Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.787
Cevap
305
Favori
1.724.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23042305230623072308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran koruyucuyu çıkardım, spigen sağlam bi kılıf taktım. Darbe ekrana gelmediği sürece sıkıntı yok :) 1 yıldır böyle kullanıyorum, renkler on numara 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, S10 plus batarya değişimini yakın zamanda serviste yaptıran oldu mu, şuan ki ücreti ne kadar? Bulunduğum ildeki servis ilgisiz. Bu yüzden servisteki değişim için emin olamıyorum. Bursa için tavsiye ettiğiniz bir yer var mı ?

• Legendary! L kullanıcısına yanıt

Samsung members üzerinden servis aç zaten 2 saate yapar teslim ederler. ben kulaklık yolladım onda bile deli gibi ilgilendiler. zaten sürekli şikayetiniz varmı servis nasıl üründe hasar var mı para istediler mi diye soruyorlar.

Antalya servis çok ilgili. her aşamada mesaj atıp bilgi veriyordu. 1 günde kulaklığı yenileyip geri yolladılar. ama 1 hafta sonra kulaklığın biri yine bozuldu servis yolu yine gözüktü. buds 2 çok hassas galiba. sürekli aktif gürültü engelleme arzalanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diabl0 kullanıcısına yanıt
    Antalya'daki servis Gerçekten güzel çalışıyor

Zamanında s10 Plus kullanırken 2 defa götürdüm farklı zamanlarda İlkinde anakart pil arka kapak ikincisinde ise ekran ve haliyle ekranda kasa birleşik kasa ve yine pil değişti

Yine iki Kuzenimde Samsung kullanıyor onlar da götürdü memnun kaldık

Bir defasında ellerinde parça yoktu cihaz 4 gün serviste kaldı kuzenin onu da idareden cihaz vermişler yine 4 günlük

• Selamlar, ikinci el bir S10e satın aldım şarjı çokta iyi gitmiyor. Bir batarya uygulaması ile baktığımda batarya sağlığının %80 seviyelerine gerilemiş olduğunu görüyorum. Servise gönderip orjinal batarya taktırsam şarj süresinde ciddi bir toparlanma olur mu yoksa şu anki halinde bi tık daha mı iyi olur? Yoksa muadil bir batarya mı taktırsam?

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, fikir ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 

• burak-82 kullanıcısına yanıt
    Şu andan nasıl bir kullanımda ne kadar süre alıyorsunuz

Yeni bir batarya bile olsa o cihazın verebileceği süreler belli yani

Pil durumuna acu bateri uygulaması ile mi baktınız

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Aynen hocam Accu Battery uygulaması ile baktım ve Samsung members ile de baktığımda Pil Servis gerektiriyor diye uyarı veriyor.

%100 den %10 seviyelerine gelindiğinde yaklaşık 2 buçuk saat 2 saat 45 dakikalık bir ekran süresi alıyorum bu da epey az geliyor. Aşırı yoğun kullanmıyorum ara sıra wp den mesajlaşma ve instagramda gezinme dışında çok kullanmıyorum telefonu ve bu durumda sabah 9 dan akşam 5 sularına telefonun şarjı bitmiş oluyor. Ama olası bir durumda yoğun kullansam muhtemelen öğleyi bi saat geçmeye telefon kapanır… Bu durumda da Orjinal batarya ne kadar fark edecek onu kestiremiyorum. Küçük ekranlı cihaz olsun diye s10e tercih ettim ama şarj olayını hesaba katmadık…

Telefon ilk çıktığı dönemlerde de mi şarj sıkıntısı vardı yoksa eskidiği için mi böyle bilemiyorum uzun zamandır telefon sektörüne uzağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak-82 -- 25 Ağustos 2023; 1:48:36 >
  • burak-82 kullanıcısına yanıt
    Anladım

Yeni bir pil ile Eğer pilin raf ömrü dolmadıysa yani kondisyon düzgünse

S10 e sakin kullanımda wi-fi ağırlıklı 5 saatleri zorlar ekran süresi mobil veriden 3,5 ile 4 diye düşünüyorum

• trolldetector kullanıcısına yanıt

Evet android 12 gayet guzel calisiyor s10e de fakat kamerera dediginiz gibi bi gariplik var. Makroda falan bulanik gece performasi düşmüş. Android 9 da cok iyiydi.

• S10 plus arıyorum. Türkiye cihazı ve amoled yanığı olmayan. Satan veya satmak isteyen varsa pm lütfen.

• togiee kullanıcısına yanıt
    Pm.

• Arkadaşlar cümleten hayırlı geceler. Bir şey soracaktım size, s10 plus kullanıyorum da ekran koruyucu sanırım kullandığım şeffaf kılıf sebebiyle kalktı ve yıprandı. Sizden ekran koruyucu ve kılıf tavsiyesi isteyecektim. Kılıf mümkünse koruyucuya zarar vermesin. Teşekkürler.

• dün tüm uygulamaları arka planda çalışmayacak şekilde ayarladım konum senk çift dokunmayla açma ekrana baktıkça ekranı kapama tarzı ıvır zıvırları kapattım şarjım daha uzun gitsin diye akşamdan sabaha %22 pil harcamış. akıllı telefonu akıllı yapan tüm fonksiyonlar çalışıyorken zaten %7-%8 harcıyordu. s10 serisi bataryasıyla yasam enerjisini somuruyor insanin.

• 1 ay önce pil ömrüm %80 di durumu iyi 2 hafta önce %79 düştü normal yazıyordu. 3 gündür %78 oldu kötü değişmesi gerekir uyarısı verdi

şimdi de

samsung members

işlem gerekli

yaşam zayıf yazmakta

accubattery bakıyorum 5,30 ekran süresi (kullanımda 3-4 saat) sağlıkta %78 2339mha yazmakta

bunlardan hangisini dikkate almak gerek samsung members bana saçma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 1 Eylül 2023; 0:25:36 >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

Geç cevap yazdığım için kusuruma bakmayınız foruma çok sık girmiyorum ve mesajınız gözümden kaçmış...

Mecburen servise gönderip bir değişim yaptıracağım inşalah düzelir diye umuyorum ve dediğiniz gibi 4 5 saati zorlasa benim için yeterli olacak ama bakalım hayırlısı hocam Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 

%80 pil kapasitesi cogu markada esik seviye, bu degerin alti zayif kabul edilir. islemci kendini yavaslatabilir( sanirim appleda boyle bir tartisma olmustu yalan olmasin) samsung members iki parametreyi dikkate alir. sarj dongu sayisi ve %kapasite. serviste orjinal pil taktirdigimda sifirlama istemedim, android 9da kalsin dedim. yeni pilde dongu olarak loglarda eski pilin dongusunu(1500civari) gordugu icin members zayif gosteriyordu. pil yeni fakat kayitlar eski pilin. pil sapitti tabi asiri asinmalar vs . tekrar servise verdim. cihaz sifirlanip android 12ye gecildi. pil tekrar degisti. simdi normal calisiyor. aslnda bende odinden android 9 atabilirmisim fakat gozumde buyudu korktugum gibi s10e android 12de yavaslamadi ama kamera yazilimi biraz kotulesmis. Sonuc olarak yazilimlara takilmayin siz kullanimda aldiginiz sureyi dikkate alin. ben 4 senede 1500 cevrim yapmisim daha ne olsun, pil zayiflamasini hissettim ve degistirdim. birazda pahaliya geldi tabi 6 ay once yari fiyatina degismek varken 1000tlye degistirdik.

• Benim s10 plus 3 yılı bitti 4 yıla girdi. Bir defa ekran bir defa pil değişti.
    Şu anda çok yoğun kullanım ağırlıklı wifii dışı kullanım tasarruf modunda 4.5 saat ekran süresi veriyor. Kamera performansından hala memnunum. Tasarruf modunda hız fena değil pek takılma donma yok.
    İkinci eli 8500 tl civarı. Muadili yeni nesil 30 bin tl civarı. Satsan aradaki farka değmez.
    Ben bozulana takılana aksırana ıksırana kadar kullanma taraftarıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleeper -- 2 Eylül 2023; 18:51:54 >
  • Sleeper kullanıcısına yanıt

Hocam s.a. Bana s10 plus için ekran koruyucu ve kılıf önerebilir misin acaba ? Şu an ki kullandığım şeffaf kılıf, ekran koruyucuya zarar verdi ve kenarlardan kalktı.

• Arkadaşlar ben internetten bir pil aldim satıcı ısrarla orijinal servis malı dedi. Tarihi yeni 03.2023 poşetli 400tl di kuponla vs indirim 320tl. Meraktan aldım. Takıp 3 6 ay kullanıp şehire gidince orijinal samsung servisinde değiştirmeyi düşünüyorum. Simdi kargo git gel 3 4 gün telefonsuz kalamam. Ama pilin orjinalligi de soru işareti. Ama ısrarla orijinal olduğunu vurguladı. Yorumlara baktım başka pillerde 2. Bölünmüş orijinal diyen var ojnal değil. Orijinal çıkma yazan var. Piyasa bulanık Ama genelde olumlu islem ve puanı yüksekti
    Orijinal pil gören bir değerlendirin bilemedim
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

Hangi siteden aldınız hocam

• 
Sayfa: önceki 23042305230623072308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.