Şimdi Ara

Samsung Galaxy S (GT-I9000) sorunları ve arızaları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
3
Favori
157.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakanlevent

sendende allah razı olsun cihazının serviste buzzer denilen parcasının degişmesi gerekiyor olabilir yada film ile baglanan bi parca oldugu için yerinden cıkmıs olabilir bi t servisle gorusmenı onerırım

Çok teşekkür ederim cevabınız için servise verdim Hollanda'ya göndereceklermiş bakalım ne olacak ama anlamış değilim çokta titiz kullanırım illegal içerik yüklemem sebebini çözemedim neden böyle oldu
  • cevabı basit elektronik onarılır ufak bi işlem zaten
  • selam arkadaşlar
    S.Arabistan'dan gelen bir Samsung Galaxy S cihazı 3-4 aydır sorunsuz kullanıyordum. bugün ne olduysa telefon olarak kullanamıyorum. arama yapmak istediğim zaman ekranda "data network not available" diye bir yazı çıkıyor. lütfen yol göserin ne yapmalıyım?
  • Merhaba arkadaşlar. Bende de yurt dışı bir galaxy s var benim sorunum ise şöyle. Telefonu ilk aldığımda arkadaşın evindeki wi-fi'den bağlanıp açık olan android marketten bazı uygulamalar indirdim facebook, ebuddy v.s. bunları çalıştırdım gayet sorunsuz bir şekilde. Yalnız gsm operatörüm olan vodafone sınırsız internet paketi için kurulum ayarlarını alıp internete oradan bağlanmaya başladıktan sonra sadece tarayıcı ile internete giriş yapabiliyorum. Facebook, ebuddy ve market uygulaması çalışmıyor. Kendi evimdeki wifi den bağlanırsam düzeliyor ama gprs üzerinden bağlanmaya çalıştığımda olmuyor. Bağlantı ayarlarını da karıştırdım ama tam bir çözüm bulamadım açıkçası. Tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum. Cevap verecek olanlardan şimdiden Allah razı olsun... Bu arada hepinize hayırlı bir Ramazan Bayramı diliyorum. Selametle...
  • vatan dan alınan i9000 lerde 3 tuş sorunu varmı
  • Merhaba arkadaşlar..

Benim sorunum şöyle bir akrabamdan bu telefonu satın aldım. Tabi almadan önce bir sürü araştırmalar yaptım güncelleştirme olayını duydum. Benim telefonum avrupadan gelme bir cihaz olduğu için buradaki güncelleştirmeyi yapamayacağımı söyledi samsung yetkili servisi. Konus hakkında yardımlarınızı bekliyorum...
  • Herkese merhaba.Benim cihazımda sanırım forumda kimsenin başına gelmeyen bir sorun var.Cihaz henüz yeni , bilgisayardan şarj ederken telefon çaldı bende direk usbden söktüm ve konuşmak için telefonu açmamla kapanması bir oldu daha sonra tekrar açtım telefonu konuşurken tekrar kapandı ve bu kapanma sorunu başladı.Telefon şarjdayken veya ekran açıkken yani telefonla uğraşırken hiç kapanmıyor ancak tuş kilitlemek için power tuşuna bastığınızda ekran kararıyor ve tekrar tuş kilidini açmak için power tuşuna bastığımda ekran açılmıyor yani telefon kapanıyor.Forumda arkadaşların tavsiyelerine uyarak öncelikle telefonun yazılımını güncelledim cihazı 2.1 den 2.3.4'e yükselttim acak değişen birşey olmadı böyle birkaç rom denedim ancak sonuç alamadım.Cihazın garantisi yok malesef.Ne yaptıysam düzeltemedim hard res yaptım odin ile rom ve root yükledim ancak sonuç alamadım en sonunda bataryadan şüphelendim ve yeni batarya aldım ancak yine düzelmedi sanırım telefonda bir hasar oluştu.Biraz araştırma sonucunda yabancı bir forum bu kapanmayı önlemek için load monitor diye bir uygulamanın olduğunu öğrendim indirdim kurdum birkaç saatliğine telefonun kapanmasını önlüyor ancak çok fazla şarj yiyor.
    Sizce sorun ne olabilir , ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silinebilir -- 4 Eylül 2011; 3:22:34 >

• Telefon kendi kendine düzeldi umarım hep böyle devam eder. :) Nasıl oldu anlamadım hiçbir değişiklik yapmadım telefonda ama düzeldi yinede acaba kalıcı bir hasar olmuşmudur telefonda mesela çok şarj yemek gibi? Açıkcası şarjdan biraz şüpheleniyorum wifi bağlantısıyla internete girdiğimde şarj baya hızlı azalıyor.Sizin bataryanız kaç gün gidiyor ve nasıl kullanıyorsunuz? Şimdiden teşekkürler. :)
  • merhaba arkadaşlar ,

darky rom 10.1 kullanıyordum ve 10.2 ye yükselttim daha sonra cihaz acıldı fakat reboot ettiğimde ise galaxy s yazısında takıldı. ne versiyon düşürebildim ne de başka bir rom a geçiş yapabildim bir ara brick hatası bile verdi. şuan darky rom 10.2 resurrection versiyon yüklü fakat final sürümüne yükselmiyor başka hiç bir rom kuramaz oldum. kies te telefonu bile görmüyor pc. yardım lütfen...
  • merhaba arkadaşlar benım telefon GT-I9003. 1 ay önce telefon elimden düştü ve ufak bir çatlak olustu ana ekranda. çatlak nedenıyle geri tusunu kullanamıyorum. 2 gundur ise baska bir sorun ortaya çıktı. telefon menuye gırdıgımde veya ınternet sayfalarına gırdıgımde menuden ya da sayfalardan kendı kendıne gerı yaparak ana ekrana donuyor ve telefonu arama ve mesaj dısında kullanmaz duruma geldım. bır dıger sorun da orta tusun ekran fotografını cekerek goruntu olarak kaydetmesı. sreen capture dıye bır olay oluyor yardımcı olursanız sevınırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mygalaxys -- 6 Eylül 2011; 21:47:07 >
  • merhaba ik olarak benim cihazım ingiltereden geldi ve şu anda oranın modunda samsung servise gittim ve 50tl yazılım ücreti istediler!!!cihazımı daha kaydettirmedim pasaporta, yazılım yaptırtayım mı yada ben yapabilirmiim boşu boşuna 50 tl vermek istemiyorum…bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler.(yazılım yaptıklarında telefon samsung’un türkiye için yaptıgı yazılımdamı calışaşcak yoksa genel mi?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mygalaxys

merhaba arkadaşlar benım telefon GT-I9003. 1 ay önce telefon elimden düştü ve ufak bir çatlak olustu ana ekranda. çatlak nedenıyle geri tusunu kullanamıyorum. 2 gundur ise baska bir sorun ortaya çıktı. telefon menuye gırdıgımde veya ınternet sayfalarına gırdıgımde menuden ya da sayfalardan kendı kendıne gerı yaparak ana ekrana donuyor ve telefonu arama ve mesaj dısında kullanmaz duruma geldım. bır dıger sorun da orta tusun ekran fotografını cekerek goruntu olarak kaydetmesı. sreen capture dıye bır olay oluyor yardımcı olursanız sevınırım..

geri tuşun basılı kalmış.geri tuşu basılı tutarak orta tuşa basınca screen capture alır.basılı kaldıgı içinde hep geri gidiyor sayfalarda
  • Turkcell'den aldığım Samsung Galaxy S (GT-I9003) model telefonu sorunsuz 1 ay kullandım. Ancak geçen gün durmadan hata vermeye başladı. Şöyle söyleyeyim. Mesela; "Üzgünüm! Uygulama Mesajlaşma (işlem com.android.mms) beklenmedik şekilde sonlandı. Lütfen tekrar deneyin." diye hata vermeye başladı. Mesaja tıkladığımda böyle bir hata alıyorum. Sadece mesajla da sınırlı değil. Rehbere tıklıyorum bu sefer rehberle ilgili aynı hatayı veriyor. Çalar saati kuracağım kurmuyor hata veriyor. Fabrika ayarlarına döndüm. Düzeldi ancak akşamına tekrar başladı. Bugün sabah bu sefer kod ile *2767*3855# format attım yine düzeldi. Ama şimdi yine başladı aynı hata. Ne yapmam gerekiyor bilgisi olanların yardımını bekliyorum.

Not: Cihazın garantisi dolmadı.. Son çare garantiye göndereceğiz galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravesandratana -- 9 Eylül 2011; 21:20:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wyldstallyns

merhaba ik olarak benim cihazım ingiltereden geldi ve şu anda oranın modunda samsung servise gittim ve 50tl yazılım ücreti istediler!!!cihazımı daha kaydettirmedim pasaporta, yazılım yaptırtayım mı yada ben yapabilirmiim boşu boşuna 50 tl vermek istemiyorum…bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler.(yazılım yaptıklarında telefon samsung’un türkiye için yaptıgı yazılımdamı calışaşcak yoksa genel mi?)

acill yardım bekliyorum her bir sütunu yazılanları aşag yukarı okudum ve bu halde olan bi arkadaşın yazdıklarına raslamadım cihaz şu anda ingitede ki kullanıcısna göre calışıyor androit markete girdigimde onun adresi(gmail) var ve şifre istiyor!kendi adresimi tanımlayamıyorum telefonun garantili degil servise yazılım yaptırmam gereklimi yaptıktan sonra androit markete girebillr myiyim?servisteki eleman androit markete girersin dedi! kısacası telefona ilk olarak pasaportla kayıt dışında neler yapmalıyım!(pztesi pasaporta işlettircem)eger kendim root işlemiyle yazılım yaparsam ve telefon bi şekilde göcerse geri alabilirmiyim! yardımlarınızı bekliyorum:S

• quote:

quote:

merhaba ik olarak benim cihazım ingiltereden geldi ve şu anda oranın modunda samsung servise gittim ve 50tl yazılım ücreti istediler!!!cihazımı daha kaydettirmedim pasaporta, yazılım yaptırtayım mı yada ben yapabilirmiim boşu boşuna 50 tl vermek istemiyorum…bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler.(yazılım yaptıklarında telefon samsung’un türkiye için yaptıgı yazılımdamı calışaşcak yoksa genel mi?)

acill yardım bekliyorum her bir sütunu yazılanları aşag yukarı okudum ve bu halde olan bi arkadaşın yazdıklarına raslamadım cihaz şu anda ingitede ki kullanıcısna göre calışıyor androit markete girdigimde onun adresi(gmail) var ve şifre istiyor!kendi adresimi tanımlayamıyorum telefonun garantili degil servise yazılım yaptırmam gereklimi yaptıktan sonra androit markete girebillr myiyim?servisteki eleman androit markete girersin dedi! kısacası telefona ilk olarak pasaportla kayıt dışında neler yapmalıyım!(pztesi pasaporta işlettircem)eger kendim root işlemiyle yazılım yaparsam ve telefon bi şekilde göcerse geri alabilirmiyim! yardımlarınızı bekliyorum:S

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=52453164 şu konuya yazarsan cevap alabilirsin galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardacan100 -- 10 Eylül 2011; 19:18:03 >

• Merhaba arkadaşlar,
    Dün bi problemle karşılaştım. Kablosuz ağları tarattığım zaman ağlar taranamıyor diyor ve wifi'yi kendiliğinden kapatıyor. Bu durum birdenbire oluştu. Normalde hiç bi sorun yoktu. Batarya ağırlıklarını karşılaştırıyoduk bir arkadaşımla yeniden takıp telefonu açınca bu problem oluştu. Çok alakasız gözüküyor bence neden olarak. Sizce sorun nedir ne yapmalıyım?
  • merhaba arkadaslar benim cihazimda guncelleme yaparken coktu..ve tamamen kapandi...301k ohm (brick)
    işe yaramadi..eprom hatasi mi olur... veya servisemi yaptirayim.. yaptiranlar ortalama kace yaptirdi.. garanti yok disardan alınmış...bunun arizasi nedir
  • Benimde şöyle bir sorum olacak, ben telefonu teknosadan aldım 2 yıllık garanti ile.
    Her hangi bir sorunum olmadı, bu 3 tuş olayı felanda.
    Benim söylemek istediğim konu ise, telefonun malzemesinde kullanılanların adisizliği.
    Farkettiyseniz bir zamandan sonra telefon ekranın üzerindeki parlak çıta (gümüş) bir zamandan sonra çatlıyor, rengi gidiyor.
    Ben bunu garantiye yollayıp göndermek istiyorum acaba bunu değiştirirlermi, telefonu alalı 5 ay olmadı ve üzerindeki o dediğim ekranın üst kısmındaki parlak çıta, bir kısımında renk kaybı, bir kısımında ise çatlamalar oluştu.
    Bunu garanti değiştirirmi, benimle alakalı olmayan herhangi bir düşme sorunuda olmadı asla, kendi kendine çatlıyor renk atıyor.
  • ne kadar sorunlu bi cihazmış millet öve öve bitiremiyor bidee... iphone 4 ün bi tek anten sorunu vardı
  • Gerçekten ya bu kadar sorunu olduğunu bilmiyordum. Ben de Galaxy S mi, S Plus mu alayım diye düşünürken S Plus alayım bari en azından son sürüm yüklü geliyor o kazancım olur bari. Paralel ithalat ürünlerini Samsung servislerde ücretsiz olarak son sürümü yükletebiliyormuyuz bilenler aydınlatırsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.