yetkili servis fiyatı 950tl EKRAN DEĞİŞİMİ TAVSİYE EDİLEN FİYAT BİLGİSİ | Samsung Türkiye sıfırlama derseniz sıfırlamazlar fakat pil döngüsü eski döngüde kalır yada taktırıp siz odin ile stock rom atabilirsiniz. ben değiştirdim destek bilişimden mayıs 15de fakat sıfırlatmadım pilde problem çıktı sıfırlatmadığınız için oldu dediler aklımada odinden sıfırlamak aklıma gelmedi . sonra dün tekrar götürüdüm ve pili tekrar değişip sıfırlayo android 9 dan 12 ye güncellediler. aklıma gelse ben kendim tekrar android 9 atardım , istemeden 12 ye geçtim şu an yedekten verilerimi geri yükliyorum. 12 de yavaşlama olacak mı bakalım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joje -- 3 Ağustos 2023; 1:32:23 > |
Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2303. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Yanlış anlamışım. Bu kısmı düzelttim. Tanılama uygulaması bile hata mesajı vermiş.
Gizlilik kısmında mikrofon erişimi ile alakalı izinler bölümü var. Oradan birşeyler kapanmış vs olabilir.
Bu arada cihazı kapatıp açtınız mı? Baktınız çözülmüyor, Odin ile en son güncel yazılımı Frija ile indirip Home_CSC kullanıp hiç bir veri kaybı yaşamadan yeniden yükleyip deneyin.
Aklıma başka birşey gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 27 Temmuz 2023; 19:51:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Evet mikrofon açık kapatıp birdaha açtım cihazı da yeniden başlattım lakin hala düzelmiyor whatsapta da mikrofon izni var. Bütün aklıma gelen şeyleri denedim ama düzelmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: dJ_bLoW
Yanlış anlamışım. Bu kısmı düzelttim. Tanılama uygulaması bile hata mesajı vermiş.
Gizlilik kısmında mikrofon erişimi ile alakalı izinler bölümü var. Oradan birşeyler kapanmış vs olabilir.
Bu arada cihazı kapatıp açtınız mı? Baktınız çözülmüyor, Odin ile en son güncel yazılımı Frija ile indirip Home_CSC kullanıp hiç bir veri kaybı yaşamadan yeniden yükleyip deneyin.
Aklıma başka birşey gelmiyor.
-
s20 s22 cihazlarındada bazen denk geliyor bilginiz olsun. sebebini bilmiyorum ama 20 ses kaydında 3 tane denk geliyor boş ses dosyası
-
Arkadaşlar telefonun bataryasını kendisi değiştiren var mı ? bazı videolarda arka cam için tekrardan yapıştırıcı sürüyorlar, bazılarında ise sürmeden tekrar takıyorlar direk, bilgisi olan var mı acaba ?
-
hocam buldun mu orijinal batarya
-
Orjinal Samsung S.10 batarya isteyenler buraya bakabilir.
Ben buradan S.10 için 3. Adet batarya aldım.
S.10 için link:
bizimstok
KVK Teknik Servisinden Tedarik Samsung Galaxy S10 - G973F Batarya Pil - BizimStokhttps://www.bizimstok.com/urun/kvk-teknik-servisinden-tedarik-samsung-galaxy-s10-batarya-pil-2/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuémcé -- 30 Temmuz 2023; 8:51:18 >
-
hocam accubattery tarzı tahmini ölçün yapan uygulamalari kullandiniz mi hic? kapasiteyi kaç ölçüyorlar. dejiyle 88'in üzerine çıkamadım da ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
üretim yılı kaç yazıyor. s10e göremedim ben.
-
ben açtım arkasını yapıştırıcı gerek. t7000 diye bir tutkal var. kapağı açması zor ısı ile açılıyor. ütüde bekletiyorlar evde yapanlar 10 15 sn gerisi kolay. benim kapak yapışkanlar özelliğin kaybedince kendiliğinden aralandı.
-
bende çok araştırdım s10e için yorum yok. adamlara sordum. anladiğım piyasadaki en iyi çakma. sorunu şu pil 1 yıl da performansı 4-5 yıllık Samsung gibi oluyor 1 yıl sorunsuz. daha öncede yazdım orjinal batarya 2000 şarj deji 500 şarj maksimum. orjinalin ölüsü en iyi çakmadan iyidir gittiği yere kadar.
-
ALMADAN ÖNCE MUTLAKA ÜRETİM YILINI SORABİLİRSİNİZ.
SATICI BAYA İLGİLİ VE DÜRÜST. ÜRETİM TARİHİ ZATEN BATARYANIN ÜSTÜNDE YAZIYOR.
-
Yok hocam bendeki sorun %100 boş ses dosyası olarak gidiyor cihaz alt mikrofonu görmüyor google asistan ve whatsapp uygulamasında ama diğer bütün uygulamalarda sorun yok. Lakin cihaz kendi tanılama testinde de alt mikrofonu görmeyip işlem gerekli uyarısı veriyor anlayamadım. Sorun yok halbuki. Sorun olsa instagram veya kendi samsung kamera uygulamasından da alt mikrofondan ses kaydetmez.
-
WhatsApp silip bi deneyin bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim verileri sildim hatta sonra da yedekleri yükleyemedi google bey. Tüm sohbetlerim fotoğraflarım her şeyim silindi wp den...
-
cinde uretiliyor tesisteki islemlerle ilgili videolari falan var 2016'da kullanmıstım en son o zaman ayni kapasiteyle %10 daha uzun gidiyor gibi sacma bir iddialari vardi ha ama bu sallama bile olsa orijinal pil performansi veriyordu.
fakat zamanla kalitede azalma olmus sanirim o donem herkes cok memnundu simdi sadece apple icin uretilen bataryalarindan memnun kaliniyor galiba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Merhaba, s10+ için en iyi ekran koruyucu film olarak hangi marka ve modeli önerirsiniz, teşekkürler.
-
Şifresi unutulduğu için telefon serviste sıfırlandı.(S10+) Öncesindeki kayıtlı resim ve videoları kurtarma şansımız var mı? Root atsak geri getirebilir miyiz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X