Şimdi Ara

Samsung Galaxy S (GT-I9000) sorunları ve arızaları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
3
Favori
157.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alice SGS

Bu cihaz gercekten cok güzel hatta fevkalede bayıldım ve şanslıyım sanırım 3 tuş sorunu çıkmadı

Bir de birsey sormak istiyorum herkes bu turkcell romundan cok şikayetçi, baslıca sebep android marketi banlaması sanırım ama bunun dısında bu romun baskaca sıkıntı yaratan dezavantajları varmı? ya da söyle sorayım: turkcell romunda kalırsam bu telefonun nimetlerinden pek yararlanamaz mıyım yoksa farketmez mi?
    bir de bu romların arasında şu rom veya bu rom daha güvenilirdir diye bir durum varmı? misal en sorunsuzu cynagenmod'dur gibi?

Cihazın bu haliyle market dışı eksiği dezavantajı yok. Cihazınız henüz yeni ve ek uygulama kurulmamışken Kies ile 2.2 (Froyo) güncellemsini yapmanız uygun olur. Froyo daha hızlı ve yetenekli bir versiyon. Market istemezseniz bu halde sorunsuz kullanabilirsiniz. Kendi üzerinde SlideMe, SamsungApps ve S-Android marketleri başlangıç için işinize yarayabilir.
    Güle güle kullanın.

• Allaha şükür ki Telefonumda 3 tuş özelliği var ve markette var... bu yazıları okuduktan sonra telefona müzik bile yüklemem artık...
  • merhabalar,
    uzun zamandır hemen hemen hepinizin yazdığı yazıları çok dikkatli ve özenle okudum, okumaya da devam ediyorum...samsung galaxy S ürününü yaklaşık 1 ay önce burada okuduğum yaılar sonucunda aldım...cihazı mı telpa garantili genel bir satıcıdan aldım...fiyatı piyasa fiyatının cok altında...acılmamıs kutu geldı...içinde herhangi bir eksiği yok...ve hemen froyo 2.2. sürümüne geçtim...kies calısıyor...3 tusta calısıyor...aynı anda basınca root veya bios her neyse oralara erişim yapılıyor...güncelleme yaklaşık 50 dakika sürdü...

güncelleme yapmadan da yaptıktan sonra da market calısıyordu. calısmayan hiçbir uygulama yoktu...tüm bunları paylaşmak istedim...görüşmek üzere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conan Uku

merhabalar,
    uzun zamandır hemen hemen hepinizin yazdığı yazıları çok dikkatli ve özenle okudum, okumaya da devam ediyorum...samsung galaxy S ürününü yaklaşık 1 ay önce burada okuduğum yaılar sonucunda aldım...cihazı mı telpa garantili genel bir satıcıdan aldım...fiyatı piyasa fiyatının cok altında...acılmamıs kutu geldı...içinde herhangi bir eksiği yok...ve hemen froyo 2.2. sürümüne geçtim...kies calısıyor...3 tusta calısıyor...aynı anda basınca root veya bios her neyse oralara erişim yapılıyor...güncelleme yaklaşık 50 dakika sürdü...

güncelleme yapmadan da yaptıktan sonra da market calısıyordu. calısmayan hiçbir uygulama yoktu...tüm bunları paylaşmak istedim...görüşmek üzere...

öncelikle hayırlı olsun :)
    bildiğim kadarıyla telpa garantili olarak sadece turkcell getiriyor ondada market çalışmıyor. eğer telpa garantili olduğundan eminseniz aldığınız yer ve fiyatını yazarsanız alacak arkadaşlar için faydalı olur.

• tekrar merhaba...öncelikle telpa degıl beta yazacaktım...bunun ıcın kusura bakmayın...beta grantili 2 yıl sureli...telefonu 1100 TL'ye aldım...fatura var elimde...
  • Selamlar,

Yeni aldığım orjinal şarj aletini telefona bağladığım zaman telefonun tuşları çalışıyor ancak dokunmatiği çalışmıyor, şarj kablosunu çıkardığım vakit bütün fonksiyonlar çalışıyor sebebi nedir acaba ? (Telefonda 2.2 Froyo yüklü)
  • Arkadaşlar;

Ben cihazım dan gayet memnunum fakat küçük bir problemim var ;

Benim sorunumu aracımla telefonum bluetooth eşleşmesi yapıyor fakat ortak rehberdeki telefonları okumuyor telefon görüşmeleri yapılabiliyor numara gözüküyor fakat isimler ve fihrist gözükmüyor bu konuda bilgisi olan varmı

Bu arada forumda kodlarla bu telefonun birçok özelliğini test edebilir yada değişitrebilirsiniz

Ör nek kod *#*#0*#*#* deneyin hoşunuza gidecektir :) bu koda benzer yüzlerce var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: facomx

Arkadaşlar;

Ben cihazım dan gayet memnunum fakat küçük bir problemim var ;

Benim sorunumu aracımla telefonum bluetooth eşleşmesi yapıyor fakat ortak rehberdeki telefonları okumuyor telefon görüşmeleri yapılabiliyor numara gözüküyor fakat isimler ve fihrist gözükmüyor bu konuda bilgisi olan varmı

Bu arada forumda kodlarla bu telefonun birçok özelliğini test edebilir yada değişitrebilirsiniz

Ör nek kod *#*#0*#*#* deneyin hoşunuza gidecektir :) bu koda benzer yüzlerce var :)

Maalesef o kusursuz olarak hiçbir cihazda çalışmıyor, bende de fluence var herşeyi yapıyor bir isimler vb istikrarlı görünmüyor...
  • Merhaba arkadaşlar, ben kies'e samsun galaxy s'i bağladığımda ve telefonu yedeklediğimde veya kişileri kaydet dediğimde sorunsuz yüklemiştim. ancak 2 haftadır aynı şeyi yapmak istediğimde "Cihaz kullanımda. Cihazı kullanmayı durdurun, ardından yeniden deneyin" diyor ne yaptıysam olmadı. çözüm yolu olan var mı?
  • herkese merhabalar ve yeni yılınız kutlu olsun...benım bı sorum olacak 2.2 yukledıkten sonra neden arama lıstelerınde aynı ısmı defalarca yazıyor bunun bı cozumu var mı yoksa boyle mı? cevaplar ıcın sımdıden tesekkur ederım ıyı haftalar, ıyı çalışmalar...
  • merhaba
    bnm telefonda bi sıkıntıdan dolayı anakart değişimi oldu ve telefonu servisten aldıktan sonra froyoyu ykletmek için yine başarı servisine verdm teli. fakat daha önce de froyo kullanmama rağmen bu sefer telefon inanılmaz yavaşladı ve sürekli prog.lardan bazılarında kapanmaya zorlandı diye uyarı veriyor. sgs'mi eski verimi ile kullanamaz oldum. eskiden 3 tuş problemi vardı ama servis froyoyu yükleyince 3 tuş sıkıntısı kalktı fakat download modda downloading diyip takılıo. bunlarla alakalı ne yapmam gerekiyorsa lütfen bilgi verin çıldırmak üzereyim... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: PurpleCell

merhaba
    bnm telefonda bi sıkıntıdan dolayı anakart değişimi oldu ve telefonu servisten aldıktan sonra froyoyu ykletmek için yine başarı servisine verdm teli. fakat daha önce de froyo kullanmama rağmen bu sefer telefon inanılmaz yavaşladı ve sürekli prog.lardan bazılarında kapanmaya zorlandı diye uyarı veriyor. sgs'mi eski verimi ile kullanamaz oldum. eskiden 3 tuş problemi vardı ama servis froyoyu yükleyince 3 tuş sıkıntısı kalktı fakat download modda downloading diyip takılıo. bunlarla alakalı ne yapmam gerekiyorsa lütfen bilgi verin çıldırmak üzereyim... :(

Wipe işlemlerini yapın. Telefondaki birçok sıkıntınız gidecektir. Ayrıca download modda takılıyo diyorsunuz? Takıldığını nereden anlıyorsunuz? ODIN ile yazılım attınız ve belli biryere gelince duruyormu? Hem igtx hem hemre hemde diğer arkadaşlar olsun, sizler için bir rehber hazırladılar. Yüzlerce sayfayı okumayın diye. Lütfen o rehberlere bir göz atın. Biraz telefon hakkında bilginiz olsun. İnsanlar bilmedikleri şeylerden korkarlar ve çıldırırlar. Daha sonra telefon ile uğraşmak artık hobi haline gelecektir.
    Kolay gelsin.

• arkadaşlar merhaba,

Cahilliğimi lütfen bağışlayın. Bende bu telefonu almak istiyorum. Ama Recovery modu ve Download modlarının ayrı ayrı ne işe yaradığını anlamış değilim. Kısaca açıklarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derkal

arkadaşlar merhaba,

Cahilliğimi lütfen bağışlayın. Bende bu telefonu almak istiyorum. Ama Recovery modu ve Download modlarının ayrı ayrı ne işe yaradığını anlamış değilim. Kısaca açıklarsanız sevinirim.

Alınca öğreneceksiniz merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

arkadaşlar merhaba,

Siz bakmayın onlara sayın derkal, bu beyler bu işin uzmanı olmuşlar, eğer yatkınlığınız yoksa mümkün değil uğraşamazsınız bu modlarla felan... Cihazı alın, benim yaptığım gibi, bilen birine yükletin, muhteşem bir cihazınız olsun. Çevremdeki herkese galaxy aldırıyorum, size de tavsiye ederim...

• ben 2.1 (jm1) den 2.2 (jp3)e kiesle az öncede odinle 2.2.1 (jpy)ye yükselttim piti 512 pdayıda jpy seçtim. Ama programlarım ve tüm ayarlarım öyle duruyor bilgisayar gibi temiz bir format sonrada kurulum neden olmuyor acaba ve nasıl yaparım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

Siz bakmayın onlara sayın derkal, bu beyler bu işin uzmanı olmuşlar, eğer yatkınlığınız yoksa mümkün değil uğraşamazsınız bu modlarla felan... Cihazı alın, benim yaptığım gibi, bilen birine yükletin, muhteşem bir cihazınız olsun. Çevremdeki herkese galaxy aldırıyorum, size de tavsiye ederim...

yaa arkadaşlar zaten benim bunları yapacak pek vaktim yok. ama bilgi amaçlı öğrenmek istiyorum. bu kadar zor mu anlatmak? Mesela Recovery yedekten tekrar telefona yüklemek diye biliyorum. Doğru mu? Peki o zaman download ne? :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

yaa arkadaşlar zaten benim bunları yapacak pek vaktim yok. ama bilgi amaçlı öğrenmek istiyorum. bu kadar zor mu anlatmak? Mesela Recovery yedekten tekrar telefona yüklemek diye biliyorum. Doğru mu? Peki o zaman download ne? :)

Sizin vaktiniz yoksa 1000 kere yazdığımız şeyleri tekrar mı yazalım? Hem nasıl vaktiniz yok? Daha telefonunuz bile yok. Topu topu 3-4 konu var. Bu kadar zor mu en azından ilk sayfalarına bakmak? Eğer oralarda bulamazsanız arama yapmak? İlk sayfalarını bırakın okumayı hatim etseniz toplam 1 saatinizi almaz. Hem sadece bunlar hakkında değil bir sürü konu hakkında bilginiz olur. Telefonu alınca da tüm nimetlerinden faydalanırsınız. Yok siz illada hayır kardeşim benim vaktim değerli bana özel cevap verin derseniz o zaman başka! Belki daha önce bunları yazmayan birisi varsa belki yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 6 Ocak 2011; 21:15:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: daimbey

ben 2.1 (jm1) den 2.2 (jp3)e kiesle az öncede odinle 2.2.1 (jpy)ye yükselttim piti 512 pdayıda jpy seçtim. Ama programlarım ve tüm ayarlarım öyle duruyor bilgisayar gibi temiz bir format sonrada kurulum neden olmuyor acaba ve nasıl yaparım....

Arkadaşlar bir cevap verecek olan yokmu acep?....
  • quote:

quote:

ben 2.1 (jm1) den 2.2 (jp3)e kiesle az öncede odinle 2.2.1 (jpy)ye yükselttim piti 512 pdayıda jpy seçtim. Ama programlarım ve tüm ayarlarım öyle duruyor bilgisayar gibi temiz bir format sonrada kurulum neden olmuyor acaba ve nasıl yaparım....

Arkadaşlar bir cevap verecek olan yokmu acep?....

2.2.1 için PIT vs seçmenize gerek yok. Sadece PDA butonuna basıp JPY'ye ait tar dosyasını göstermek yeterli.

Kurulumdan önce isterseniz recovery moda girip wipe seçenekleri ve fabrika ayarlarını uygulayın. Sonra kurulum yapıp ardından yine wipe işlemleri... Temizlenecektir.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.