Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başladı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
8.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bişey sormak istiyorum. öncelikle yeni çıkan 4.1 sürümünü odinlediğimde orjinal sürümü çıktığında tekrar yükleyebilirmiyim? ayrıca eşimde de galaxy s II var yalnız onun telefonunu güncellemiyorum sürümü hala 2.3.3 ne yapmalıyım?

• Merhaba S2 kullanıcısıyım. Dün telefonuma
    http://sourceforge.net/projects/cm10i9100vsync/files/cm-10.1/cm-10.1-20130204-MCM-i9100-vsync_sysfs.zip/download

adresindeki romu yükledim. Direkt kendi içindeki kernel'le harika çalışıyor. CM10.1 üzerine project butter'ın daha iyi işlemesi ve bazı hataların giderilmesi konusunda bir iki iyileştirme yapılmış.

Telefonunuzu root'ladıysanız ve custom rom'lar yüklüyorsanız kesinlikle deneyin derim.

• Key lime pieyi alır mı sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

s2 candır.

güncelleme çok fark ettiriyormu acaba hiç denememiştim
  • arkadaşlar indirdim de nasıl kuracağım acil yardım lütfen dosyayı pc'ye indirdim.

• Arkadaslar odini ve güncellemeyi indirdim odinden başlattım guncellemeyı ama 1 bucuk saat gectı hala olmadı yardımlarınızı beklıyorum ??????

• adam 2011 de çıkardığı telefonuna güncellemeg getiriyor

biz iki ay önce çıkan htc desire x güncelleme gelecek mi gelmicek mi onu bekliyoruz

sonra neymiş geçen yıla oranla kar oranları düşmüş

sana müstehak htc

keşke samsung galaxy s3 mini alsaydım bir ay daha bekleyip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umude

Arkadaslar odini ve güncellemeyi indirdim odinden başlattım guncellemeyı ama 1 bucuk saat gectı hala olmadı yardımlarınızı beklıyorum ??????

Arkadaşım kies ile yapamıyormusun.
  • Beyler kies ile yüklenebiliyor mu şuanda jelly bean samsung galaxy s 2 ye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NTBarisNT

Beyler kies ile yüklenebiliyor mu şuanda jelly bean samsung galaxy s 2 ye ?

Aynen kies'de halen yok, 4.0.3'e son sürüm diyor. Resmi tr sürümünü indiren nasıl indirdi ki ? Modifiye edilmiş sorunlu romlar istemiyorum resmi olmalı.
  • Dün akşam bende baktım Kies e güncelleştirme yok dedi.
    Telefonumda 4.0.3 versionu var.
  • Odinle ispanya eski bir sürüm yükleyin. Product code FOP yapın. Kiese bağlayın ve kies güncellesin. Temiz bir kurulum olur. Kolay geslin.
  • Abi direk TR versiyon gelmeyecek mi zaten ?
  • Arkadaslar 3 martta gelecekmis s2 icin jb guncellemesi

• Telefonumda Nordic Countries romu yüklüydü. Dün Kies'ten güncelleme var mı diye kontrol edeyim dedim, 4.1.2 güncellemesi var dedi bende yükledim. Fakat gel gör ki pil tüketimi çok fazla. 4.1.2'den önce 4.0.3 yüklü idi. Normal kullanımda çok rahat 1,5 gün kullanabiliyordum. Fakat 4.1.2'de sabah %100 şarj dolu olarak fişten çıkardım, 3 saat içinde %80'e düştü. 4.0.3 yüklü iken inanın normal kullanımda akşam 18:00 - 19:00'a kadar pil %60 seviyeye ancak düşmüş olurdu. Umarım zamanla düzelir.

• Arkadaşlar ben telefonumu kiese bağladım ve güncellememi yaptım 4.1.2 ye yükselti bugün itibari ile fakat bir başka arkadaşıma söyledim o güncelleyemedi sizde galaxy s 2'nizi bence bir kiese bağlayıp deneyin. Kesinlikle çok mükemmel hatasız bir güncelleme olmuş hiç bir sıkıntı yok telefonunuzu gerçekten çok özelleştiriyor jelly bean.

• ben dün gece ayarlardan günceleme var mı diye kontrol ederken buldu yükledim.ama sürekli touchwiz anasayfa durduruldu diye hata veriyor.bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı acaba?

• Spanish rom'un root'u var mıdır arkadaşlar?

• Elhamdullillah sonunda bugün 4.1.2 güncellemesini yükledim.Artık s3 ten pekte fark kalmadı.Sağolasın Samsung :))))

• arkadaşlar konunu yeri burası değil biliyorum ama telefon tuş kilidi devreye girince internet dolaşımını kesiyor acaba 4.1.2 yi yüklersem düzelir mi yoksa donanımsal bi sorun mu var????

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.