Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III, 3 Mayıs'ta tanıtılıyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
2
Favori
25.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat konusunda bir bilgisi olan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

Fiyat konusunda bir bilgisi olan yok mu?

Tahmini 2000 tl bandından aşagıda çıkmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

Fiyat konusunda bir bilgisi olan yok mu?

Tahmini 2000 tl bandından aşagıda çıkmaz

Türkiye için mi bu yorumu yapıyorsunuz? Diğer ülkelerde nasıl olur bu telefonun fiyatı?
  • Samsung Galaxy S III'un cıkması demek Galaxy S II'nin desteginin kesilmesi demek.(bkz SGS II cıktıktan sonra SGS'nin durumu.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren

Samsung Galaxy S III'un cıkması demek Galaxy S II'nin desteginin kesilmesi demek.(bkz SGS II cıktıktan sonra SGS'nin durumu.)

O zaman Samsung yeni model çıkarmasın diye dua edelimBence bu sene sonunda çıkacak yeni Android sürümünü de kesinlikle S2 alır ama ondan sonrasını bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren

Samsung Galaxy S III'un cıkması demek Galaxy S II'nin desteginin kesilmesi demek.(bkz SGS II cıktıktan sonra SGS'nin durumu.)

Buyrun Galaxy S in durumu..Sanki herseyin orjinalini yukleyip kullaniyormusuz gibi nedense iş Galaxy S guncellemesine gelince herkes melek olup resmi rom pesine dusuyor..Samsung'un galaxy s ve s2 modeli artik kült bir model oldu..Resmi guncellemeyi beklemeye gerek oldugunu sanmiyorum hatta hic cikmasa bile olur cunku 3.party custom rom lar orjinalinden cok cok daha performansli ve kullanisli..

Samsung Galaxy S III, 3 Mayıs'ta tanıtılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16
    quote:

Orijinalden alıntı: Eagle ClawYanında büyük cepli pantolonlarında tanıtılması bekleniliyor.
    Telefon büyümeden ekranın büyüyebileceğini hala akıl edemediniz mi ya?Çerçeve ufalıp ekran büyüyebilir anlayın bunu artık.Ezbere konuşmayın.
    Ezbere konuşmak ? 4.6 tablet kıvamında ekran.Normal bir pantolonun cebine koysana onu.Yanımda tablet taşırım daha mantıklı.
    sen hangi cihazı kullanıyorsun bilader bende S 2 var bazen cebimde olduğunu bile hissetmiyorum daha ufak ama daha kalın telefonlar kullandım pantolunumu kabartıyordu ve 10 metre öteden belli oluyor ama s2 de öyle değil ve 4,3 inç galaxy nexus 4,65 ve yan yana koydum belli bir fark yok (nexus 135,5x67,94x8,94 mm SGS2 125.3 x 66.1 x 8.5mm) hatta estetiği daha iyi nexusun kullanmadığın bir cihaz hakkında yorumlarınız gerçekten hayalperestlik bence ilk önce al sonra yorum yap
    Daha önce Galaxy S2 kullandım.Cihazı android ve büyük olduğu için kısa sürede elimden çıkarttım.Bana göre en ideal boyut iPhone 4tü.Onuda uzun süre kullanıp sattım.Burda boş keseden atmıyorum yani.S2nin büyüklüğü beni rahatsız ediyordu.

Iphone 5 daha büyük ekranlı çıkarsa bakalım o zaman ne diyeceksiniz :)

• s2 ile aynı boyutta olacağına her türlü idddasına girerim, dolaşan resimler de sahte.
  • Yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum. umarım çok pahalı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum. umarım çok pahalı olmaz.

İnsallah apple gibi yeni ipad modelinde oldugu gibi fiyati dusuk tutarda surumden kazanir diye umit ediyorum... Yoksa 2000 tl bandinda pek talibi olacagini sanmam cunku bu fiyata iphone alirim diyen kisiler icin yarar ve buda kayip demek olur... Fiyati tahmince 1200-1400tl arasinda gibi olacak. Bu fiyata sunarsa(TR icin) oldukca cok potansiyel aliciyla karsilasir. Ancak yurt disinda aynen apple tarzi bir politika uygulayip onceki model fiyatindan yeni modeli satisa cikartip eski modelin fiyatini biraz dusurebilir gibime geliyor...
    umarim tahminlerim beni yaniltmaz ve telefonu rahatlikla alabiliriz... Yoksa boyle giderse insanlar ultrabook yanina ve yanina bir telefon ile ayni fiyata getirebilir yada tablete yonelebilir... Bu kriterlerde onemli... Shsen tablete gectikten sonra galaxy s'imi sadece telefon gorusmesi yapmak icin ve fitigraf cekmek icin kullaniyorum geri kalan tum islemlerimda tabletimi kullaniyorum... Ekranin buyuklugu ve batarya omru daha rahat kullanim imkani veriyor...

Türkiye için mi 1200-1400?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum. umarım çok pahalı olmaz.

İnsallah apple gibi yeni ipad modelinde oldugu gibi fiyati dusuk tutarda surumden kazanir diye umit ediyorum... Yoksa 2000 tl bandinda pek talibi olacagini sanmam cunku bu fiyata iphone alirim diyen kisiler icin yarar ve buda kayip demek olur... Fiyati tahmince 1200-1400tl arasinda gibi olacak. Bu fiyata sunarsa(TR icin) oldukca cok potansiyel aliciyla karsilasir. Ancak yurt disinda aynen apple tarzi bir politika uygulayip onceki model fiyatindan yeni modeli satisa cikartip eski modelin fiyatini biraz dusurebilir gibime geliyor...
    umarim tahminlerim beni yaniltmaz ve telefonu rahatlikla alabiliriz... Yoksa boyle giderse insanlar ultrabook yanina ve yanina bir telefon ile ayni fiyata getirebilir yada tablete yonelebilir... Bu kriterlerde onemli... Shsen tablete gectikten sonra galaxy s'imi sadece telefon gorusmesi yapmak icin ve fitigraf cekmek icin kullaniyorum geri kalan tum islemlerimda tabletimi kullaniyorum... Ekranin buyuklugu ve batarya omru daha rahat kullanim imkani veriyor...

olasılıksız bir fiyat isteği. Dediğiniz gibi bir önceki modelin fiyatından bile çıksa 2000-2200 bandında olacaktır.

• bence bir malın fiyatını tükedici değil, rakipleri belirler.

• beklenen telefon herhangi bir model değil. samsung firması da bildiğim kadarıyla aptal değil. böyle beklenen başka hangi android telefonu var? fiyat kesinlikle düşük olmaz. tüketici fiyatı çoktan belirlemiş. iphone markasına o parayı verenler s3 fiyatını belirledi bile malesef yapacak bir şey yok. yurt dışından paşa paşa alıcaz
  • Dırdırcılar başlamış gene ekran büyük ekran büyük diye ..
  • Arkadaşlar galaxy s 1500 den s2 1700 den çıktı.biri tek biri çift çekirdek.s3 4 çekirdek olacak.varın fiyatının ne olacagını hesap edin.alet daha çıkmadan 10 milyon ön sipariş almış.yani bu ne demek.fiyatı ne olursa olsun bu cihazı gözükapalı alacak 10 milyon insan var.açıkçası 1400 bandı için pek iyimser degilim.ki s2 hala teknomarketlerde 1600 lerde satılıyor.keşke 1500 bandını gecmese.ama temenni ayrı şey vakıa ayrı şey

• quote:

Arkadaşlar galaxy s 1500 den s2 1700 den çıktı.biri tek biri çift çekirdek.s3 4 çekirdek olacak.varın fiyatının ne olacagını hesap edin.alet daha çıkmadan 10 milyon ön sipariş almış.yani bu ne demek.fiyatı ne olursa olsun bu cihazı gözükapalı alacak 10 milyon insan var.açıkçası 1400 bandı için pek iyimser degilim.ki s2 hala teknomarketlerde 1600 lerde satılıyor.keşke 1500 bandını gecmese.ama temenni ayrı şey vakıa ayrı şey

1699-1899 tl arasında piyasaya girer ve yılı devirmeden 35-40 milyon satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

Arkadaşlar galaxy s 1500 den s2 1700 den çıktı.biri tek biri çift çekirdek.s3 4 çekirdek olacak.varın fiyatının ne olacagını hesap edin.alet daha çıkmadan 10 milyon ön sipariş almış.yani bu ne demek.fiyatı ne olursa olsun bu cihazı gözükapalı alacak 10 milyon insan var.açıkçası 1400 bandı için pek iyimser degilim.ki s2 hala teknomarketlerde 1600 lerde satılıyor.keşke 1500 bandını gecmese.ama temenni ayrı şey vakıa ayrı şey

1699-1899 tl arasında piyasaya girer ve yılı devirmeden 35-40 milyon satar.

2000 tl altından girmesi çok zor bence
  • ekranin buyumesi sorun degil,
    yeter ki kasa buyumesin.
    Bunu halihazirda basarabilecek imkanlara sahip Samsung.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StummScream

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Orijinalden alıntı: StummScream

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Eğer kaliteli bir kasa ile gelirse kesin alırım yok eğer plastik kasa ile devam ederse hiç içime sinmesede HTC ye yönelirim. Görseldeki sıvı madde eriyik haldeki Cam gibi duruyor. İphone gibi camda kullanabilirler şeffaf değilde renkli camda olabilir.

Değiştirin şu kafayı artık. Plastik kasa her zaman daha sağlıklıdır. Diğer kasalar yamulur, kırılır, çizilir ama plastiğe birşey olmaz çünkü esnektir.

Bence sen kafanı komple kaldır at.
    İphone un arkası cam 1 sene kullandım sapasağlam duruyor şimdi eşim kullanıyor hala çizik yok.
    Galaxy S2 5-6 aydır kullanıyorum kenarındaki boyalar attı.
    Hiçbir şey yapamıyorsan Sony gibi dizayn yap kardeşim
    Samsung donanımda 1 numara dizaynda sıfır

Benimki gayet temiz. Kullanıcı hatasıdır o boya atması
    Dizayn olarakta bir çok telefondan iyi hele hele o kaba Iphone'dan daha iyi
    Samsung başlığı altında Iphone ile kıyaslamak zaten baştan saçma

Kaba iphone mu size goz ameliyati oneriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle ClawYanında büyük cepli pantolonlarında tanıtılması bekleniliyor.
    Telefon büyümeden ekranın büyüyebileceğini hala akıl edemediniz mi ya?Çerçeve ufalıp ekran büyüyebilir anlayın bunu artık.Ezbere konuşmayın.

Ezbere konuşmak ?
    4.6" tablet kıvamında ekran.Normal bir pantolonun cebine koysana onu.Yanımda tablet taşırım daha mantıklı.

sen hiç galaxy noteu incelememişsin galiba.. notedan sonra tablet ne ki arkadaşım.. note cebe rahat şekilde sığarken 4.6lık alet hayli hayli sığar... kullanmadığımız ürünler hakkında yanıltıcı yorumlar yapmayalım..

Rahat ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.