< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2301. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bir telefon ihtiyacim var cok arastirdim simdi sizce
s10e mi s10 mu s20 mi s21 mi
gordüklerim s20 ve s21 de ısınma sorunu ve sarji az gidiyor yorumlari var sizce nasil dogrumu
s10 da kenarlar kavisli ekran koruyucu sıkıntısı cıkarmı takınca parmak izi okuma etkilenirmi
s10e sarji az gidiyor diyorlar dogrumu
foto cekme sosyal medya arada oyun amacli hizli kronik sıkıntısız bir telefon bakıyorum temiz ikinci el alayim diyorum tavsiyelerinizi beklerim. butce 5-12 arası
-
arkadaşlar kusura bakmayın link eklemeyi unutmuşum. s10 ve s21 gece video çekim kalitesini merak edenler kanalıma bakabilir. açıklamalar kısmında hangi kamera ile çekildiği yazılı.
-
s10e yenisi 6saat ekran veriyordu şimdi4 saat . bazen gelen güncelleme sonrası telefonlar ısınıyor sıcak çalışıyor. ısınma her model yapıyor daha çok mobil ağa bağlı iken çok ısınıyor. çekim gücü azken. pilin de canına okur. şehir merkezinden kırsala geçtikçe ısınır şarj hızlı biter. oyunda da ısınır.
samsung da her yeni modelde pil performansı artıyor. çünkü işlemci verimliliği 1 tık artıyor.
telefon alırken 4k 60fps çekiyorsa telefon işlemcisi iyidir. her oyunu rahat oynatır. s10e ekran çözünürlüğü s10 göre düşüktür. o yüzden batarya düşük kapasite olsa da pil kullanımı fena değil. ekran kalitesi düşük derken çözünürlük farkı var. 2 k değil ekran s10e de ama görüntü kalitesinde farkı asla hissedemezsin. ben yan yana koyup incelediğimde fark yok diye ve küçük olmasından s10e almıştım. boyutu harika bana göre.
ekran koruyucu sakar değilsen takma. gerek yok asla çizilmez. ben üzerinde fabrika ile gelen koruyucuyu da direk çıkardım 5 yıldır 0 çizik. s6 edge varken de 1kaç koruyucu taktım kavisten kalkıyor du sonra bir daha kullanmadım. o da çizilmedi. gorilla glass 2 den sonra çizilme işi bitti. sivri bir taşa gelmez ize ekran asla kırılmaz. düz zeminde 100 kez düşürdüm.
arkadaş media marktan şu aşırı pahalıya ömür boyu garanti olandan taktırdı. s20 kalkma olmuyor ama inan ekran poook gibi bence iğrenç gözüküyor. yan yana koyunca s10e de koruyucu olmadığından renk canlılık bam başka gözüküyor. jelatin kaliteyi yarıya düşürüyor. gecen kenarı kalktı götürdü 2 yıl sonra 0 değiştirdiler bedavaya.
s20 de çok güzel telefon. fiyat bak. hangisi kafana yatara al. uygun fiyat s20 s21iyidir. ben alacak olsam s21fe düşünürdüm. kavislinin ele oturması güzel ama düz de olsa olur. şayet düz de ekran kırılma ve gölge yapışması daha düşük oluyor galiba. biraz şans işi gerçi.
kavisli ekranlarda logo yapışması olabiliyor garanti varken sorun yok. 2 saat içinde samsung ekranı ve pili yenileyip veriyor. antalya servis çok ilgili ve hızlı. gecen bende kulaklık verdim hemen değişim yaptılar. ve bilgilendirdiler. arkadaşın da ekran değişimi ve pil değişi oldu o arda.
su an bana en uygun ve mantıklı s21fe geliyor. snapdragon işlemciler Samsung işlemciden daha performanslı oluyor pil konusunda hem de daha az ısınıyor.
-
s6 edge kullandım uzun yıllar s10 dan 4 yıl önce 2k ekran vardı. kablosuz şarj vardı . oksijen stres ölçen sensörleri vardı telefona gömülü ilk kavisli ekran. her şeyi geçtim kızıl ötesi evrensel kumanda vardı. kafayı yersin bütün cihazları kontrol ediyordu.
9 yıl önceki telfon
ekrana hayrandım. inan şu anki samsung s10 ekranının bire bir aynısı sözde samsung s10 dinamik ekran koydum dedi ama gerçekte süper amoled ekrandan hiç bir farkı yok hdr vs sözde yok o zaman ama renkler pikseller 1 1 aynı fark bulmak için 20 dk ekranları yakından incelemiştim.
-
gecen bizde s20 ile iphon 14 video çektik nasıl iş anlamadık samsung az ışıklı ortamda fark attı şaşırdık. nasıl olur dedik. kafam almadı bu işe.
-
s10 plus ik çıtığından bu yana kulllandım, çok kez düşürdüm, en sonunda ekranını kenarıdan kırdım, şuan 23 ultra var. s10 plus gerçekten güzel telefonmuş. 23 ultradan daha kullanışlı. sadece kavise alışmak zor. aslında ekran normalden daha dar.
s10e de eşimde var s21fe de var. s10 plus halen çoğu görevi çok iyi bi şekilde yapıyor. kamerası gündüz çekimlerinde iyi. nede olsa zamanının amiral gemisi model idi. kırpılmış model değil.
s10 plus hiç bi ekran koruyucu olmadan kullandım sadece basit bi kılıf vardı.
-
s10 plus için araştırmıştım zamanında dediğin olay doğru s10 plusun kamerası yeni serileirne nazaran bi tık daha iyi
-
al bendende o kadar yaklaşık 2 aydır s10e kullanıyorum gayet memnunum exynos olmasına rağmen gayet seri şişmiyor ama batarya yüzdem %74 sanırım değiştirecem şarj için o yüzden kafa karıştırıcı yorum yapmak istemiyorum
s4 den biliyorum snapdragonlu serileri hepden canavar samsungların keşke bize exynosları itelemeselerdi :/
-
sanki yeni nesilin ekranı daha sağlam sanki s8de ne yaparsan yap ekranda gölge sorunu oluşuyor ancak s10 serilerinde aman aman sıkıntı görmedim hatta bendekinde hiç yok 2. el almış olmama rağmen
-
durmaksızın telefon değiştiren bir insan olarak, yıllardan beri s10 kullanıyorum. Samimi fikrim kesinlikle bu telefonun günümüzde halen fiyatına kıyasla alınabilecek en iyi ''hepsi bir arada'' model olduğu. Ki buna iPhone'lar da dahil. Ekran kalitesi, tek elle kullanımı, ses kalitesi, kalp vb. gibi dahili sensörlerle gelmesi, 3.5mm jakı, microSD desteği. Sanırım tüm bunlara sahip olan son model olsa gerek. Kamerası bile aradan 4 sene geçmesine rağmen halen oldukça başarılı. Hatta gündüz çekimlerinde eşimin telefonu olan iPhone 13 pro ile en ufak bir farkını dahi görmedim. Tabii onunla kıyasladığımda gece modu ve video gibi konularda daha geride ama fiyatı da neredeyse 10'da 1'i.
-
Kesinlikle katılıyorum. Bir süredir değiştirmek için yeni bir model arıyorum ama bu telefonun yerine geçebilecek bir model yok piyasada. Amiral gemisi olanlar bile bir noktada eksik kalıyor. Muhtemelen pili değiştirip devam edeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende her yıl bir amiral telefon alıyordum. sonra s6 edge denedim 3yıl gitti s10e geçtim nerdeyse 5 yıl oldu. eskiden orta segmentlerin ekran kalitesi çok vasattı. şimdi birbirine çok yaklaştı. şu vakitten sonra amiral telefon almam belli bir seviye geldi ekran ve kamere kalitesi olarak. orta segment honor 70 s20fe s21 fiyat performans olarak çok iyi. s20fe 10bin altı 0 telefon için harika fiyat.
-
arka kapak ıcın servise verecektim telefonu ama git gel 4 gün kargoda vakit kaybedecek. telefon da gerekli bana. nokia luma vardı elımde işimi görmeyecek. windows tamemen desteği çekmiş. win 8 yüklüydü. birde arka kapak sonuçta yan sanayi takıp bir gün şehire yolum düşerse orjinali ile değiştirir diye düşündüm zaten pil ömrüm 80 düşmüş biraz daha idare eder. . en fazla 300tl kaybım olur.
arka kapağı yan sanayi ile değiştiren var mı. kalitesi nasıl. bir video gördüm ütünün süsende arka kapağı 10 sn bekletince açılıyor.
-
s10 serisi candır canandır...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmei kayıt ücreti 20000 TL olmuş.
Hayırlı uğurlu olsun kdv de 18 den 20 ye çıkmış
S10e ile 5 nci yılım. Ekranım maalesef sararma yaptı ve deli gibi ısınıyor. Tarayıcıda bile inanılmaz sıcak oluyor cihaz.
Bir ilginç yanı da direk gün ışığında ekranın sararmasi geçiyor gibi oluyor anlayamadım. Sizce yeni bir cihaza geçmeli mi yoksa tamir yolunu denemeli miyim?
Ohhhhhhhh ohhhhhhhh
Ben güya yurtdışına çıktığım bir ara iphone alacaktım ama şu son gelişmelerden sonra S10+'ımı pamuklara sardım
En kötü S23+ a geçerim diyordum o bile 2 günde 31k'dan 36k'ya fırlamış. Yalan oldu o da. Yakındır 40'ı geçmesi
Kısacası telefonlarınıza iyi bakın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X