem kies ten olmuyor diğer yollara deneyeyim dedim
    odin3 v1.7 ile PSbl_stockJPU.tar.md5 pad dosyası yöntemini denedim

heimdall yöntemini de denedim ancak heimdall.exe tam olarak açılmadan kapanıyor bilgisayarımda (yönetici olarak çalıştırmayı da denedim)

bu da yetmedi belki kies 64bit bilgisayarımda tam verimle çalışmıyodur diyip 32bitlik bilgisayarımda da denedim bağlantı kurmayı ancak gene sonuç alamadım

telefonun ürün bilgisi sürümü:
    2.1-update1
    ana bant sürümü
    I9000XXJF5
    kernel
    2.6.29
    root@SE-S603 #2
    yapım numarası
    ECLAIR.XWJF7

denemediğim yöntem kalmadı hem kiese bağlanmak hem de 3 tuş sorununu halletmek için

kaçırdığım bir yöntem mi var ya da bir püf noktası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [][][] -- 17 Haziran 2011; 23:11:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: kceyhan

Arkadaşlar iki kez başıma gelen bir sorunla ilgili acil bilgilendirme talebim var.

Telefon normal kapandıktan sonra titreme yapmadan pili çıkartırsanız benim de başıma 2 defa geldi, telefon maalesef gidiyor. Titreme yaptımı acaba diye şüpheye düşerseniz de telefonu kapat dedikten sonra menü yada back tuşlarına dokunduğunuzda işıkları telefon kapanana kadar yanık kalıyor. Titreme olduğunda yani tam kapandığında bu ışıklar da sönüyor.

Bilgilendirme icin tesekkurler. O olaya dikkat ettiğim günden bu yana hiç sorun yaşamadım. Telefonu alırken yanında iki tane de orjinal yedek batarya almıştım. Şarj trafiği esnasında olmuştu zaten o sorunlar. Hele bir döneyim memlekete root-yazılım güncelleme olaylarını denerim. Burada mazallah ürün var hizmet yok, bozulursa ortada kalırım.

• slm arkadaşlar benim telefonun home tuşu çalışmıyor. bu tuşun görevini başka bir tuşa atayabilecek bir yöntem varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • mesajlarımı hafıza kartında nasıl saklayabilirim ?
  • Selam arkadaşlar dün internetten yüklediğim her ne ise telefonumu kitledi telefon açılırken logo kısmında takılıp duruyordu forumlardan gördüğüm kadarıyla ses açma tuşu+3.tuş+açma kapama tuşuna basarak factory format a evet dedim sonuç telefon açıldı fakat içerideki bilgilerim notlarım telefon rehberim önceden yedek almadığım için silindi. bunları geri getirmenin bir yolu yordamı varmıdır? teşekkür ederim

Sürüm 2.2
    Kernel sürümü 2.6.32.9 root@sep-35#1
    yapım no FROYO.XXJPO
  • Arakdaşlar Selam
    Bendeki problem görüşme esnasında sesimin cızırtıdan dolayı karşı tarafa ulaşmaması her zaman olmuyor ama genelde yoldayken seyir halinde görüşme yapmak istedğim zaman karşıdaki insana sesim gitmiyor, şebekeyi 2G de denedim 3G de denedim 2 sinide aktif yaptım ama değişiklik olmadı nasıl çözüm bulabilirim? desteğinizi bekliyorum. tşk
  • Selam arkadaşlar
    Telefonumu root etmeye çalışırken şöyle bi hata alıyorum çözümünü bulamadım yardım lütfen

One click root programıyla root etmeye çalışıyorum , recovery modda update.zip i seçtikten sonra onaylayınca

Finding update package..
    Opening update package..
    Verifying update package..
    E:signature verification failed
    Installation aborted.

Diye bi hata alıyorum.
  • EVET BU YÖNTEMLE BEN DE BAĞLANDIM. KESİNLİKLE DOĞRU ..!
    AMA KİES MEVCUT VERSİYONUN GÜNCELLENEMEZ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR. DİĞER KİES İŞLEMLERİNİ YAPABİLİYORSUNUZ.

• arkadaşlar merhaba galaxy s telefonuma durduk yerde hiçbirşey yapmamama rağmen sesi gitti arada bir geliyor arama yaparken hoparlör seçeneği çalışmıyor ve telefondan ses cıkmıyor telefonun garantisi hollandada oldugu icin garantiye veremiyorum lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum Allah razı olsun
  • sendende allah razı olsun cihazının serviste buzzer denilen parcasının degişmesi gerekiyor olabilir yada film ile baglanan bi parca oldugu için yerinden cıkmıs olabilir bi t servisle gorusmenı onerırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 25 Ağustos 2011; 22:30:00 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.