Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
8.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Samsung'un 2011 yılında piyasaya sürdüğü amiral gemi akıllı telefonu nihayet beklenen yeni işletim sistemi versiyonu güncellemesini almaya başladı. Android 2.3 Gingerbread sürümüyle satışa çıkan, ardından mevcut arayüzün değiştirilmediği Android 4.0 Ice Cream Sandwich'e yükseltilen GT-I9100 Galaxy S II, bugün itibariyle Android 4.1.2 Jelly Bean ve firmanın en yeni kullanıcı arayüzü TouchWiz Nature ile beraberinde getirdiği önemli yazlımsal yeniliklere kavuştu. İspanya'da başlayan dağıtımın kısa süre içerisinde diğer Avrupa ve Asya ülkelerine yayılması beklenirken, dileyen kullanıcılar hemen şimdi en güncel yazılımı telefonlarına kurarak tecrübe etmeye başlayabilecek.

İspanya'da OTA yolu ile internete bağlı cihazlara uyarı olarak ulaşan ve Samsung'un Kies yardımcı programında da listelenen yeni üretici yazılımı, 14 Ocak 2013 tarihinde I9100XWLS8 yapı numarası, Android 4.1.2-JZO54K işletim sistemi versiyonu ve 3.0.31 Kernel sürümüyle paketlenmiş. Bu güncelleme sayesinde Samsung Galaxy S III ve Galaxy Note II gibi modeller ile aynı kullanıcı arayüzünü kullanmaya başlayan Galaxy S2, Google'ın Jelly Bean sürümüne dahil ettiği Project Butter iyileştirmeleri ile çok daha hızlı, pürüzsüz bir kullanım deneyimi sunacak, üreticisinin S Clod bulut servislerine erişebilecek, daha gelişmiş kamera fonksiyonlarını bünyesinde barındıracak, özelleştirilebilir yeni bir kilit ekranına sahip olacak, Direct Call, Pop-up Play, Smart Stay gibi Güney Koreli üreticinin kendine has yazılım özelliklerinden faydalanabilecek, yeni Widget'lar, iki farklı ana ekran modu, yeni uyarı çubuğu, Google Now kişisel yardımcı hizmeti ve daha birçok değişiklikle kullanıcılarının karşısına yeni bir aygıt olarak çıkacak.

Güncelleme dağıtımının Türkiye'ye ne zaman ulaşacağı bilinmiyor. Ancak GT-I9100 model numaralı bir Galaxy S2'ye sahip olan kullanıcılar, buradan indirebilecekleri 541MB büyüklüğündeki I9100XWLS8 üretici yazılımını Odin yükleme aracıyla aygıtlarına kurabilirler. GT-I9100G model numaralı Galaxy S II versiyonu için yeni sürümün önümüzdeki haftalarda erişilebilir olacağı tahmin ediliyor. Yükseltmenin hangi ülkelerde resmen tüketicilere dağıtıldığını öğrenmek ve yeni yazılıma ait görüntüleri incelemek için kaynak bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

• Kimse yakınmasın artık lütfen. Sabrın sonu selamet oldu işte gördünüzmü gençler ! Ben almayı bile düşünmeye başladım !

• ''dileyen kullanıcılar hemen şimdi en güncel yazılımı tecrübe edebilecekler''

Cümlede Anlatım Bozukluğu Ve Devrik Kelimeler Bütünü :))

• Heleşükür cikti. Bakalim buraya ne zaman gelecek bir de bunu atlataydik...

• Hemen sevinmeyin bence Türkiye'ye 1 aya gelir

• Ben sattım sen geldin Android 4.1.2 Jelly Bean

• ulkemizde ne zaman dagitilir acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sattığım s2yi güncelledim. Sürüm wipe yapmıyor. Ayrıca kilit ekranında ki takılmalarda giderilmiş. Yanlış hatırlamıyorsam önce ki kernel 3.0.15 di.
    Yeni sürümde 3.0.31 var.

• beta ile farkları gören var mı?
  • Bugün gidip sıfır Galaxy SII alan bir kullanıcı, upgrade'ini yaptıktan sonra miss gibi kullanacak telefonu desenize.

• allah bilir turkiyeye guncelleme ne zaman gelir..nexus dan sasmayacan ..onu bilir onu solerim..

• Bu güncellemeden sonra telefonumuz performans olarak 1 çıta daha yükseldikten sonra rakiplerinin baya bi önüne geçiyor ;) Vatana millete hayırlı olsun diyelim.

• bekledik çok bekledik, sonunda..

• Güncelleyenler nasıl buldular?
  • Samsung Erken davrandı oysa Subatta demislerdi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

allah bilir turkiyeye guncelleme ne zaman gelir..nexus dan sasmayacan ..onu bilir onu solerim..

odin ile güncellemeyi şu saniye yapabilirken ve dil desteği vs gibi hiçbir olumsuzluktan etkilenmeyecekken ne diye böyle yazı yazarsınız hiç anlamam.odinde pda bölümüne indirdiğin dosyayı koy telefonu downloadıng modunda pc ye bağla starta a bas 8dk sonra telefon hazır.

• İnşAllah key lime pie'yi de alırız.Hadi hayırlı olsun. S2 Candır.
    http://asset0.cbsistatic.com/cnwk.1d/i/tim/2011/05/05/34505262_PALM_610x458.png

• Samsung Galaxy S II için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başladı

• Samsung Galaxy S II için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başladı

• Ben güncellemeyi indirdim. Odin ile telefona kuracağım. Kurmadan önce telefona format atmak gerekir mi? Kurduktan sonra atmak gerekir mi? Teşekkürler.
    Ayrıca İspanya sürümü ile Türkiye sürümü arasında fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themahzen -- 23 Ocak 2013; 11:24:01 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.