Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.787
Cevap
305
Favori
1.724.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23032304230523062307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam telefonum android 11 sürümünde. Bildiğim kadarıyla bu sürümde pil koruma yok yada varsa ben bulamadım. Bu bahsettiğim olay az önce yine oldu bu sefer 68 de kalmış. Yine alev almıştı telefon. Kapattım şarja taktım 100 oldu. Yazılımsal mi donanımsal mi onu anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran yakınlaştırma font ve geliştirici seçeneklerinden dpi değerlerini paylaşabilirseniz sevinirim.

• Dostlar, 2020 Kasım ayında aldığım s10+ telefonumun kutudan çıktığında üzerinde olan jelatinle kullanıyorum hâlâ. Fakat artık çok kötü olmaya başladı çizikler vs. Bu şekilde orijinali gibi olup önerebileceğiniz bir koruyucu var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • herkese selamlar. 2019 da s10 plus aldım. Android 10 yükleyip imei atmıştım. Şimdi android 12 yüklemek istiyorum. Telefon modelime bakabiliyorum ama sammobile da hangi versiyonu indireceğimi bulamadım bilen yardım edebilecek biri var mıdır?

• lazov L kullanıcısına yanıt
    android 10daki fosforlu kamera +gece modundan eser yok 12de

a10: güzel kamera+güzel gece modu
    a11:güzel kamera+kötü gece modu
    a12:kötü kamera(yüksek ışık hariç)+ kötü gece modu

• Gordi34 G kullanıcısına yanıt
    telefonun altına buz aküsü koyup şarj etmeyi deneyin sorunsuz ve hızlı bir şekilde doluyorsa problem sıcaklıktır

• trolldetector kullanıcısına yanıt

Bugun denicem hocam. Burdan bilgilendirme yaparim. Sagolun

• S10+ kılıfını çıkardığım zaman öyle bir premium hissiyat veriyor ki çoğu güncel telefonda hala bu şıklık yok

kavis ve ekran yanları çok iyi özellikle. s23+ modelinde bu kadar iyi değil

bakalım s10+ 2 yıl falan daha götürür umarım en kötü bir deji batarya değişimi yaparım

nasıl imei attınız çakılı bu cihazlarda merak ettim s2 bile atılmıyor du. Samsung ve iphona atılmıyor diye biliyorum.

• Gordi34 G kullanıcısına yanıt

bir ka. kere bende oldu.

1. neden mobil ağa bağlı şarj da oluyor telefon veri çekiyorsa şarjla bilesip ısınıyor sarj duruyor yada yavas şarj oluyor
    2. adaptör pirize tam oturmuyor hafif bir boşluk varsa yapıyor.
    3. kablo

bende 2. nedenle yapıyormuş artık mutlaka bir adaptoru yoklarım

• joje J kullanıcısına yanıt

yavaşlama var mı. bana aynı gibi geliyor hep.

not telefondaki samsung game mi ne boksa oyun modu kapatın telefon gereksiz kasıyor. oyun oynarken yavaşlıyor du. durdurdum. cihaz az sınıyor ve takılma gitti

g.impack oynarken

• diabl0 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

yavaslama yok, gayet hizli calisiyor. animasyonlarida kapattim. bazi uygulamalari devre disi biraktim. bazilarini derin uykuya aldim hatta. wifide 8 saat ekrana kadar cikabiliyor. normal kullanimda 1 gunu rahat cikariyor. 1,5 gune kadar gidebiliyor. 6 saatkadar ekran aliyorum.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Kavisli ekranlarda koruyucu takmak sıkıntı hocam.

S10+ 2 yıl daha götürür götürmesine ama, o zamana kadar fiyatlar baya bi uçacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • joje J kullanıcısına yanıt
    Hocam, bu batarya konusunda uzun gitmesine neden olduğunu düşündüğünüz çözüm, önlemlerden bahseder misiniz?
    Neler yaptınız?

• diabl0 kullanıcısına yanıt

2019 da bunlara çok kolaydı. 150 tl ye atıyolardı. şimdi S23 ultra aldım. Bunlarda server kayıt diye bir muhabbet var. 100 dolar istediler mecburen öyle yaptık imei attılar yine. Androidde imei olmayan model yok ama iphone da yok o kesin.

• trolldetector kullanıcısına yanıt

benim telefonum arama ekranında inanılmaz kasmaya başladı. oyunlarda veya uygulamalarda yok ama bir arama geliyor çıldırıyorum. Veya arama yaptığımda o mavi ekran 15 saniye gelmiyor. O nedenle android versiyonu yükselteyim diye düşünüyordum. Yada formatlayıp bakayım o zaman.

android 10dan 11 son sürüme birkaç ay sonra da 12 son sürüme geçmiş biri olarak ben öyle güncellemeler aylık çıktıkça güncellemeden, süreç içerisindeki yavaş yavaş eskitilmeye değil de çat diye kötüleştiğine şahit olduğum için kamera önemliyse kesinlikle güncellemeden önce diğer alternatifleri denemenizi tavsiye ederim.

kamera dışında a12 sorunsuz

• Lexco kullanıcısına yanıt

arkadaş media marktan taktırmıs omur boyu garanti var. kenarı kalkınca yenılıyorlar ama goruntu pok gibi. cacık. ben asla kullanamam oyle. ekran renkler hersey cok kotu

• f.emre F kullanıcısına yanıt

Ekstra bir sey yapmadim. surekli kullanip bildirim aldigim uygulamalar harici derin uykuya aldim o kadar.

• 
Sayfa: önceki 23032304230523062307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.