Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III, 3 Mayıs'ta tanıtılıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
2
Favori
25.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drorhan

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Yanında büyük cepli pantolonlarında tanıtılması bekleniliyor.

Telefon büyümeden ekranın büyüyebileceğini hala akıl edemediniz mi ya?Çerçeve ufalıp ekran büyüyebilir anlayın bunu artık.Ezbere konuşmayın.

arkadaşın söylediğini görsel olarak anlatabilmek için paintte bir resim hazırladım. görüldüğü gibi iphone 4 boyutlarında ve 4.6 inch ekranlı bir telefon yapılabilir (paint konusuna kusura bakmayın, pek bilmem bu işleri, biraz acemice oldu)
    Samsung Galaxy S III, 3 Mayıs'ta tanıtılıyor

Samsunga uyarlarsak bunun gibi bir şey olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

quote:

Orijinalden alıntı: drorhan

quote:

quote:

Yanında büyük cepli pantolonlarında tanıtılması bekleniliyor.

Telefon büyümeden ekranın büyüyebileceğini hala akıl edemediniz mi ya?Çerçeve ufalıp ekran büyüyebilir anlayın bunu artık.Ezbere konuşmayın.

arkadaşın söylediğini görsel olarak anlatabilmek için paintte bir resim hazırladım. görüldüğü gibi iphone 4 boyutlarında ve 4.6 inch ekranlı bir telefon yapılabilir (paint konusuna kusura bakmayın, pek bilmem bu işleri, biraz acemice oldu)

Samsunga uyarlarsak bunun gibi bir şey olabilir

aboow, samsung benim paitte yaptığım tasarımı çalmış

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle ClawYanında büyük cepli pantolonlarında tanıtılması bekleniliyor.

Ezbere konuşmak ?
    4.6" tablet kıvamında ekran.Normal bir pantolonun cebine koysana onu.Yanımda tablet taşırım daha mantıklı.

Telefon buyumeyecek ki arkadaşım.Anlamadin mi olayı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle ClawYanında büyük cepli pantolonlarında tanıtılması bekleniliyor.

Ezbere konuşmak ?
    4.6" tablet kıvamında ekran.Normal bir pantolonun cebine koysana onu.Yanımda tablet taşırım daha mantıklı.

Zaten büyük daha ne kadar büyüyecek ? Savunmayın bu kadar şu cihazı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ezbere konuşmak ?

Zaten büyük daha ne kadar büyüyecek ? Savunmayın bu kadar şu cihazı.

İyide ben büyük seviyorsam ne olacak. İllaki sen küçük seviyorsun diye ürününü ona göre mi çıkaracak. Her halde bu adamların piyasa araştırmaları vardır. Piyasadaki talep büyüklere yönelikse evet bu telefonlar büyüyecek yapacak bir şey yok. Demek ki dünya üzerindeki çoğu insan sizin gibi düşünmüyor. Küçüğe rağbet olsaydı emin ol firmalar telefonlarını daha küçük boyutlu yaparlardı.

• 17 mayısa kadar amerikada çıksa bari.. htc düşünüyordum ama sırf pil yüzünden s3 ü bekleyeceğim.
  • canlı yayın yapıcakmısınız mesut abi?
  • Sonunda be belli olmuş.
  • simdi gsmarenada bir haber okudum , cok fazla inceleyemedim ama sanirim galaxy s3 galaxys2 den cok farkli olmayacakmis , ekran 4.3 olcakmis bir nevi iphone 4-4s farklari olcakmis , vakti olan varsa haberi incelerse sevinirim umarim soylenildigi gibi degildir.
  • Arkadaşlar şu video yu buldum ama tasarım hiç fenadeyil ben beyendim.

http://m.youtube.com/watch?v=8buySd6NwSk
  • quote:

Orijinalden alıntı: farel82

anaa azdaha bugün gidip samsung Galaxy S II alacaktım verilmiş sadakam varmış be

2 ay daha bekler 3 alırım

Simdi s2 al. Cikinca s3 alirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: StummScream

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan
    quote:

Orijinalden alıntı: StummScream
    quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan Eğer kaliteli bir kasa ile gelirse kesin alırım yok eğer plastik kasa ile devam ederse hiç içime sinmesede HTC ye yönelirim. Görseldeki sıvı madde eriyik haldeki Cam gibi duruyor. İphone gibi camda kullanabilirler şeffaf değilde renkli camda olabilir.
    Değiştirin şu kafayı artık. Plastik kasa her zaman daha sağlıklıdır. Diğer kasalar yamulur, kırılır, çizilir ama plastiğe birşey olmaz çünkü esnektir.
    Bence sen kafanı komple kaldır at. İphone un arkası cam 1 sene kullandım sapasağlam duruyor şimdi eşim kullanıyor hala çizik yok. Galaxy S2 5-6 aydır kullanıyorum kenarındaki boyalar attı. Hiçbir şey yapamıyorsan Sony gibi dizayn yap kardeşim Samsung donanımda 1 numara dizaynda sıfır
    Benimki gayet temiz. Kullanıcı hatasıdır o boya atması Dizayn olarakta bir çok telefondan iyi hele hele o kaba Iphonedan daha iyi Samsung başlığı altında Iphone ile kıyaslamak zaten baştan saçma

Önceki mesajınıza + atmıştım ama buna - attım. iPhone mu kaba? Güldürmeyin Allah aşkına.

Bildiğin takoz üzerine para verseler almam

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

CORTEX A15 ile seramik kasada ve harika bi batarya ömrüyle gelecek.. Bu sözümü unutmayın sadece bu kadar.

Hadi bakalım
  • Satışa ne zaman çıkar acaba avrupada (almanya-fransa) bir bilgi yada tahmin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: awicenna

Satışa ne zaman çıkar acaba avrupada (almanya-fransa) bir bilgi yada tahmin var mı ?

Haziranın başı gibi çıkar herhalde. En geç ortası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 18 Nisan 2012; 17:38:19 >
  • acaba bu telefon cebe nasıl sığacaksa. kocaman telefon ne gerek . şu batarya en az 2.500 olsun yeterli ..
  • Bakalım ne yenilikler çıkıcak..
  • Şu an herşey tahminlerden ibaret. Merakla 3 Mayıs ı bekliyoruz..
  • S serisinin git gide büyüyen ekran boyutlarına anlam veremiyorum. Hali hazırda Note gibi kendi alanında rakipsiz bir cihazın ve Nexus gibi büyük ekranlı bir modeli varken bence S serisi belli alanlarda değişime uğramamalı. Yap yine 4.3'' ekranlı HD bir telefon SAP ekranınla fark yarat. Bu gidişata bakılırsa yeni telefonum S3 olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkadir

acaba bu telefon cebe nasıl sığacaksa. kocaman telefon ne gerek . şu batarya en az 2.500 olsun yeterli ..

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

S serisinin git gide büyüyen ekran boyutlarına anlam veremiyorum. Hali hazırda Note gibi kendi alanında rakipsiz bir cihazın ve Nexus gibi büyük ekranlı bir modeli varken bence S serisi belli alanlarda değişime uğramamalı. Yap yine 4.3'' ekranlı HD bir telefon SAP ekranınla fark yarat. Bu gidişata bakılırsa yeni telefonum S3 olmayacak.

hiç konuyu okumuyor musunuz ya

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.