Şimdi Ara

Samsung Galaxy S (GT-I9000) sorunları ve arızaları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
3
Favori
157.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 0.2 kuruş gibi bi sıkıntı var bende onu çözmek içim mobil ağlardan ayarlarıyla oynadım.. Sıkıntı haloldo ancak şimdi de android markete girmiyo ''apn ayarları'' kontrol et diyor... Ne yapmamı önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hümanistürk

Arkadaşlar 0.2 kuruş gibi bi sıkıntı var bende onu çözmek içim mobil ağlardan ayarlarıyla oynadım.. Sıkıntı haloldo ancak şimdi de android markete girmiyo ''apn ayarları'' kontrol et diyor... Ne yapmamı önerirsiniz ?

Mobil ağların ayarlarıyla oynayıp bozduysanız daha ne bekliyorsunuz ki?
    Önereceğimiz şeyi zaten size söylüyor. APN Ayarlarınızı kontrol edeceksiniz.

APN Name : Turkcell
    APN : internet
    MCC: 286
    MNC: 01
    diğer herşey not set yani ayarlı değil olmalı.

Diğer bir yöntem de Mobil ağlardan yine APN'e girmek ve menü Varsayılana sıfırla diyerek APN ayarlarını yeniden yüklenmesini sağlamak.

Bu arada 0.2 kuruş nedir? Mobil ağlarla ne alakası var?

• Arkadaşım dediğin ayarlara getirdim ama hala girmiyor aynı şeyi söylüyor. 0.2 kuruş sorununu da internette baktım mobil ağlardan interneti mms yapın diyor.. Sizin bir fikriniz varsa söyleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hümanistürk

Arkadaşım dediğin ayarlara getirdim ama hala girmiyor aynı şeyi söylüyor. 0.2 kuruş sorununu da internette baktım mobil ağlardan interneti mms yapın diyor.. Sizin bir fikriniz varsa söyleyin.

Kusura bakmayın konuya biraz yabancı kaldım. Belki de uykusuzluktan. Sorununuz sanırım mesajlarla ilgili. Bunu çözmek isterken de internetiniz gitti. Belki mesajlaşmalarla haşır neşir olan arkadaşlar birşey söyleyebilirler.
  • arkadaşlar ben yaza doğru bu telefondan almayı düşünüyorum fakat bir kaç sorum olcak:
    1-telefonu ilk aldığım halinde devam etsem de özelliklerden faydalanabilirmiyim. yoksa illa anroid marketten bi şeyler mi indirmem lazım.
    2-telefonu türkcellden değilde vodafoneden alsam da 3 tuş sorunu yaşarmıyım.
    3-sizce telefon sağlammıdır. narin kullansam benim emektar nokia 6020 gibi 4-5 yıl falan yaşarmı.
  • Arkadaslar lutfen yardimci olun. Eger sorunsa bu telefonu aldigim yere goturucem.

Ekranim yan donmuyor. Asphalt 5 oyunundada sag sol yapamiyorum. Otomarik dondurme secenegide acik. Ben yeni farkina vardim daha bunun.

Eger birseyler yapmam gerekiyor ise yardimci olursaniz cok ama cok sevinicem. Simdiden yardimci olanlara tesekkurler ediyorum.

Cihazim paralel ithalat ve servisle ugrasmak istemiyorum acikcasi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Arkadaslar lutfen yardimci olun. Eger sorunsa bu telefonu aldigim yere goturucem.

Ekranim yan donmuyor. Asphalt 5 oyunundada sag sol yapamiyorum. Otomarik dondurme secenegide acik. Ben yeni farkina vardim daha bunun.

Eger birseyler yapmam gerekiyor ise yardimci olursaniz cok ama cok sevinicem. Simdiden yardimci olanlara tesekkurler ediyorum.

Cihazim paralel ithalat ve servisle ugrasmak istemiyorum acikcasi :(

Eğer döndürme ayarı açık ve hiçbir uygulamada (internet, market v.b.) yan dönmüyorsa sorun donanımsal olabilir.
  • selam,
    vibrant icin gsm internet ayarlarimi yapamiyorum. apn ayarlarinda denemedigim kalmadi. Bakmam gereken farkli bi yer mi var. Neyi eksik yapiyorum. hala 2.1 kullaniyorum ing. kullaniyorum. marketten ariyorum zil sesini ayni seviyede caldiran program, telefon kilidi, gelen mesajlarin ustte durum cubugunda direkt gorunmesin gibi baunlari nasil yapabilirim. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
  • arkadaslar acil yardım!!!
    son güncellemeyi odin ile yaptım günceleme basarıyla tamamlandı yazdı telefon reboot olmadı acmaya calıstıgımdada hiç tepki vermedi..böle bişi başına gelen varmı..ekranda hiç ama hiç bişi cıkmıyor..normalde download mode calısıyordu şimdi acma tusu hiç tepki vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tegmen26

arkadaslar acil yardım!!!
    son güncellemeyi odin ile yaptım günceleme basarıyla tamamlandı yazdı telefon reboot olmadı acmaya calıstıgımdada hiç tepki vermedi..böle bişi başına gelen varmı..ekranda hiç ama hiç bişi cıkmıyor..normalde download mode calısıyordu şimdi acma tusu hiç tepki vermiyor

Pili çıkartıp, 1 saat yada daha uzun bir süre dışarda bırakın. Daha sonra açılacaktır.
    Eğer yine açılmazsa pili yine çıkarın, siz ses kısma, home ve power tuşlarına basarken bir arkadaşınızdan pili takmasını isteyin. Download mod ile açılacaktır.
    Eğer yine açılmazsa 301 kilo ohm direnç yöntemini kullanın (forumda resimli olarak bile anlatıldı). Download mod ile açılacaktır.
  • Aarkadaşlar telefona root atarken brick oldu telefonda cs5 romu vardı. Tekrardan dowloand modda odinden cs5 yüklemeye çalıştım ama yarıya kadar geldi daha da ilerlemedi. Acaba brick olmuş telefona cs yüklememden kaynaklanan bir sıkıntı mı var. Çünkü cs5 2.2 ama telefon sıfırında 2.1. Brick olmuş telefona hangi romu atmam gerekir? Bir de dowloand modunda telefon dondu ne yapmalıyım?

Teşekkrler şimdiden
  • I9000xxjpy
    2.2.1
    2.6.32.9 hardcore@speedmod-k13b
    froyo.xwjs5

en son bu ayarlara geldim.. mms gönderip alamıyorum.internete bağlanmada sıkıntım yok bu arada...
    2.1 eclair varken sorun yoktu.sırf mms için 2.1 e geçmek işime gelmiyor.
    yardım ltf.......
  • Merhaba arkadaşlar, çok uzun araştırma sonucu her ne kadar 3 tuş sorunundan korksamda böyle güzel bir telefondan vazgeçmem için yeterli bir sebep olamayacağını düşündüm.Ve dün Galaxy'me kavuştum.Telefonu Turkcellden almadığım halde turkcell romlu geldi.Kontratsız bir cihazda ne arar bilemiyorum ama herkeste turkcell rom oldugu için şaşırmadım bir tek benim başıma gelmemiş.Herneyse ilk olarak denediğim 3 tuş idi. O da ne çalışıyordu büyük bir sevinç yaşadım açıkcası hem turkcell romlu olup hemde 3 tuş aktif olması gerçekten şans benim için.Download mod'a ve recovery moda sıkıntısız şekilde girebildim.Hemen ardından 2.2.1 yükledim root ettim ve şu an sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.Market olsun youtube olsun hiçbir sıkıntı yok telefon mükemmel hızlı.Özellikle 5800 dan sonra androidin verdiği hız symbian ı yalayıp yutar.Çok başarılı bir donanım&yazılıma sahip çoklu program kullanımında bana mısın demiyor ve en şahane olanı flash 10.1 tüm sitelerde sorunsuz şekilde çalışıyor.
    Eski sayfalarda yazılmış olabilir fark etmedim ama benim gibi turkcell rom ile gelip 3 tuş çalışan başka arkadaşlar varmı acaba?

• Orijinalden alıntı: altintasgurcan

Merhaba arkadaşlar, çok uzun araştırma sonucu her ne kadar 3 tuş sorunundan korksamda böyle güzel bir telefondan vazgeçmem için yeterli bir sebep olamayacağını düşündüm.Ve dün Galaxy'me kavuştum.Telefonu Turkcellden almadığım halde turkcell romlu geldi.Kontratsız bir cihazda ne arar bilemiyorum ama herkeste turkcell rom oldugu için şaşırmadım bir tek benim başıma gelmemiş.Herneyse ilk olarak denediğim 3 tuş idi. O da ne çalışıyordu büyük bir sevinç yaşadım açıkcası hem turkcell romlu olup hemde 3 tuş aktif olması gerçekten şans benim için.Download mod'a ve recovery moda sıkıntısız şekilde girebildim.Hemen ardından 2.2.1 yükledim root ettim ve şu an sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.Market olsun youtube olsun hiçbir sıkıntı yok telefon mükemmel hızlı.Özellikle 5800 dan sonra androidin verdiği hız symbian ı yalayıp yutar.Çok başarılı bir donanım&yazılıma sahip çoklu program kullanımında bana mısın demiyor ve en şahane olanı flash 10.1 tüm sitelerde sorunsuz şekilde çalışıyor.
    Eski sayfalarda yazılmış olabilir fark etmedim ama benim gibi turkcell rom ile gelip 3 tuş çalışan başka arkadaşlar varmı acaba

merhaba aynen bende senın dediğin özelliklerde aldım galaxy mi . aynen senın dediğin işlemleri uygulayıp 2.2.1 de kullanıyorum şu anda . fakat menü geçişlerinde çok az hız kaybı yaşıyorum bu aralar. ve 1-2 defa da dondu telefon sen böyle sorunlar yaşadınmı?

birde youtube için artı bir ayar yaptınmı ben videoları açmaya çalışırken hata veriyor...

• Orijinalden alıntı: honour8

Orijinalden alıntı: altintasgurcan

Merhaba arkadaşlar, çok uzun araştırma sonucu her ne kadar 3 tuş sorunundan korksamda böyle güzel bir telefondan vazgeçmem için yeterli bir sebep olamayacağını düşündüm.Ve dün Galaxy'me kavuştum.Telefonu Turkcellden almadığım halde turkcell romlu geldi.Kontratsız bir cihazda ne arar bilemiyorum ama herkeste turkcell rom oldugu için şaşırmadım bir tek benim başıma gelmemiş.Herneyse ilk olarak denediğim 3 tuş idi. O da ne çalışıyordu büyük bir sevinç yaşadım açıkcası hem turkcell romlu olup hemde 3 tuş aktif olması gerçekten şans benim için.Download mod'a ve recovery moda sıkıntısız şekilde girebildim.Hemen ardından 2.2.1 yükledim root ettim ve şu an sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.Market olsun youtube olsun hiçbir sıkıntı yok telefon mükemmel hızlı.Özellikle 5800 dan sonra androidin verdiği hız symbian ı yalayıp yutar.Çok başarılı bir donanım&yazılıma sahip çoklu program kullanımında bana mısın demiyor ve en şahane olanı flash 10.1 tüm sitelerde sorunsuz şekilde çalışıyor.
    Eski sayfalarda yazılmış olabilir fark etmedim ama benim gibi turkcell rom ile gelip 3 tuş çalışan başka arkadaşlar varmı acaba

merhaba aynen bende senın dediğin özelliklerde aldım galaxy mi . aynen senın dediğin işlemleri uygulayıp 2.2.1 de kullanıyorum şu anda . fakat menü geçişlerinde çok az hız kaybı yaşıyorum bu aralar. ve 1-2 defa da dondu telefon sen böyle sorunlar yaşadınmı?

birde youtube için artı bir ayar yaptınmı ben videoları açmaya çalışırken hata veriyor...

Kendi mesajınızın sağ üst köşesindeki ikonlardan Değiştir ikonu ile mesajınızı düzeltebilirsiniz.

Sorunlarınız için imzamdaki linke bakabilirsiniz.

• selam, Bu kies denen her ne zıkkım ise arkadaşlar samsung apps a bağlanamıyor.Samsung Apps a tıkladığımda " A-Store çalıştırılamıyor.daha sonra tekrar deneyin" uyarısı veriyor nedir bilen duyan gören bi zahmet aydınlatırsa sevinirim.Telefon modeli samsung galaxy s .Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatung

selam, Bu kies denen her ne zıkkım ise arkadaşlar samsung apps a bağlanamıyor.Samsung Apps a tıkladığımda " A-Store çalıştırılamıyor.daha sonra tekrar deneyin" uyarısı veriyor nedir bilen duyan gören bi zahmet aydınlatırsa sevinirim.Telefon modeli samsung galaxy s .Teşekkürler

Samsung henüz KIES üzerinden Galaxy S için Samsung Apps hizmeti vermiyor (du).
    Uzun zamandır KIES kullanmıyorum.
  • Turkcell den alma SGS telefonum 2.2 yüklemesinden sonra masaüstü saçmalamaya başladı. Durduk yere masaüstü kaybolup geri geliyo ve hiçbi simgeye tıklayamadan telefon bu işlemi yapıp duruyor. Sinir oluyorum kapatıp açınca düzeliyor ama arada bir masaüstüne dönünce bunu yapmaya başladı
  • turkcell den aldığım galaxy s 2.2 telefona yüklediğim bütün arama kaydetme programları gelen arama sesini ya kaydetmiyor, ya da çok az duyulmayacak şekilde kaydediyor, garantiyi bozmadan, root işlemsiz bunun çaresi veya bildiğiniz bir program var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpha3673

turkcell den aldığım galaxy s 2.2 telefona yüklediğim bütün arama kaydetme programları gelen arama sesini ya kaydetmiyor, ya da çok az duyulmayacak şekilde kaydediyor, garantiyi bozmadan, root işlemsiz bunun çaresi veya bildiğiniz bir program var mı?

Root istermi istemezmi bilmiyorum ama Total Recall adlı uygulamayı kullanmıştım. Denediklerim arasında, gelen sesi en iyi kaydeden programdı.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.