Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
8.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasımdan beri gözümüzü yollarda bıraktı .. sonunda geldi oh bea:) hayırlı olsun

• s2 candır.

• hadi artık beee son güncelleme zaten bukadar naz yapma samsung ver bitsin bidaha vermeyeceksin biliyoruz

• Güncelleyip beta ile herhangi bir farkını görebilen var mı? Kernel ne durumda? Deneyen varsa cevap bekliyoruz...

• arkadaşlar çok fazla root, odin, ota vs. işlerini bilmememe rağmen bu haberde verilen dosyayı indirdim. odin isimli programı da indirdim. ilk indirdiğim android sürümünü odine tanıttım ve telefonu download modda açarak yükledim.

şuan kullanıyorum. darısı sizin başınıza.

• bu son güncelleme olur herhalde s2 için. eğer hata falan varsa içinde onun için ota güncellemesi gelir en fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Sattığım s2yi güncelledim. Sürüm wipe yapmıyor. Ayrıca kilit ekranında ki takılmalarda giderilmiş. Yanlış hatırlamıyorsam önce ki kernel 3.0.15 di.Yeni sürümde 3.0.31 var.

Hayır önceden de 0.31 di :D

• Haberi okuyunca çok sevindim.Bütün galaxy s2 kullanıcılarının gözü aydın.İnanıyorum ki telefon çok daha stabil olacak.Umarım bir kaç güncelleme daha alırız.

• Bir sorum olacak.Cihaz güncellemenin ardından s voice ye kavuşuyor mu?Bilenler cevaplarsa sevinirim.

• Bada'cilar hala guncellemeye hasretler.

• elbette kazanıyor

• Darısı Ace 2 nin başına ona nisan mayıs gibi gelir artık Türkiye ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoXeD

quote:

Orijinalden alıntı: El_domingoallah bilir turkiyeye guncelleme ne zaman gelir..nexus dan sasmayacan ..onu bilir onu solerim..
    odin ile güncellemeyi şu saniye yapabilirken ve dil desteği vs gibi hiçbir olumsuzluktan etkilenmeyecekken ne diye böyle yazı yazarsınız hiç anlamam.odinde pda bölümüne indirdiğin dosyayı koy telefonu downloadıng modunda pc ye bağla starta a bas 8dk sonra telefon hazır.

cahil olduklarından xd

• quote:

Orijinalden alıntı: ssbrutality

dileyen kullanıcılar hemen şimdi en güncel yazılımı tecrübe edebileceklerCümlede Anlatım Bozukluğu Ve Devrik Kelimeler Bütünü :))

devrik kelime olmaz hocam, devrik cümle olur :D

• Yazılım yüklenince garantide bozulma oluyormu.birde yazılım yükleme esnasında ne tür sıkıntılar yaşayabilirim

• gözünüz aydın. Kimse Türkiye versiyonunu beklemesin odin ile yükleyin.Garantiyi bozan bir durum oluşturmuyor. en fazla 10 dk sürer. yerli versiyon gelince onu yüklersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 23 Ocak 2013; 13:24:39 >
  • Arkadaşlar telefonumu şu ana kadar hiç rootlamadım odin gibi bi program kullanmadım . Acaba bu güncellemeyi nasıl odin ile yükleyebilirim yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tubikontindet

quote:

Orijinalden alıntı: ssbrutalitydileyen kullanıcılar hemen şimdi en güncel yazılımı tecrübe edebileceklerCümlede Anlatım Bozukluğu Ve Devrik Kelimeler Bütünü :))
    devrik kelime olmaz hocam, devrik cümle olur :D

ahah kaş yapıyım derken göz çıkarmış :)

• vatana millete hayırlı olsun.........

kim demiş gelmez diye?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.