Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S III

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN İKİ GÜN ÖNCE SAMSUNG GALAXY S III ALDIM DAHA ÖNCE İPHONE 4 KULLANIYORUMDUM VE İPHONE DA 3G AÇIP KAPATMA ÖZELLİĞİ VARDI HEMDE MENÜDE ÇOK KOLAY UKAŞILABİLECEK Bİ YERDE PEKİ BU ÖZELLİK GALAXY SIII DE VARMI ACABA BEN Mİ BULAMADIM.

TELEFONU İKİNCİ KEZ ŞARJ ETTİM AMA BANA BİRAZ ŞARJI ÖABUK BİTİYOR GİBİ GELDİ AMA GPS TARAMASI VE 3G AÇIK HALDE BİR GÜNDE ŞARJI BİTTİ BU NORMAL Mİ SİZCE?

CEVAPLAYAN ARKADAŞLAR OLURSA SORULARIMI MEMNUN OLURUM

FAKAT SAMSUNG SIII İPHONEDAN DAHA ÜSTÜN BİR TELEFON HER İKİSİNİDE KULLANAN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM

• Bildiğim kadarıyla iPhone da 3G - 2G arasında geçiş yapılamıyor. Sürekli otomatik modda çalışıyor.

Bunu yazıyorum çünkü iki farklı ayar anlatacağm.

Öncelikle kastınız data verisi ise kapama tuşuna uzun basarsanız mobil data versini kaoaabilirsiniz. Bu sayade şebeke üzerinden telefon internete bağlanmaz.

Bir diğeri ise AyalarKablasoz ve Ağ sekmesinde Daha fazla seçeneğine girin. Oradan Mobil ağlara girin. Network modu size 2g-3g ve otomatik arsında seçme imkanı verecektir. 2g seçerseniz internete sadece edge üzerinde bağlanacaktır. Surf yapmayacağınız zamanlar için oldukça yeterli bir hız ve batarya ömrünü çok uzatıyor. bunu kullanmaınzı tavsiye ederim.

3g data verisi ve gps gn boyu açık bir gün süreyle şarzın gitmesi oldukça normal.
  • galaxy slll o özellik yok sanırım 2g kullan veya 3g kullan die bir yer yok ancak şebeke seçiminden yapabiliyorum iphoneda ayarlar bölümüne girdiğimde 3g açma kapama özelliği vardı o yüzden sordum acaba bundada böyle bir kısayol varmı yoksa ben mi bulamadım acaba diye o yüzden buraya bu konuyu açtım

Syg.
  • ayarlar>kablosuz & ag ayarlari>mobil sebekeler>ag modu> oradan sadece 3g sadece 2g yada otomatige al

apple fancilari bilmeden uydurmus yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter_bocek_

galaxy slll o özellik yok sanırım 2g kullan veya 3g kullan die bir yer yok ancak şebeke seçiminden yapabiliyorum iphoneda ayarlar bölümüne girdiğimde 3g açma kapama özelliği vardı o yüzden sordum acaba bundada böyle bir kısayol varmı yoksa ben mi bulamadım acaba diye o yüzden buraya bu konuyu açtım

Syg.

senin iphondan yeni gectigin belli her yapamadigina bu ozellik yok deme bizlere sor yada android bolumunde her telefonun fani var ordan sor iphone kadar stabil degil ama ayarlara iyi baktinmi herseyin ayari var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter_bocek_

galaxy slll o özellik yok sanırım 2g kullan veya 3g kullan die bir yer yok ancak şebeke seçiminden yapabiliyorum iphoneda ayarlar bölümüne girdiğimde 3g açma kapama özelliği vardı o yüzden sordum acaba bundada böyle bir kısayol varmı yoksa ben mi bulamadım acaba diye o yüzden buraya bu konuyu açtım

Syg.

Belirttiğimiz ayarlar kısmında 2g ya da 3g yazmıyor zaten.
    GSM WDCMA Automatic seçenekleri var.
    2g ve 3g nin neler olduklarını bir araştırın isterseniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.