Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.787
Cevap
305
Favori
1.724.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23012302230323042305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EKRAN DEĞİŞİMİ TAVSİYE EDİLEN FİYAT BİLGİSİ | Samsung Türkiye

sıfırlama derseniz sıfırlamazlar fakat pil döngüsü eski döngüde kalır yada taktırıp siz odin ile stock rom atabilirsiniz. ben değiştirdim destek bilişimden mayıs 15de fakat sıfırlatmadım pilde problem çıktı sıfırlatmadığınız için oldu dediler aklımada odinden sıfırlamak aklıma gelmedi . sonra dün tekrar götürüdüm ve pili tekrar değişip sıfırlayo android 9 dan 12 ye güncellediler.

aklıma gelse ben kendim tekrar android 9 atardım , istemeden 12 ye geçtim şu an yedekten verilerimi geri yükliyorum. 12 de yavaşlama olacak mı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joje -- 3 Ağustos 2023; 1:32:23 >

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Donanımsal olsa instagram da normal kamerada ve ses kaydedicide de alt mikrofon çalışmaz ama onlarda çalışıyor. Sadece whatsap ve google asistan da telefonun ne üst ne alt mikrofonunu duyuyor.
    Uzun zamandır bu şekilde whatsapta bugun iyice takıntı yaptım wp yi sildim geri yükledim bu sefer de verilerime erişemiyorum tüm wp verilerim gitti google driveden de yedek almıyor yedek veriler yok diyor anlamadım. Ufacık sorun neler açtı başıma.
    Pro videoda ve normal videoda her 2 mikrofondan da gayet düzgün ses kaydediyor. Lakin telefon tanılama testinde alt mikrofon çalışmıyor gösteriyor. Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

Fiziksel bir sorun olduğunu düşünmüyorum fiziksel sorun arıza olsa alt mikrofon hiçbir uygulamada çalışmaz. %100 yazılımsal bir sorun alt mikrofonu görmüyor ama bazı uygulamalarda çalışıp bazı uygulamalarda çalışmaması çok garip. Bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu hiç? Varsa çözümü gerekiyor bana lütfen paylaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchAndLearnn -- 27 Temmuz 2023; 19:35:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışım. Bu kısmı düzelttim. Tanılama uygulaması bile hata mesajı vermiş.

Gizlilik kısmında mikrofon erişimi ile alakalı izinler bölümü var. Oradan birşeyler kapanmış vs olabilir.
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

Bu arada cihazı kapatıp açtınız mı? Baktınız çözülmüyor, Odin ile en son güncel yazılımı Frija ile indirip Home_CSC kullanıp hiç bir veri kaybı yaşamadan yeniden yükleyip deneyin.

Aklıma başka birşey gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 27 Temmuz 2023; 19:51:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Yanlış anlamışım. Bu kısmı düzelttim. Tanılama uygulaması bile hata mesajı vermiş.

Gizlilik kısmında mikrofon erişimi ile alakalı izinler bölümü var. Oradan birşeyler kapanmış vs olabilir.

Bu arada cihazı kapatıp açtınız mı? Baktınız çözülmüyor, Odin ile en son güncel yazılımı Frija ile indirip Home_CSC kullanıp hiç bir veri kaybı yaşamadan yeniden yükleyip deneyin.

Aklıma başka birşey gelmiyor.
    Evet mikrofon açık kapatıp birdaha açtım cihazı da yeniden başlattım lakin hala düzelmiyor whatsapta da mikrofon izni var. Bütün aklıma gelen şeyleri denedim ama düzelmiyor.Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

s20 s22 cihazlarındada bazen denk geliyor bilginiz olsun. sebebini bilmiyorum ama 20 ses kaydında 3 tane denk geliyor boş ses dosyası

• Arkadaşlar telefonun bataryasını kendisi değiştiren var mı ? bazı videolarda arka cam için tekrardan yapıştırıcı sürüyorlar, bazılarında ise sürmeden tekrar takıyorlar direk, bilgisi olan var mı acaba ?

• Orcunsau kullanıcısına yanıt

hocam buldun mu orijinal batarya

• Orjinal Samsung S.10 batarya isteyenler buraya bakabilir.

Ben buradan S.10 için 3. Adet batarya aldım.

https://www.bizimstok.com

S.10 için link:

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]bizimstok
    KVK Teknik Servisinden Tedarik Samsung Galaxy S10 - G973F Batarya Pil - BizimStok
    https://www.bizimstok.com/urun/kvk-teknik-servisinden-tedarik-samsung-galaxy-s10-batarya-pil-2/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuémcé -- 30 Temmuz 2023; 8:51:18 >

• yuémcé kullanıcısına yanıt
    hocam accubattery tarzı tahmini ölçün yapan uygulamalari kullandiniz mi hic? kapasiteyi kaç ölçüyorlar. dejiyle 88'in üzerine çıkamadım da ben

• yuémcé kullanıcısına yanıt

üretim yılı kaç yazıyor. s10e göremedim ben.

• awsedrzxc A kullanıcısına yanıt

ben açtım arkasını yapıştırıcı gerek. t7000 diye bir tutkal var. kapağı açması zor ısı ile açılıyor. ütüde bekletiyorlar evde yapanlar 10 15 sn gerisi kolay. benim kapak yapışkanlar özelliğin kaybedince kendiliğinden aralandı.

• trolldetector kullanıcısına yanıt

bende çok araştırdım s10e için yorum yok. adamlara sordum. anladiğım piyasadaki en iyi çakma. sorunu şu pil 1 yıl da performansı 4-5 yıllık Samsung gibi oluyor 1 yıl sorunsuz. daha öncede yazdım orjinal batarya 2000 şarj deji 500 şarj maksimum. orjinalin ölüsü en iyi çakmadan iyidir gittiği yere kadar.

• diabl0 kullanıcısına yanıt

ALMADAN ÖNCE MUTLAKA ÜRETİM YILINI SORABİLİRSİNİZ.

SATICI BAYA İLGİLİ VE DÜRÜST. ÜRETİM TARİHİ ZATEN BATARYANIN ÜSTÜNDE YAZIYOR.

• Yok hocam bendeki sorun %100 boş ses dosyası olarak gidiyor cihaz alt mikrofonu görmüyor google asistan ve whatsapp uygulamasında ama diğer bütün uygulamalarda sorun yok. Lakin cihaz kendi tanılama testinde de alt mikrofonu görmeyip işlem gerekli uyarısı veriyor anlayamadım. Sorun yok halbuki. Sorun olsa instagram veya kendi samsung kamera uygulamasından da alt mikrofondan ses kaydetmez.

WhatsApp silip bi deneyin bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AhmetYOL kullanıcısına yanıt

Denedim verileri sildim hatta sonra da yedekleri yükleyemedi google bey. Tüm sohbetlerim fotoğraflarım her şeyim silindi wp den...

• diabl0 kullanıcısına yanıt
    cinde uretiliyor tesisteki islemlerle ilgili videolari falan var 2016'da kullanmıstım en son o zaman ayni kapasiteyle %10 daha uzun gidiyor gibi sacma bir iddialari vardi ha ama bu sallama bile olsa orijinal pil performansi veriyordu.

fakat zamanla kalitede azalma olmus sanirim o donem herkes cok memnundu simdi sadece apple icin uretilen bataryalarindan memnun kaliniyor galiba.

• deji batarya 3 haftalık kullanım.

s10 - parlaklık %50yi geçmedi+ koyu tema onun dışında kullanımdan kısmadım 4k 2x hızda video falan izledim.

mobil veri karışık kullanımda 4-4.5 saate düşüyor.
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

• Merhaba, s10+ için en iyi ekran koruyucu film olarak hangi marka ve modeli önerirsiniz, teşekkürler.

• Şifresi unutulduğu için telefon serviste sıfırlandı.(S10+) Öncesindeki kayıtlı resim ve videoları kurtarma şansımız var mı? Root atsak geri getirebilir miyiz?

• 
Sayfa: önceki 23012302230323042305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.