Şimdi Ara

Samsung Galaxy S (GT-I9000) sorunları ve arızaları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
3
Favori
157.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır kullanıyorum SGS i herşey çok güzel sadece sorunum araç içinde giderken sesimin karşı tarafa parazitli ve kesik kesik gitmesi. mikrafon bozuk desem normalde hiç bi sorun yok sesim gayet iyi gidiyor sadece araçta seyehat halşndeyken bu sorunla karşılaşıyorum 2.2 froyo.xxjpo yardımcı olursanız sevinirim. ii günler
  • @ chatin_62

maalesef total recall'ı da denedim fakat olmadı, çok çok az geliyor ses, duymak imkansız, ayrıca benim telefonda da bazen kesik kesik geliyor karşı tarafın sesi, kapatıp tekrar arıyorum düzeliyor.

Bu ses kayıt işine çözüm bulan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpha3673

@ chatin_62

maalesef total recall'ı da denedim fakat olmadı, çok çok az geliyor ses, duymak imkansız, ayrıca benim telefonda da bazen kesik kesik geliyor karşı tarafın sesi, kapatıp tekrar arıyorum düzeliyor.

Bu ses kayıt işine çözüm bulan yok mu?

Bunu da beğenmediyseniz o zaman darky 9.3 yada 9.5 gibi versiyonlarını yükleyip Telefon uygulamasının hack edilmiş versiyonunu kullanacaksınız. Kaydı kendisi yapacak. Gingerbread için hackli phone.apk yok. Bu yüzden 2.2.1 yani Darky'nin 9.3, 9.5 gibi versiyonlarını kullanmak zorundasınız.
  • evet maalesef bu şekilde de garantiden çıkıyor bildiğiniz gibi, cevaplar için teşekkürler, şimdilik arama esnasında hoparlörü açıp kayıt yapıyorum.
  • arkadaşlar benim telefonda turkcell uygulamalar var ve nasıl kaldırabilirim onları..Yardımcı olurmusunuz..Galaxy S telefonum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdt Altıntaş

arkadaşlar benim telefonda turkcell uygulamalar var ve nasıl kaldırabilirim onları..Yardımcı olurmusunuz..Galaxy S telefonum

İmzalarımızdaki linke bir gözatmanızı tavsiye ederim.
  • merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır kullanıyorum SGS i herşey çok güzel sadece sorunum araç içinde giderken sesimin karşı tarafa parazitli ve kesik kesik gitmesi. mikrafon bozuk desem normalde hiç bi sorun yok sesim gayet iyi gidiyor sadece araçta seyehat halindeyken bu sorunla karşılaşıyorum 2.2 froyo.xxjpo yüklü yardımcı olursanız sevinirim. ii günler
  • Ben telefonu yigin bellek olarak ayarladim ve icine fil atiyotum. Filmi atiyor goruyorum ama sonra bakiyorum silinmis telefondan. Takiyotum tekrar bilgisayara ve bakiyorum film yerinde yok. Altyazilari da atiyorum ve onlar silinmiyor. Bir kere de 100 mblik film attim o silinmedi ama yanina bir film daha atinca ikisi birden silindi. Bunun nedeni nedir? Nadil cozebilirim bunu?
  • arkadaşlar benim telefon video çekmiyor kayıt başarısız diye bir hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim
  • şimdi arkadslar bende galaxy s almak istiyorum su anda cihazı alsam 2.2 yukludur sanırsam mevcut bu halıylehttps://market.android.com/ bu sitedeki uygulamalrı felan yukleyıp kullanabılıyormuyuz o kadar cok sey yazılmışki gerckten kafam karıstı net bir bilgilendirme yapcak olan varsa cok mutlu olurum yada bu site dısında baska uygulamalrın oldugu kullandıgınız siteler varmı onlarıda standart halıyle kullanabılıyormuyuz? mesela amazon da app store var androit için onları kullanabılıyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezgin Endurocu -- 21 Nisan 2011; 23:24:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fisheye

şimdi arkadslar bende galaxy s almak istiyorum su anda cihazı alsam 2.2 yukludur sanırsam mevcut bu halıylehttps://market.android.com/ bu sitedeki uygulamalrı felan yukleyıp kullanabılıyormuyuz o kadar cok sey yazılmışki gerckten kafam karıstı net bir bilgilendirme yapcak olan varsa cok mutlu olurum yada bu site dısında baska uygulamalrın oldugu kullandıgınız siteler varmı onlarıda standart halıyle kullanabılıyormuyuz? mesela amazon da app store var androit için onları kullanabılıyormuyuz?

Daha önce market Türkiye için yasaklar listesinde olduğu için, Resmi ithalat olan telefonların mevcut Rom'larında maalesef market yok. Yeni çıkacak olan güncelleme ile gelecek. Yada Avrupa Rom'lardan birini yükleyip keyfinize bakabilirsiniz. Tabi garanti sorunu oluşacak. İmzalarımızdaki linklerden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
    Kısaca Turkcell rom ile, Google Android Market'i kullanamazsınız . Korsan olarak Applanet Market var, bunu kullanabilirsiniz. Amazon'u kullanabilirsiniz ama orada gördüğüm kadarıyla sadece ücretli olarak uygulama indirilebiliyor, Slide Me adlı marketi kullanabilirsiniz. v.s. v.s.

• ARKADAŞLAR MERHABA.

BENDE 1 AY ÖNCE HENÜZ 2 AYLIK 2.EL GALAXY S ALARAK ANDROİDE GEÇİŞ YAPTIM.TELEFONDAN ÇOK MEMNUNUM AMA GELİN GÖRÜNKİ BİR APTALLIK YAPTIM AVRUPA RESMİ 2.3 GİNGERBREAD GÜNCELLEMESİ
    ÇIKTIĞINI ÖĞRENİNCE ODİN İLE GÜNCELLEME YAPMAK İSTEDİM.GÜNCELLEME YAPTI TELEFON RESTART YAPARAK KENDİNİ AÇTI AMA SAMSUNG ANİMASYONUNDA KALDI VE MENÜYE GİRİŞ YAPMADI.
    SONRASINDA PİLİ ÇIKARIP TAKTIM VE AÇMAK İSTEDİM AMA ANA EKRANDA TELEFON VE PC BAĞLANTISI YOK ANLAMINDA BİR SİMGE CIKTI.RECOVERY MODUNA ALMAYI DENEDİM OLMADI.TEKRAR ODİNE BAĞLAMAK İSTEDİM ODİN GÖRMEDİ.SERVİSE GÖNDERDİM.SATIN ALDIĞIM YER SERVİSİN TÜRKİYEDE RESMİ OLARAK ÇIKMAMIŞ BİR FİRMWARE YÜKLEMESİ OLDUGUNDAN ORİJİNAL 2.2 FROYO YÜKLEMESİNİ YAPMAYABİLECEĞİNİ
    BELİRTTİ AMA YÜKLETMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAĞINI BELİRTTİ.

ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM BU KONUDA FAZLA BİLGİLİ DEĞİLİM.İSTANBULDA DA YENİYİM.EĞER SERVİSTEN OLUMLU BİR CEVAP GELMEZSE İSTANBUL DA ORİGİNAL VERSİYONUNU YÜKLETECEĞİM
    BU İŞTE TECRÜBELİ ÖZEL SERVİS YADA KİŞİ TAVSİYE VEREBİLİRMİSİNİZ. YARDIMLARINIZ İÇİN MÜTEŞEKKİR KALIRIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: campcamp

ARKADAŞLAR MERHABA.

BENDE 1 AY ÖNCE HENÜZ 2 AYLIK 2.EL GALAXY S ALARAK ANDROİDE GEÇİŞ YAPTIM.TELEFONDAN ÇOK MEMNUNUM AMA GELİN GÖRÜNKİ BİR APTALLIK YAPTIM AVRUPA RESMİ 2.3 GİNGERBREAD GÜNCELLEMESİ
    ÇIKTIĞINI ÖĞRENİNCE ODİN İLE GÜNCELLEME YAPMAK İSTEDİM.GÜNCELLEME YAPTI TELEFON RESTART YAPARAK KENDİNİ AÇTI AMA SAMSUNG ANİMASYONUNDA KALDI VE MENÜYE GİRİŞ YAPMADI.
    SONRASINDA PİLİ ÇIKARIP TAKTIM VE AÇMAK İSTEDİM AMA ANA EKRANDA TELEFON VE PC BAĞLANTISI YOK ANLAMINDA BİR SİMGE CIKTI.RECOVERY MODUNA ALMAYI DENEDİM OLMADI.TEKRAR ODİNE BAĞLAMAK İSTEDİM ODİN GÖRMEDİ.SERVİSE GÖNDERDİM.SATIN ALDIĞIM YER SERVİSİN TÜRKİYEDE RESMİ OLARAK ÇIKMAMIŞ BİR FİRMWARE YÜKLEMESİ OLDUGUNDAN ORİJİNAL 2.2 FROYO YÜKLEMESİNİ YAPMAYABİLECEĞİNİ
    BELİRTTİ AMA YÜKLETMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAĞINI BELİRTTİ.

ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM BU KONUDA FAZLA BİLGİLİ DEĞİLİM.İSTANBULDA DA YENİYİM.EĞER SERVİSTEN OLUMLU BİR CEVAP GELMEZSE İSTANBUL DA ORİGİNAL VERSİYONUNU YÜKLETECEĞİM
    BU İŞTE TECRÜBELİ ÖZEL SERVİS YADA KİŞİ TAVSİYE VEREBİLİRMİSİNİZ. YARDIMLARINIZ İÇİN MÜTEŞEKKİR KALIRIM.

Toplam en fazla 5 dakika içerisinde ister Ginger, ister Froyo ne olursa olsun herhangi bir Rom yüklenebilir. Belki şunu söylemek istemişlerdir: "Türkiye için henüz çıkmadığı için Ginger yüklemeyebilirler, Froyo yüklerler." Yoksa niye yüklemesin? Aslında pili çıkartıp biraz bekledikten sonra download moda almak için gerekli tuşlara basarak Download moda alabilir ve yeniden Rom yükleyebilirdiniz. Hiç olmadı 301k Direnç yöntemi ile Downlaod moda alabilirdiniz. ODIN Download mod olmayınca telefonu görmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 22 Nisan 2011; 10:13:09 >

• Download moduna alıyorum ama odinde yüklemek için start a basınca telefonda download moduna alınca simgenin altında çıkan yazı ''do not target off'' gibi bir yazı var o yazının aynısı odinde çıkıyor.
    Açıkcası diğer söylmiş olduğunuz yöntemlere biraz fransızım dostum.Zaten telefonu bir elime alsam birdaha hayatta kurcalamam.Bana ders oldu.Alıştık symbian da oynamaya telefonu bir daha hayatta yapmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

şimdi arkadslar bende galaxy s almak istiyorum su anda cihazı alsam 2.2 yukludur sanırsam mevcut bu halıylehttps://market.android.com/ bu sitedeki uygulamalrı felan yukleyıp kullanabılıyormuyuz o kadar cok sey yazılmışki gerckten kafam karıstı net bir bilgilendirme yapcak olan varsa cok mutlu olurum yada bu site dısında baska uygulamalrın oldugu kullandıgınız siteler varmı onlarıda standart halıyle kullanabılıyormuyuz? mesela amazon da app store var androit için onları kullanabılıyormuyuz?

Daha önce market Türkiye için yasaklar listesinde olduğu için, Resmi ithalat olan telefonların mevcut Rom'larında maalesef market yok. Yeni çıkacak olan güncelleme ile gelecek. Yada Avrupa Rom'lardan birini yükleyip keyfinize bakabilirsiniz. Tabi garanti sorunu oluşacak. İmzalarımızdaki linklerden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
    Kısaca Turkcell rom ile, Google Android Market'i kullanamazsınız . Korsan olarak Applanet Market var, bunu kullanabilirsiniz. Amazon'u kullanabilirsiniz ama orada gördüğüm kadarıyla sadece ücretli olarak uygulama indirilebiliyor, Slide Me adlı marketi kullanabilirsiniz. v.s. v.s.

tesekkur ederım chatin_62 bilgiler icin imzanda yer alan linktede her seyi anlatmıssınız.Su anda telefonu alsam calısmıyorsa 3 tus olayını halledıp sonrada yabancı bir rom yuklesek cıhazı dogru duzgun kullanabılıyoruz sanırım bunların dısında yazılımsal bır uygulamaya gerek duyulmuyor herhalde.

• quote:

tesekkur ederım chatin_62 bilgiler icin imzanda yer alan linktede her seyi anlatmıssınız.Su anda telefonu alsam calısmıyorsa 3 tus olayını halledıp sonrada yabancı bir rom yuklesek cıhazı dogru duzgun kullanabılıyoruz sanırım bunların dısında yazılımsal bır uygulamaya gerek duyulmuyor herhalde.

Evet aynen dediğiniz gibi Avrupa Rom'larından birini yükleyerek (şu anda JS8 yada JVB), üstüne bir de root yaptıktan sonra keyfini sürebilirsiniz.
  • bende vatan dan aldım 7 gün oldu hala bekliyorum. sormak istediğim konu sen bu olayı yaptığın için sıfır aldığın bu telefon garanti kapsamından çıktımı? teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: altintasgurcan

Merhaba arkadaşlar, çok uzun araştırma sonucu her ne kadar 3 tuş sorunundan korksamda böyle güzel bir telefondan vazgeçmem için yeterli bir sebep olamayacağını düşündüm.Ve dün Galaxy'me kavuştum.Telefonu Turkcellden almadığım halde turkcell romlu geldi.Kontratsız bir cihazda ne arar bilemiyorum ama herkeste turkcell rom oldugu için şaşırmadım bir tek benim başıma gelmemiş.Herneyse ilk olarak denediğim 3 tuş idi. O da ne çalışıyordu büyük bir sevinç yaşadım açıkcası hem turkcell romlu olup hemde 3 tuş aktif olması gerçekten şans benim için.Download mod'a ve recovery moda sıkıntısız şekilde girebildim.Hemen ardından 2.2.1 yükledim root ettim ve şu an sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.Market olsun youtube olsun hiçbir sıkıntı yok telefon mükemmel hızlı.Özellikle 5800 dan sonra androidin verdiği hız symbian ı yalayıp yutar.Çok başarılı bir donanım&yazılıma sahip çoklu program kullanımında bana mısın demiyor ve en şahane olanı flash 10.1 tüm sitelerde sorunsuz şekilde çalışıyor.
    Eski sayfalarda yazılmış olabilir fark etmedim ama benim gibi turkcell rom ile gelip 3 tuş çalışan başka arkadaşlar varmı acaba?

• Merhabalar,sormak istediğim iki soru var.

1)Turkcell soslu Froyo 2.2 sürümünü kullanıyorum.Telefonu açıp kapattığımda ana sayfaya eklenmiş simgelerin, genelde oyunların simgeleri, silinmiş oluyor.Bunun sebebini bulamadım.Daha önceden bunu yaşayan ve çözebilen var mıdır?
    2)Menüde simgelerin doluştuğu tab sayısı 6 adet,bu sayıyı arttırma şansımız yok mudur?
  • herkese merhabalar.
    Geçen hafta galaxy s i9000 aldım. Gerçekten çok memnunum ama şöyle bir sorunum war. Birisi beni aradığında telefonum 2 saniye felan kısık sesle çalıyor daha sora yüksek sesle çalmaya başlıyor. Bütün ayarlarını denedim her ses ayarını sona getirdim ama maalesef yine aynı şekile ilk kısık çalıp ondan sora ses yükseliyor. Acaba bu durum bütün galaxy s lerdemi böyle yoksa benim telefonumda bir arızamı war. Öncelikle size sorup öle hareket etmek istedim. Şimdiden çok teşekkürker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_mumya

herkese merhabalar.
    Geçen hafta galaxy s i9000 aldım. Gerçekten çok memnunum ama şöyle bir sorunum war. Birisi beni aradığında telefonum 2 saniye felan kısık sesle çalıyor daha sora yüksek sesle çalmaya başlıyor. Bütün ayarlarını denedim her ses ayarını sona getirdim ama maalesef yine aynı şekile ilk kısık çalıp ondan sora ses yükseliyor. Acaba bu durum bütün galaxy s lerdemi böyle yoksa benim telefonumda bir arızamı war. Öncelikle size sorup öle hareket etmek istedim. Şimdiden çok teşekkürker.

Bu bir özelliktir.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.