Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.793
Cevap
305
Favori
1.725.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22982299230023012302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

senin yine iyimiş benimki s10e olmasına rağmen 4 saat görmüyorum benim değiştirmem farz :,)

DEJİ KULLANAN VAR MIIIII?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnlGMS06 -- 23 Haziran 2023; 19:29:49 >
  • AnlGMS06 kullanıcısına yanıt

Deji benim eski note3 de kullanmıştım. Hiç memnun kalmadım. Orjinal batarya daha eski haliyle daha iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar dün biraderin s10e telefonu kamera batarya hoparlör arka kapak gibi parçaları değişim yapıldı, arka kamera odaklama sorunu var makro moda geçiyor bulanık oluyor, android son sürüm var sürüm düşürme yapan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 24 Haziran 2023; 17:30:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gktgemre kullanıcısına yanıt
    gsm iletişim

arka kamera ön arka hoparlör batarya arka kapak 1900 lira hatırladığım

son sürüm android 12 den 11 e düşürme yaptığımızda hata alıyor muyuz

• osamanos kullanıcısına yanıt

6 6s 7plus ve x de kullandığım zaman çok memnun kalmıştım tabiri caizse şarj aletinin yerini unutuyordum. Demek androidde durum farklıymış teşekkür ederim :)

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

s10e de 4 saat 5 yıllık cihaz. 4 saati youtube tiktok video izlerken. gensin oynarken 2 saat.

pil 85 sağlık var programla bakınca ama performansta bence 70 falandır ömrü benim tahminimce

• joje J kullanıcısına yanıt

bir kod var batarya kalibre etmek için *kare 0228 kara tuşla simgeyi bulamadım kare yazdım

• osamanos kullanıcısına yanıt

70 altı pil değişimi demek. tasarruf modu işlemcinin çalışma hızını düşürüyor galiba yüzde 30 perforrmans falan çekiyor . ama oyun falan oynamazsan kalsın o modda her türlü yetiyor zaten. ben genshin oynarken açıyorum. yoksa takılıyor. samsungun en büyük sorunu işlemcileri çok enerji tüketiyor. mimari iyi değil.

• Arkadaşlar düz S10 ve düz S21 telefonlarım var ikisi ile de aynı gece aynı koşullarda videolar çektim. youtub kanalımda bakabilirsiniz. son 4 video S10 ile çekildi. ondan önceki 11 video S21 ile çekildi. S10 biraz daha aydınlık bir görüntü veriyor gibi sanırım s10un diyafram açıklığıyla alakalı. açıklamalar kısmında hangi kamerayla çekildiğini yazdım. kanalıma abone olursanız sevinirim Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 

• joje J kullanıcısına yanıt

88 de az beeee ama çokta kafaya takma . sonuçta pil döngün 0 landı. 2000 şarja kadar ömür döngüsü oldu. 1500 iyi rakam. çakma pil alsan 500 döngüde biter o da maksimum. bende değiştirmeyi düşünüyorum ama zaten 85 çıkıyor. benimde şarj döngüm 1500 civarıdır . yeni pil yok servisteki piller galiba 4 yıllık en yenisi cihaz da eskidi ben birde kılıf vs kullanmam telefonda arka kapak kırık. çerçeve desen her yeri göçük. günde 2 kere düşüyor telefon.

değişim yapsam 2000tl dün bir göz gezdirdim benzer özellikte honor 70 var yada s20fe var. 11bin telefonu mu değiştirsem karar veremedim. s 10 ekran ve boyut olarak bence bu telefonlardan daha iyi o yüzden de bir yanım kapak ve pil değiştir yola devam et diyor.

şu da var serviste pil yada kapak değişimi yapınca su sızdırmazlık testine sokuyorlar cihazda. ben telefonu 3 defa denize düşürdüm aslında sızdırmazlık önemli.

birde samsung s10 kulaklık ses çıkışı çok iyi. içinde anfi var gibi güçlü. misal başka telefonda o tadı alamadım. bu da düşündürüyor. s10 severek kullanıyorum. telefonu değiştirmekte kararsızım. keşke yeni üretim pil olsa.

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

arka kapağın yapışkanı gitti benim telefonun da köşesi kırıktı. cam olduğu için de döküldü. benim telefon 0 tamir gördü ama geçen yapişkanlar özelliğini yitirmiş. önce sizin dediğiniz gibi az bir açıklık vardı. 2 ay içinde ara giderek açıldı. en sonda kapak fırladı benim japon sürdüm 10dk tutu sonra elektrik bandı ile etrafını bantladım çerçeveye.

• diabl0 kullanıcısına yanıt

bu kod döngü sifirlamiyor

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

sifir bataryanin performansi bu

• 1ile 1.5saat arası fark oluyor demek ki. hocam hiç mi program açmadın. çok ilginç video izlerken mi. birde bütün özellikler açık mı .mobil veri vs bt nfc falan açık mı bu sürenin içinde. ekran ışığı full otamatik mi.

• Samsung'un en merak ettiğim cihazi yakında kendisini satın alarak bu merakımı gidericem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    pil sağlığı ve döngüsü hangi program ve tutarlı gösteriyor mu

program actim aslinda fakat istatistige almamis nedense, cihazda ekran isigi adaptif, pil adaptif(%60 civarinda orta duzey tasarrufa geciyor), kullanilmayan tum ugulamalar uyku modunda yada devre disi birakilabilenler devre disi, bluetooth galaxy fit 2 bagli, nfc kapali, gps kapali(kullanimda aciyorum) normal kullanimimda %70 kadar jet hiziyla dusuyor sonra yavasliyor. aksam 9 gibi sarj edip birakirsam ertsi gun normal kullanimda aksami goremiyorum. o yuzden sabah sarj ediyorum.

• Guest-9229258DF G kullanıcısına yanıt

s10 plus gerçekten dikkat çeken bir cihaz. Çevremdeki çoğu kişi merak edip sordu. 4 yıl önce çıkan bir model ama 2k kavisli dinamik amoled ekran gerçekten çok iyi. Telefonun tasarımı, inceliği çok zarif.

Bu telefon dışında note 20 ultra 5g'yi merak ediyorum. Elimdeki s10 plus satıp geçiş yapabilirim.

• 
Sayfa: önceki 22982299230023012302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.