Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
8.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlatıldığı gibi yükleyince telefondaki her şey silinecek mi?

• Sonunda geldi demek :D bu akşam odinle yükleyip denemek lazım.

• 1-ROOTLAMAK NE DEMEK
    2-BAZI SİTELERDE KASIM AYINDA JELLY BEAN YÜKLEDİM YAZANLAR PEKİ BUGÜN ÇIKANDAN FARKI NEY
    3-İLLA ODİN DENEN PROGRAMLAMI YÜKLEMEK LAZIM KOLAY VE EN SORUNSUZ YÖNTEMİ VAR MI
    4-S2 NİN ŞUAN HANGİ SÜRÜMDE OLDUĞU ÖNEMLİ Mİ ,YOKSA HER SÜRÜM JELLY BEAN'E YÜKSELTİLEBİLİRMİ

• quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

1-ROOTLAMAK NE DEMEK
    2-BAZI SİTELERDE KASIM AYINDA JELLY BEAN YÜKLEDİM YAZANLAR PEKİ BUGÜN ÇIKANDAN FARKI NEY
    3-İLLA ODİN DENEN PROGRAMLAMI YÜKLEMEK LAZIM KOLAY VE EN SORUNSUZ YÖNTEMİ VAR MI
    4-S2 NİN ŞUAN HANGİ SÜRÜMDE OLDUĞU ÖNEMLİ Mİ ,YOKSA HER SÜRÜM JELLY BEAN'E YÜKSELTİLEBİLİRMİ

2.Kasım ayında çıkan test sürümüydü, şimdiki resmi sürüm.
    3.Türkiye'ye gelmesini beklersin kiesle yüklersin.
    4.Önemli değil. Hangi sürümde olursan ol yükleyebilirsin 4.1.2
  • Arkadaşlar salak bir soru olaacak ama İspanya versiyonu yüklediğimiz için İspanyolca mı olucak? Türkçe mevcut değil mi? bir de bütün uygulamalarımız vs silinecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold.Fusion

Arkadaşlar salak bir soru olaacak ama İspanya versiyonu yüklediğimiz için İspanyolca mı olucak? Türkçe mevcut değil mi? bir de bütün uygulamalarımız vs silinecek mi?

Türkçe dil seçeneği mevcuttur. Uygulamalar silinmez tabi format atmazsan ancak format atmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold.Fusion

Arkadaşlar salak bir soru olaacak ama İspanya versiyonu yüklediğimiz için İspanyolca mı olucak? Türkçe mevcut değil mi? bir de bütün uygulamalarımız vs silinecek mi?

İçerisinde türkçe olacak , kurarken telefonu ilk ispanyolca açılır dil ayarlarından değiştirirsiniz sürüm kies firmware olduğu için no wipe sürüm. Yani hiç bir dosyanız silinmez. Ama tavsiyem yani stabil bi cihaza sahip olmak için güncellemeden önce ve sonra full wipe (format data) yapmanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1-ROOTLAMAK NE DEMEK2-BAZI SİTELERDE KASIM AYINDA JELLY BEAN YÜKLEDİM YAZANLAR PEKİ BUGÜN ÇIKANDAN FARKI NEY3-İLLA ODİN DENEN PROGRAMLAMI YÜKLEMEK LAZIM KOLAY VE EN SORUNSUZ YÖNTEMİ VAR MI4-S2 NİN ŞUAN HANGİ SÜRÜMDE OLDUĞU ÖNEMLİ Mİ ,YOKSA HER SÜRÜM JELLY BEANE YÜKSELTİLEBİLİRMİ

nick-entry uyumu

• SII kullanıcılarını kutlarım. Yeni hedef 'android 4.2'

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

1-ROOTLAMAK NE DEMEK2-BAZI SİTELERDE KASIM AYINDA JELLY BEAN YÜKLEDİM YAZANLAR PEKİ BUGÜN ÇIKANDAN FARKI NEY3-İLLA ODİN DENEN PROGRAMLAMI YÜKLEMEK LAZIM KOLAY VE EN SORUNSUZ YÖNTEMİ VAR MI4-S2 NİN ŞUAN HANGİ SÜRÜMDE OLDUĞU ÖNEMLİ Mİ ,YOKSA HER SÜRÜM JELLY BEANE YÜKSELTİLEBİLİRMİ

nick-entry uyumu

İki dakika komiklik yapmadan dursan olmaz değilmi .Kardeşime s2 alıyorum kullandığım tel android değil bilgim olmadığı için merak ettiğim soruları sordum
  • öncelikle herkese merhaba kandiliniz kutlu olsun.
    root islemi yapmadan bu FW yuklemek isteyen arkadaslara ufak bir yardımda bulunmak istiyorum. oncelikle odin adlı programın son versiyonunu indirmeniz gerekli. daha sonra yukarıda verilen link'ten orjinal FW yi indirin. sonra icindeki dosyayı odıni cıkardıgınız dosyanınn icine atın tek dosya var icerisinde zaten. kies acıksa kapatın arka planda calısmadıgına emin olun. telefonun pc ye baglandıgında tanıması icin gerekli suruculeri yuklemeniz gerekli window update bunu kendisi yapıyor zaten. saglam bir kurulum icin yedeginizi alıp fabrika ayarlarına geri don yapın bunu yaparken sd kartı formatla var bunu da secin. bu secenek dahili hafızayı resetler. icindeki sonradan taktıgınız micro sd ye etki etmez.telefonu dowload modunda baslatın ( ses kısma + home tusu + power tusu aynı anda) telefonu usb ile pcye baglayın. odini yetkili olarak calıstırın. eger odin telefonu gorurse ID COM yazan kısımda telefonunuzu gorebilirsiniz. sonra PDA kısmına tıklayın indiriginiz we winrardan odin klasorune cıkardıgınız dosyayı secin. baska hicbirseye tıklamayın start tusuna basın 5 10 dakika suruyorve sonra kullanıma hazır :) hayrlı olsun herkese

• Arkadaslar telefonum yurt disi s2 imei atilmis simdi ben odin ile guncellersem imei gider mi ve ya orjjnalguncelleme yaparsam yine gider mi bilenler yazabilir mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ulsylmz005

Arkadaslar telefonum yurt disi s2 imei atilmis simdi ben odin ile guncellersem imei gider mi ve ya orjjnalguncelleme yaparsam yine gider mi bilenler yazabilir mi acaba

imei klonlanmıs ise gider

• Hadi istediği oldu millletin. Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: rapcep6161

quote:

Arkadaslar telefonum yurt disi s2 imei atilmis simdi ben odin ile guncellersem imei gider mi ve ya orjjnalguncelleme yaparsam yine gider mi bilenler yazabilir mi acaba

Peki gitmemesi icin ne yapmam gerek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rapcep6161
    quote:

Orijinalden alıntı: ulsylmz005 Arkadaslar telefonum yurt disi s2 imei atilmis simdi ben odin ile guncellersem imei gider mi ve ya orjjnalguncelleme yaparsam yine gider mi bilenler yazabilir mi acaba
    Peki gitmemesi icin ne yapmam gerek

EFS backup yapmak gerek diye düşünüyorum :)

• quote:

quote:

quote:

nick-entry uyumu

İki dakika komiklik yapmadan dursan olmaz değilmi .Kardeşime s2 alıyorum kullandığım tel android değil bilgim olmadığı için merak ettiğim soruları sordum

O HALDE BUNU ANA SAYFA HABERLERİNDE SORMA, GOOGLE DİYE BİRŞEY VAR, OH NE GÜZEL YAZAYIM ANA SAYFAYA BENDE EV İLANI, siteme gel

• quote:

quote:

quote:

quote:

nick-entry uyumu

O HALDE BUNU ANA SAYFA HABERLERİNDE SORMA, GOOGLE DİYE BİRŞEY VAR, OH NE GÜZEL YAZAYIM ANA SAYFAYA BENDE EV İLANI, siteme gel

Konu ile alakalı ve amaç bilgi paylaşımı olduğu için oraya yazdım herkes aynı şeyleri yazıp dalga geçerken ben ciddi soru sordum okuyanların faydalanabileceği.Ev ilanı demişsin hakikatten bu kadar düz mantık olmamalı bi insan evladı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nick-entry uyumu

Konu ile alakalı ve amaç bilgi paylaşımı olduğu için oraya yazdım herkes aynı şeyleri yazıp dalga geçerken ben ciddi soru sordum okuyanların faydalanabileceği.Ev ilanı demişsin hakikatten bu kadar düz mantık olmamalı bi insan evladı

konu bilgi paylaşımı değil, ana sayfa HABERİ, gidip forumda bilgini paylaş ( yardım iste)

• Sayın s2 kullanıcısı arkadaşlara hayırlı olsun inşallah.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.