Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başladı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
8.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

arkadaşlar konunu yeri burası değil biliyorum ama telefon tuş kilidi devreye girince internet dolaşımını kesiyor acaba 4.1.2 yi yüklersem düzelir mi yoksa donanımsal bi sorun mu var????

4.1.2'yi yükleyin derim.

Bu arada TR ROM'u bekleyen arkadaşlara sesleniyorum. :)

TR Rom ile İspanya veya Rusya Rom'u arasında bir fark yok arkadaşlar. Dil desteği hepsinde aynıdır. Özellikle İspanya Rom'unu tavsiye ederim. Telefon şarj konusunda da normal sayılır. Kullanıma bağlı bu olay. Onun dışında telefonu uçuruyor. ODIN ile en temiz güncellemeyi yaparsınız.
  • quote:

arkadaşlar konunu yeri burası değil biliyorum ama telefon tuş kilidi devreye girince internet dolaşımını kesiyor acaba 4.1.2 yi yüklersem düzelir mi yoksa donanımsal bi sorun mu var????

Arkadaşlar aynı konu bendede var tuş kilidi devreye girince internet bağlantısını kesiyor varmı bi ceresini bilen
    Samsung note 2

• Arkadaşlar benim telefonumda 4.0.4 yüklüydü. 24 şubat gibi ayarlardan güncellemeye baktım ve 4.1.2 yükledim. Root veya hiçbişey de yapılmadı telefonda. Arkadaşta var benimki 4.0.4 iken onunki 4.0.3dü hala o şekilde. Bende neden güncelleme oldu acaba?

• quote:

Arkadaşlar benim telefonumda 4.0.4 yüklüydü. 24 şubat gibi ayarlardan güncellemeye baktım ve 4.1.2 yükledim. Root veya hiçbişey de yapılmadı telefonda. Arkadaşta var benimki 4.0.4 iken onunki 4.0.3dü hala o şekilde. Bende neden güncelleme oldu acaba?

arkadasinin telefonu cin uretimi seninki kore uretimi olabilir her fabrikanin kendine gore degisik kodlari var ona gore sirayla geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlancelotxx

quote:

Arkadaşlar benim telefonumda 4.0.4 yüklüydü. 24 şubat gibi ayarlardan güncellemeye baktım ve 4.1.2 yükledim. Root veya hiçbişey de yapılmadı telefonda. Arkadaşta var benimki 4.0.4 iken onunki 4.0.3dü hala o şekilde. Bende neden güncelleme oldu acaba?

arkadasinin telefonu cin uretimi seninki kore uretimi olabilir her fabrikanin kendine gore degisik kodlari var ona gore sirayla geliyo

alakası yok. İthalat üzerinden aldıysanız aldıgınız firmanın cihazı getirttiği ülke önemlidir bu durumda.
  • arkadaşlar güvenlik kamersını nasıl yüklerim

• Öncelikle tüm S2 kullanıcılarına hayırlı olsun. Benim sorum şöyle olacak :

Ben İspanya için çıkarılan resmi ROM'u odin yardımıyla yükledim ve işlem bitince cihaz 21 MB lık bir yazılım güncelleme dosyası daha indirdi onu da kurdu. Ancak telefonumda bir sorun var ki bunun güncellemeyle alakası olduğunu sanmıyorum. Sorun telefonun kapanmaması. Telefonu kapatınca ekrana önce boş pil resmi geliyor sonra dolu pil resmi geliyor ve bu böylece sürüp gidiyor. Biraz araştırma yaptım ve bunun yüksek ihtimaL oksitlenmeden kaynaklı donanımsal bir sorun olabileceğine kanaat getirdim. Etrafımda S2 kullanıcısı olmadığından karşılaştırma şansım pek olmadı.

1. Güncellemeyi alıp bu tarz bir sorun yaşayan var mı.
    2. Bu sorunu yaşayan bazı kişiler serviste board değişimiyle çözüm bulmuşlar. Bu şekilde cihazı servise götürürsem resmi sürüm olmasına rağmen kıllık yapma durumları olur mu.

YASAL BİLGİ kısmında yazanlar şu şekilde:

Model Numarası
    GT-I9100

Android Sürümü
    4.1.2

Ana bant sürümü
    I9100XXLS8

Kernel Sürümü
    3.0.31-889555
    dpi@DELL228#3
    SMP PREEMPT Thu Jan 31 14:48:54
    KST 2013

Yapım Numarası
    JZ054K.I9100XWLSD

• quote:

Orijinalden alıntı: dewadam

Öncelikle tüm S2 kullanıcılarına hayırlı olsun. Benim sorum şöyle olacak :

Ben İspanya için çıkarılan resmi ROM'u odin yardımıyla yükledim ve işlem bitince cihaz 21 MB lık bir yazılım güncelleme dosyası daha indirdi onu da kurdu. Ancak telefonumda bir sorun var ki bunun güncellemeyle alakası olduğunu sanmıyorum. Sorun telefonun kapanmaması. Telefonu kapatınca ekrana önce boş pil resmi geliyor sonra dolu pil resmi geliyor ve bu böylece sürüp gidiyor. Biraz araştırma yaptım ve bunun yüksek ihtimaL oksitlenmeden kaynaklı donanımsal bir sorun olabileceğine kanaat getirdim. Etrafımda S2 kullanıcısı olmadığından karşılaştırma şansım pek olmadı.

2. Bu sorunu yaşayan bazı kişiler serviste board değişimiyle çözüm bulmuşlar. Bu şekilde cihazı servise götürürsem resmi sürüm olmasına rağmen kıllık yapma durumları olur mu.

Model Numarası
    GT-I9100

Android Sürümü
    4.1.2

Ana bant sürümü
    I9100XXLS8

Kernel Sürümü
    3.0.31-889555
    dpi@DELL228#3
    KST 2013

Yapım Numarası
    JZ054K.I9100XWLSD

Sorunun donanımsal olduğundan emin gibiyim. USB kabloyla bilgisayara bağlayıp kablonun bilgisayardaki ucunu çıkardığımda normal çalışıyor ancak telefona bağlı kısmını çıkardığımda sanki halen şarjdaymış gibi uyarı veriyor. Ayrıca telefonun kıçında kablo yokken sürekli ışık yanık kalıyor ne zamanki kablo taksam öbür ucu boş ta olsa sorunsuz çalışıyor. Bu sorun yazılımla alakalı değil gibi. Şimdi tek sıkıntım bu güncellemenin resmi olmasına rağmen Türkiye de yayınlanmamış olması garantiyi bozar mı. Konuyla alakalı bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

quote:

Öncelikle tüm S2 kullanıcılarına hayırlı olsun. Benim sorum şöyle olacak :

Model Numarası
    GT-I9100

Android Sürümü
    4.1.2

Ana bant sürümü
    I9100XXLS8

Kernel Sürümü
    3.0.31-889555
    dpi@DELL228#3
    KST 2013

Yapım Numarası
    JZ054K.I9100XWLSD

Sorunun donanımsal olduğundan emin gibiyim. USB kabloyla bilgisayara bağlayıp kablonun bilgisayardaki ucunu çıkardığımda normal çalışıyor ancak telefona bağlı kısmını çıkardığımda sanki halen şarjdaymış gibi uyarı veriyor. Ayrıca telefonun kıçında kablo yokken sürekli ışık yanık kalıyor ne zamanki kablo taksam öbür ucu boş ta olsa sorunsuz çalışıyor. Bu sorun yazılımla alakalı değil gibi. Şimdi tek sıkıntım bu güncellemenin resmi olmasına rağmen Türkiye de yayınlanmamış olması garantiyi bozar mı. Konuyla alakalı bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Cihazımı dün servise götürdüm. Şarj soketinde problem olduğu tespit edildi. garanti kapsamında değişimi yapıldı. Cihaza yazılım atılmış ancak eski sürüm yani 4.0.4 olan atılmış tekrardan. şu an itibariyle tekrardan resmi ispanya romunu yükledim ve herhangi bir sorun yok. yani daha önceki sorunumun donanımsal bir sorun olduğu bu şekilde de kesinleşmiş oldu. sanırım şarj soketi oksitlenmiş

• merhaba arkadaşlar Türkiye romu kies ile yüklenemiyor mu hala?

• quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

merhaba arkadaşlar Türkiye romu kies ile yüklenemiyor mu hala?

Aşağıdaki linkten görülebileceği gibi henüz Türkiye için güncelleme çıkmadı.

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=TUR#firmware
  • s.a arkadaslar
    model no:GT-9100
    ANDROIN SURUMU:2.3.3
    ANA BANT SURUMU :I9100XXKE4
    KERNEL SÜRÜMÜ :2.6.35.7-I9100XWKE7-CL215725
    root@DELL103 2
    YAPIM NO:GINGERBREAD.XWKE7

GU8NCELLEME YAPMASI GEREKMIYOR MU ARATIYORUM BULAMIYOR MILLET DAHA YUKSEK SURUMLERDE DOLASIYOR AMA BENIM TELEFON BAGLANTI KURULAMADI DIYOR SIZCE NEDENDIR... YARDIMCIOLAN ARKADASLAR ASIMDIDEN TESEKKUR EDRIM..

• arkadaşlar ben telefonun ayarlarından
    telefon hakkında=>yazılım güncelleme=>güncelle
    dedim ve telefon önce 460 mb büyüklüğünde bir dosya indirdi. zaten 4.0.4 kurulu idi kendi otomatik güncelledikçe güncelliyorum öyle çok alakam olmaz ancak bu sefer ne olduysa güncellemeyi kur'u seçtim sonra telefon 3 kere açılıp kapandı birşeyleri yükledi ancak en sonunda açılış ekranı olan
    Samsung
    GALAXY S II
    GT-I9100G
    bu ekran geldi ve telefon öylece dondu kaldı aradan 1 saat kadar geçti telefona reset atmak için güç tuşuna uzun süre basılı tuttum ekran önce kapandı sonra tekrar açılış ekranı geldi şu an hala öyle duruyor. sinirlendim pili çıkarıp taktım yine açtığımda aynı ekran duruyor acil yardımcı olabilir misiniz? saygılar.
  • arkadaşlar bende s2 aldım bu sürümü yükleme yapmak isityorum ama kiesle olmuyor odinle mi yapmak zorundayım nasıl yapa bilrim?
  • http://www.sammobile.com/2013/01/23/samsung-rolls-out-android-4-1-2-jelly-bean-update-to-the-galaxy-s-ii/
    sammobile.com' da 25.04.2013 tükçe yanlanmaya başlanmış olarak gözüküyor. Ama kies' te güncelleme gözükmüyor.

• benim android 4.0.3 nasıl yükseltecem bilgi verirmisiniz ?

acele .!!!!!!!!!!

• kiesle güncelle, olmazsa odinle yaparsın.
  • mA8F

• kim var burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.