Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
8.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • update ve müşteri memnuniyeti konusunda samsung'u bir lg kadar duyarsız olmadığı için bir lg o3d kullanıcısı olarak tebrik ediyorum...

• Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bunu yüklersem SMS lerdeki türkçe karakterlerde sıkıntı yaşarmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: themahzen

quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

1-ROOTLAMAK NE DEMEK
    2-BAZI SİTELERDE KASIM AYINDA JELLY BEAN YÜKLEDİM YAZANLAR PEKİ BUGÜN ÇIKANDAN FARKI NEY
    3-İLLA ODİN DENEN PROGRAMLAMI YÜKLEMEK LAZIM KOLAY VE EN SORUNSUZ YÖNTEMİ VAR MI
    4-S2 NİN ŞUAN HANGİ SÜRÜMDE OLDUĞU ÖNEMLİ Mİ ,YOKSA HER SÜRÜM JELLY BEAN'E YÜKSELTİLEBİLİRMİ

2.Kasım ayında çıkan test sürümüydü, şimdiki resmi sürüm.
    3.Türkiye'ye gelmesini beklersin kiesle yüklersin.
    4.Önemli değil. Hangi sürümde olursan ol yükleyebilirsin 4.1.2

çok teşekkür ederim

• 4.1.2 kurulu root yapılmış bir s2 ye bunu kurabilir miyim? root olayı gider mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1-ROOTLAMAK NE DEMEK2-BAZI SİTELERDE KASIM AYINDA JELLY BEAN YÜKLEDİM YAZANLAR PEKİ BUGÜN ÇIKANDAN FARKI NEY3-İLLA ODİN DENEN PROGRAMLAMI YÜKLEMEK LAZIM KOLAY VE EN SORUNSUZ YÖNTEMİ VAR MI4-S2 NİN ŞUAN HANGİ SÜRÜMDE OLDUĞU ÖNEMLİ Mİ ,YOKSA HER SÜRÜM JELLY BEANE YÜKSELTİLEBİLİRMİ

nick-entry uyumu

İki dakika komiklik yapmadan dursan olmaz değilmi .Kardeşime s2 alıyorum kullandığım tel android değil bilgim olmadığı için merak ettiğim soruları sordum

O HALDE BUNU ANA SAYFA HABERLERİNDE SORMA, GOOGLE DİYE BİRŞEY VAR, OH NE GÜZEL YAZAYIM ANA SAYFAYA BENDE EV İLANI, siteme gel

Konu ile alakalı ve amaç bilgi paylaşımı olduğu için oraya yazdım herkes aynı şeyleri yazıp dalga geçerken ben ciddi soru sordum okuyanların faydalanabileceği.Ev ilanı demişsin hakikatten bu kadar düz mantık olmamalı bi insan evladı

konu bilgi paylaşımı değil, ana sayfa HABERİ, gidip forumda bilgini paylaş ( yardım iste)

oraya yorum kısmını niye koymuşlar senin gibi çocuklar komiklik yapsın diyemi,

ana sayfa haberini okuyan biri o sayfa içerisinde bazı bilgilere ulaşması mantıklı olan,neyse çocukluk yapma devam etme laf yarışı gereksiz bak düzgünce cevap verenler teşekkür edeiyoruz bizde konu kapanıyo boş boş muhabbete girme sana iyi günler

• s2 yi sattım s3 alıyorum bugün s2 yede güncelleme çıktı olacak işmi :)

Herkes sünü bilmelidirki samsung artık bu bayrağı kaptı kimseye vermez iphone 5 ile s3 kıyaslanıyor vede s3 ün üstünlükleri var s4 ü düşünemiyorum bu durumda.

s2 nin donanım olarak yeterliliği zaten üst sıralarda yeni çıkan bir çok telefondan bile şu anda güçlü bir yapıya sahip yazılım ve stabilize konusunda eksiklikleri vardı bu güncelleme s2 kullanıcılarını baya bir bekletmesine rağmen çok sevindirmiş oldu ve telefonu kendine getirdi.

Teşekkürler samsung

• Bundan sonra SII'ye resmi yazılım gelmez ancak SII, HTC HDII gibi kült bir model olduğu için ve yüksek satış rakamlarına ulaştığı için XDA Developers gibi gönüllü hizmet sunanlar tarafından donanımı yettiği sürece desteklenecektir.

Custom ROM üretmek zor değil sadece zaman alan bir iş. Android açık kaynak olduğu için Google son sürümü yayınlıyor ve XDA Developers gibi oluşumlar üzerinde biraz çalışarak istenilen telefona uygun hala getiriyor. Bu sebeple SII 2013 ve 2014 yıllarında da güncel kalmayı başaracaktır.

• valla eşim kullanıyor. telefon zaten canavar gibiydi, bu versiyonla dahada iyi oldu. ne bir kasılma var ne de açamadığı oyun var.

• Arkadaşlar önceden ram i temzilediğimiz uygulamalaı kaldırdığımız yöneticiye ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymondSerway

Arkadaşlar önceden ram i temzilediğimiz uygulamalaı kaldırdığımız yöneticiye ne oldu?

Gitti o :) ES task manager öneririm widget olarak koyabiliyorsunuz tek dokunuş ile ram'i temizliyor :)

• ÇILDIACAM !!!! SONUNDA ÇIKTI !!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D ölüyorum !!! bu gece geçmez beyler ! :D

• Arkadaslar simdi ben guncellme vs hic bilmiyorum s2 yi bugun aldim bana nasil yapilir biri anlatabilirmi bi konuda okudum ama yetersiz gibiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz subatta bekliyorduk erken geldi supriz oldu elim ayagima dolasti ne yapacagimi bilemedim guncelleme nedir nasil yapilir unutmusum once kendimi guncelleyyim sonra teli :)

• Görev yöneticisi nerde

• quote:

Orijinalden alıntı: mpy

4.1.2 kurulu root yapılmış bir s2 ye bunu kurabilir miyim? root olayı gider mi?

Root gider. Odin ile yükleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpy

4.1.2 kurulu root yapılmış bir s2 ye bunu kurabilir miyim? root olayı gider mi?

Sizin sürüm zaten 4.1.2. Sanırım odinle yükledin. Rootlu olup olmaması önemli değil. Ancak cihazınızn product code na uygun bir stock rom yüklerseniz kies den güncellemeyi yapabilirsiniz.
  • cihaz bana geldiğinde 4.1.2 yüklüydü zaten ve bendeki çok daha iyiydi bundan. hava durumu şeffaftı ve dalga efektide vardı. ayrıca bunda abidik gubidik birsürü program yüklü geldi, bende samsungun gereksiz programları yoktu. eski romum neydi bilmiyorum bilsem geri döncem.
  • HTC Sensation XE sahibiyim. HTC almayın samsung alın.

• Arkadaşlar yeni s2 kullanıcısıyım. yardımcı olursanız sevinirim. Ben güncellemenin kies e gelmesini bekliyeceğim. 1-Kies ten bunu yaparken format atmış oluyor muyum? 2-Yoksa ayrıca format atmam mı gerekiyor? 3-format nasıl atılır? 4-Kies ten güncelleme yaparken veya format atarken sim kartımızı ve hafıza kartını çıkaracakmıyız? 5- sd kartı çıkartmadan format atar veya güncelleme yaparsak yüklü olan uygulama ve fotoğraflar silinir mi? Bunlarin yedeği nasıl alınır? Teşekkürler. Saygılar.

• Evet.Umudumu kesmiştim ki güncellemeyi çıkarttılar :))

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.