Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II 'ye su girdi !! ne yapmaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung Galaxy S 2 telefonumu gece yatarken mutfak tezgahinin ustune şarja koymuştum. Sabah uyandiğımda telefonun yaninda, icinde şampuanların olduğu bir poşet gordum ve bu posetten akmis suyun telefonumun tabanini ve cevresini kapladigini farkettim. Hemen sarj kablosunu cektim, telefon su icinde tabi bu arada, ardindan orta tusa bastim(orta tusa basinca tusun etrafindan sular cikti yani anlicaniz telefon gece boyu tüm suyu icine cekmiş) herhangi bir tepki alamadim yani telefonun icine su kopmle girmis ve kapanmisti. Kisa devre yaptigini tahmin ediyorum. Hemen pilini ve sim kartı çıkardım (hafıza kartı yoktu). Sarj aletinin telefona giren ucu oksitlenmisti paslanmisti yani. Eee 8 saat acik ve sarj durumunda su icinde kalmis alet. Tatil bölgesinde olduğum için hiç bir yere götüremedim. Yarın Ankara da olacağım. Ankara da bu işlerden anlayan iyi bir teknik servis önerisi olan var mı ?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyer -- 15 Ağustos 2012; 16:06:39 >

• Çok bişey girdiğini sanmam pirinç dolu bi kavonoza at telefonu nemini çeksin açıkcası Ankara düzenbazlar ile dolu 3-4 yıl önce su kaçan N73 ümü telefoncuya verdim yapılmıyor felan dedi güvenmedim başka bi yere götürdüm içindeki parçalar sökülmüş bunun dedi.
  • saç kurutma makinaıyla iyice kurut sora pirince koy pirinçte 2-3 gün beklesin sora çıkar 1 gün güneşe koy. VE aç bişey olacağını sanmam. Benim 6300ı küçük kızım bir kaç sanye vileda kovasında yüzdürdü ekranında su olmasına rağmen çalışıyordu hemen kapattım kuruttum pirince koydum sorunsuz çalışmaya devam etti ama ekranın içi pirinç tozu olmuştu biraz
  • Benimde daha önce başıma gelmiişti.
    Oto yıkamada telefon mazgalın içine düşmüştü. Şarıl şarıl su yemişti.
    Telefonu çıkarınca hala çalıştığını gördüm.
    Bataryayı çıkarttım ve hiç bir şekilde saç kurutma makinası kullanmadan direk prinç kavanozuna koydum.
    1 gün kaldı ve kullanmaya tekrar başladım.
    Tavsiyem saç kurutma, güneş ısısı vs kullanmaman.
    Direk prinç kavanozuna koyun 1 gün kalsın.
  • Arkadaslar ana mesajimi yeniden duzenledim. Daha detayli anlatmaya calistim. Sanirim benim durumum sizn onerilerinize gore da vahim bir durum. O yuzden saglam guvenilir bir teknik servise ihtiyacim var gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu ankarada iyi bir teknik servis arkadaşlar

• Hocam pirinc olayini uygulamadiysan is isten gecerse zaten teknik servisin yapabilecegi bi durum yok senden 500 600 liralik parca degisimi isteyecek en az

Umarim sorun en zararsiz yoldan hallolur, biz de bi up'lamis olalim

• Hocam duzgun bir servis onerisi bekliyorum bakalim bulunca hemen goturecegim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.