Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III, 3 Mayıs'ta tanıtılıyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
2
Favori
25.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stroma

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

quote:

4.65 ekrana buyuk demek pes yani..

5.3 inc bile artik gozumuze normal gelirken..

Gayet ideal..

5.3 kaç kisinin gözüne normal geliyor merak ettim

milyonlarca kullanicinin..

4.3 ler artik yetmiyor..

Multimedia.cihaz.kullaniyorsunuz

Oyunu filmi es geciosunuz

Sms yazmanib derdine dusmussunuz..

bence max 4.3 gecmemeli keza 4.3 den sonrası tablet sınırlarına giriyor benim gözümde

Alıntıları Göster
    Bence hem 3.7 hem 4.3 hem de 5.3 inç'lik SIII üretsinler, kullanıcı memnun kalsın. =) Şahsen bana 4.3 bile çok büyük geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap
    Acil tıp teknikerliği yolundayım :D
    Kulağa sağlam birşeymiş gibi geliyor... Reçeteyi yazdınız o zaman.
  • quote:

4.3 ler artik yetmiyor..

Açıkçası bende 3.5 iPhone ekranından sonra artık büyük ekranlı bir telefon istiyorum. Küçücük ekran da web kullanmak çok yorucu oluyor.
  • quote:

Gayet ideal..

N7000
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

quote:

4.3 ler artik yetmiyor..

Açıkçası bende 3.5 iPhone ekranından sonra artık büyük ekranlı bir telefon istiyorum. Küçücük ekran da web kullanmak çok yorucu oluyor.

Aynen, zaten telefon ekranlarinin buyumesinin sebebi internet ve oyundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Bence hem 3.7 hem 4.3 hem de 5.3 inç'lik SIII üretsinler, kullanıcı memnun kalsın. =) Şahsen bana 4.3 bile çok büyük geliyor.

esprimi yaptınız bilmiyorum ama çok mantıklı bu dediğiniz böyle bir kaç model çıkmalı bencede, kim hangisini istiyorsa onu kullanmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA

quote:

esprimi yaptınız bilmiyorum ama çok mantıklı bu dediğiniz böyle bir kaç model çıkmalı bencede, kim hangisini istiyorsa onu kullanmalı

Alıntıları Göster
    Espri yapmadım, ciddiydim söylediklerimde.

• quote:

Espri yapmadım, ciddiydim söylediklerimde.

haklısınız o zaman çok mantıklı bu
  • quote:

quote:

quote:

Gayet ideal..

4.3 ler artik yetmiyor..

Git tablet kullan arkadaşım. Biz telefon kullanmak istiyoruz, tabak değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

quote:

quote:

quote:

Gayet ideal..

4.3 ler artik yetmiyor..

Telefon kullanmak istiyorsan kullanirsin

Ben glaxy notem icin telefon diyene

"hooop o sadece telefon degil" diyorum zaten...

Konuya donersem

4.3 luk cihaz cikaran artik kaybeder.

Elbette herkesi memnun edemezsin ancak 4 cekirdekli tegra3 lu 1.4 hizinda calisan cihaz cikaracaksin ve ben Telefon kullanmak istiyorum diyeceksin..

S3 MULTİMEDİA CİHAZİ HEM WEB HEM OYUN HEMDE TELEFON OZELLİGİ BARİNDİRAN PİYASADAKİ EN İYİ CİHAZ OLACAKTİR VE ONADA BUYUK EKRAN YAKİSİR..

Samsungta oyle dusunmus ki 4.65 demis..Begenmeyen gider kucuk ekranli.onlarca android yada muhtesem performans alabilecegi iphone 4s alabilir..

Bu kadar net..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 21 Nisan 2012; 19:49:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

quote:

quote:

quote:

Gayet ideal..

4.3 ler artik yetmiyor..

Telefon kullanmak istiyorsan kullanirsin

Ben glaxy notem icin telefon diyene

"hooop o sadece telefon degil" diyorum zaten...

Konuya donersem

4.3 luk cihaz cikaran artik kaybeder.

Elbette herkesi memnun edemezsin ancak 4 cekirdekli tegra3 lu 1.4 hizinda calisan cihaz cikaracaksin ve ben Telefon kullanmak istiyorum diyeceksin..

S3 MULTİMEDİA CİHAZİ HEM WEB HEM OYUN HEMDE TELEFON OZELLİGİ BARİNDİRAN PİYASADAKİ EN İYİ CİHAZ OLACAKTİR VE ONADA BUYUK EKRAN YAKİSİR..

Samsungta oyle dusunmus ki 4.65 demis..Begenmeyen gider kucuk ekranli.onlarca android yada muhtesem performans alabilecegi iphone 4s alabilir..

Bu kadar net..

Neresi net arkadaşım. Senin kullandığın Note mobil cihaz tanımına uymuyor. çantasız rahat kullanıyorum deme kullanamazsın. O cihazla eğilip bir ayakkabılarını bağlasana? Ya da merdiven çık ön cebinde iken. Hangi multimedya işlemi yapamıyor 4'' ekranlı bir cihaz? müzik mi dinleyemiyorsun? video mu çekemiyorsun yoksa fotoğraf mı? e cihazlar uyumlu televizyonlara da bağlanıyor sorun ne? ama ben filmi mi video mu cihazımda izlicem diyorsan sana Note'da yetmez. Ekranı büyütmeyen kaybedermiş ee iPhone nasıl bu kadar çok satılıyor?

• İphone 5 i.gorecegiz ekran olarak..3.5 ta kaliyormu kalmiyormu.. İmkansiz..

İllaki resimmi lazim..

Note sol cebimde tasiyorum ayakkabi felanda bagliyorum.. İphone da sol cebimde olurdu..onun oldugu cebe yine bisey koymuyorum..

İnanin kullansaniz o kadar rahatsiz edici olmadigini.anlarsiniz ki bu 5.3.. S3 4.65 deniyor bunun hic rahatsiz etmeyecegine bahse girerim..
  • Cep telefonu sınırları max 4" olmalı fazlasına gerek yok.İsteyen tablet alsın.

• Açıkçası ekran konusu birazda alışmaya bağlı , o kadar zaman iphone kullandim sonra chacha kullandim kucucuk ekran ama alistim su an atrix kullaniyorum bugun arkadasinin 4s inde bir programa bakiyodum ekran bildiğin küçük geldi , yani 2 ay note kullansam eminim ki alisir sonra atrix kucuk gelirdi ama sahsi gorusum 4 ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Galaxy Note almayı çok istedim.. Çok zorladım kendimi :) Youtube'da onlarca video review seyrettim.
    Ancak dün itibari ile teknosada alıp kot pantalonımun ön cebine koymamla beraber o konu kapandı benim için..
    Evet cihaz ince olduğu için cebe sığıyor ama cepteyken oturup kalkmak, yürümek falan işkence.. Cihazı baya baya hissediyorsunuz :)
    Hissetmiyorum diyen daha bol(loosy) jean giyen arkadaşlardır. Ya da iş gereği sürekli ceket giyiyorsanız ceket cebinde de rahatsızlık vermeyecektir.
    Ama benim gibi sürekli jean giyiyorsanız, rapstar gibi bol bol kotlar giyecek yaşı da geçmişseniz Note taşımak baya zor.. Hele hele yaz aylarında üstüme mont da giymemeye başlayınca kot cebinden başka taşıyacak yer de kalmayacaktır

Yıllarca 3,5" iphone kullandıktan sonra bir süredir 4" Galaxy kullanan biri olarak sonraki telefonum %99 ihtimal ile 4,7" olur... Fiyatları abartmazlarsa S3 olabilir, abartırlarsa bu arada fiyatının düşeceğini düşündüğüm Nexus da olabilir :)

• S3 ozellikleri hayal kirikligi oldu bende siparisi iptal ettim.

• S 3 ne zaman tanıtıldı özellikleri kesin belki oldu da siz sipariş verip iptal ettiniz ? Ön siparişden bahsediyorsunuz anlaşılan ama zaten orada adam gibi özellik koyulmamis, koyulamazda zaten. Iphone 5 e rakip olacak, yenisi çıkana kadar zirveye oynayacak telefon o özelliklerde olamamali. Siz 9300 den bahsediyorsaniz yani bu ara resimleri çıkan ise o S 3 değil büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: baho038

Cep telefonu sınırları max 4" olmalı fazlasına gerek yok.İsteyen tablet alsın.

İstemeyen 4" ten buyuk cep telefonu almasin... Biz memnunuz...

burda bir yanılgı var. Bunlar cep telefonu değil artık, Alıllı telefon. ekranlarının büyük olması gayet normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: baho038

Cep telefonu sınırları max 4" olmalı fazlasına gerek yok.İsteyen tablet alsın.

İstemeyen 4" ten buyuk cep telefonu almasin... Biz memnunuz...

burda bir yanılgı var. Bunlar cep telefonu değil artık, Alıllı telefon. ekranlarının büyük olması gayet normal.

Alıntıları Göster
    Evet galaxy note boyut olarak büyük. birçok insanın cebine girmesi zor olur. ancak bu telefonun ekranı 5.3" olmayacak bunu unutmayın. bu telefon 4.7" bir ekran ile gelecek ve boyutları en fazla galaxy nexus kadar olacak veya daha küçük. bu boyutlar her insanın cebine girebilecek düzeyde.

• quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

Evet galaxy note boyut olarak büyük. birçok insanın cebine girmesi zor olur. ancak bu telefonun ekranı 5.3" olmayacak bunu unutmayın. bu telefon 4.7" bir ekran ile gelecek ve boyutları en fazla galaxy nexus kadar olacak veya daha küçük. bu boyutlar her insanın cebine girebilecek düzeyde.

Alıntıları Göster
    10 kaldı...

Sorum şu;

Bu tanıtım da fiyatıda açıklanıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SeNaToR_ -- 24 Nisan 2012; 4:33:15 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.