Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III, 3 Mayıs'ta tanıtılıyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
2
Favori
25.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle ClawYanında büyük cepli pantolonlarında tanıtılması bekleniliyor.
    Telefon büyümeden ekranın büyüyebileceğini hala akıl edemediniz mi ya?Çerçeve ufalıp ekran büyüyebilir anlayın bunu artık.Ezbere konuşmayın.

Ezbere konuşmak ?
    4.6" tablet kıvamında ekran.Normal bir pantolonun cebine koysana onu.Yanımda tablet taşırım daha mantıklı.

sen hiç galaxy noteu incelememişsin galiba.. notedan sonra tablet ne ki arkadaşım.. note cebe rahat şekilde sığarken 4.6lık alet hayli hayli sığar... kullanmadığımız ürünler hakkında yanıltıcı yorumlar yapmayalım..

Rahat ?

nasıl bir cep varsa

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle ClawYanında büyük cepli pantolonlarında tanıtılması bekleniliyor.
    Telefon büyümeden ekranın büyüyebileceğini hala akıl edemediniz mi ya?Çerçeve ufalıp ekran büyüyebilir anlayın bunu artık.Ezbere konuşmayın.

Ezbere konuşmak ?
    4.6" tablet kıvamında ekran.Normal bir pantolonun cebine koysana onu.Yanımda tablet taşırım daha mantıklı.

sen hiç galaxy noteu incelememişsin galiba.. notedan sonra tablet ne ki arkadaşım.. note cebe rahat şekilde sığarken 4.6lık alet hayli hayli sığar... kullanmadığımız ürünler hakkında yanıltıcı yorumlar yapmayalım..

Rahat ?

nasıl bir cep varsa

Cep degil canta yazcakti heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ezbere konuşmak ?

Rahat ?

nasıl bir cep varsa

Belliki herkes incelemeden yorum yaziyor..Galaxy note ekran olarak buyuk olsada cebe cok rahat sigiyor..İnce ve hafif olmasi cok buyuk bi avantaj..Cepte iphone 4 ten cok daha rahat olduguna garanti verebilirim..

Valiz gibi cuzdan tasiyorsunuz rahatsiz olmuyosunuz da note mu goze batiyo..Gecin bu bahaneleri kardesler..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

Arkadaşlar galaxy s 1500 den s2 1700 den çıktı.biri tek biri çift çekirdek.s3 4 çekirdek olacak.varın fiyatının ne olacagını hesap edin.alet daha çıkmadan 10 milyon ön sipariş almış.yani bu ne demek.fiyatı ne olursa olsun bu cihazı gözükapalı alacak 10 milyon insan var.açıkçası 1400 bandı için pek iyimser degilim.ki s2 hala teknomarketlerde 1600 lerde satılıyor.keşke 1500 bandını gecmese.ama temenni ayrı şey vakıa ayrı şey

1699-1899 tl arasında piyasaya girer ve yılı devirmeden 35-40 milyon satar.

2000 tl altından girmesi çok zor bence

Üç aşşagı beş yukarı 2000 civarı olacaktır.muadili htc nin amiral gemisi one x in 2000 den çıkış yaptıgını düşünecek olursak fiyat bu şekilde olur.benim iyimser tahminim s2 nin çıkış fiyatı 1699 tl olmasıdır.tabi bu iyimser tahminim.

• yurtdışı fiyatı sizce iphone 4s i geçer mi kaç dolar tahmininiz...Ve satış rekoru iphoneyi geride bırakır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslan yagmur

yurtdışı fiyatı sizce iphone 4s i geçer mi kaç dolar tahmininiz...Ve satış rekoru iphoneyi geride bırakır mı?

satis fiyati olarak iphone gecebilir ama satis adedi olarak i-m-k-a-n-s-i-z
  • Fiyatı dahi belli olmayan cihaz nasıl oluyorda 10 milyon ön sipariş alıyor ben anlamadım o kısmı? Hadi diyelim 3000 tl den çıktı bu 10 milyon vatandaş yine mi alacak bu cihazı?
  • Samsung Galaxy S3 Beklenenin altında bir telefon olmaz inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

Fiyatı dahi belli olmayan cihaz nasıl oluyorda 10 milyon ön sipariş alıyor ben anlamadım o kısmı? Hadi diyelim 3000 tl den çıktı bu 10 milyon vatandaş yine mi alacak bu cihazı?

Ön siparişi vatandaşlar değil operatörler ve distribütörler veriyordur diye düşünüyorum ))) Satın alıp almamaktan ziyade telefona karşı görülen güveni gösteriyor bu.

S3 Popülerleştikçe ve burada abartı fiyatlar boy gösterdikçe fiyatta bir oynama olmaz. Benim yurt içi fiyatı olarak tek temennim yurt dışı fiyatı ile doğru orantılı bir fiyatlandırma ile gelmesi olacaktır. Yani o illet Iphone satış psikolojisi ile değil de normal fiyatlarla getirirseler iyi olur.

• 1800-1900 arası bir fiyatı olacağını düşünüyorumki oda beni aşar ..
  • Umarım sadece işlemci/ram/ekran iyileştirmeleri ile sınırlı kalmaz, çünkü sadece fazladan 1-2 donanım geliştirmesi için s2'yi satıp s3'e geçmeye değmez diye düşünüyorum.
    Ama diğer özelliklerine de kritik bazı yenilikler gelirse, örneğin ois destekli ve büyük sensörlü(iso performansı açısından) kamera eklenirse cazip gelebilir.
  • bence piyasayı sallayacak bir telefon olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 20 Nisan 2012; 17:41:11 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ezbere konuşmak ?

Rahat ?

nasıl bir cep varsa

başka bişide yazabilirim sorun yok .. onada gülersiniz

• quote:

Kaba iphone mu size goz ameliyati oneriyorum
    Doktorsunuz sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

quote:

Kaba iphone mu size goz ameliyati oneriyorum
    Doktorsunuz sanırım?

Acil tıp teknikerliği yolundayım :D
  • Özellikleir çok güzel ama boyutları kullanımda sıkıntı yaratabilir, oldu olacak tablet olsaymış :)
  • 4.65 ekrana buyuk demek pes yani..

5.3 inc bile artik gozumuze normal gelirken..

Gayet ideal..

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

4.65 ekrana buyuk demek pes yani..

Gayet ideal..

5.3 kaç kisinin gözüne normal geliyor merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

quote:

Gayet ideal..

milyonlarca kullanicinin..

4.3 ler artik yetmiyor..

Multimedia.cihaz.kullaniyorsunuz

Oyunu filmi es geciosunuz

Sms yazmanib derdine dusmussunuz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

quote:

Gayet ideal..

milyonlarca kullanicinin..

4.3 ler artik yetmiyor..

Multimedia.cihaz.kullaniyorsunuz

Oyunu filmi es geciosunuz

Sms yazmanib derdine dusmussunuz..

bence max 4.3 gecmemeli keza 4.3 den sonrası tablet sınırlarına giriyor benim gözümde

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.