Benim de pilin süresi kullandıkça arttı. Telefonu ilk kullanmaya başladığımda %75 mi neydi şimdi %80 gözüküyor. Şarj %9 : < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 16 Eylül 2023; 3:0:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2308. sayfa)
-
-
Sizin pil olması gereken süre 6 saat. Bende %22 kayip var. 6. Şarjda da 78 de kaldı. 80 üzeri çok iyi rakamlar. 0 pilden beklentim %90 üzeri. Boşu boşuna pil değişimi yaptım. Umarim bu değerler artmaya devam eder. Ama zor.
Orijinal 5 yillik pil ile aynı değer tam bir hayal kırıklığı.
Merakım giderdim. Piyasadan asla pil almayın alınıyorsa da deji veya rova olabilir
Rovaya mesaj attım sizin pil neden pahalı ne özelliği var dedim. Sonuçta 447tl gibi saçma bir fiyatı var. Deji çok uygun 374tl
Rova cevabı
Bataryamız kvk nin bütün testlerinden geçmiş ve onay almıştır. Batarya akım koruması kısa devre ve yüksek ısı koruması var (galiba dejide yüksek ısı yok diğerleri var. ) istikrarlı pil hücresine sahiptir ve en önemli fark orijinal IC entegre kullanılmakta dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 16 Eylül 2023; 3:56:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
S10+ telefonu ile ilgili sorun yaşıyorum. Arada bir, her zaman değil, telefonla konuştuğumda karşımdaki kişiler, sesimin çok uzaktan geldiğini, anlayamadıklarını belirttiler. Ne zaman bu problem olsa, kapatıp ses kaydedicide mikrofonu test ediyorum, sıkıntı yok. Sadece konuşurken.
Bu sorunu yaşayan, ya da fikri olan varsa sevinirim.
-
Aynısını yaşadım mikrofona toz girdi tıkadı zannettim diş fırçası ile temizledim vs sonuç yok. whatsappta internet üzerinden sesli görüşmede sorun yok tertemiz hat üzerinden konuşunca sesim derinden geldiğini sürekli söylediler. Sende de aynı şekildeyse indir frija'yı SM-G975F S10+ kodudur telefonun modeli neyse yazar onu yaz son sürüm Türkiye versiyonu indir flashla kur benim sorunum düzeldi. Eski sürümdeydim ve bir de AUT isviçre sürümünü kullanıyordum güncellememiştim muhtemelen o sürümde böyle bir sorun vardı.
Şimdi sıfır sıkıntı sorun yok. Tavsiye ederim
-
s10 + cihazımı şarja takınca telefonumun alt kısımı kendi kendine basıyor sürekli. bunun sebebi nedir nasıl çözebilirim
-
Merhaba,
Cevabınız için teşekkürler. Yalnız bahsettiğiniz işlem root, crack..vs gibi birşeyse pek anlamadığım bir konu :(
Frija yı ilk defa duyduğumu söylesem...
-
Cümleten selamlar. Şu an kullanmakta olduğum ve memnun kaldığım s10 plus cihazımı, bir üst modele geçiş yapacağım için satıyorum. İlgilenler olursa diye linki bırakıyorum :
https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s10-plus--156891330
İyi forumlar.
Arkadaşlar yurtdışı s10+ var imei gitti nasıl yapabilirim yada kim yapar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar s 10 gri cok temiz spigen kilifli arka ve onunde koruma jelatinli sarzi kutusu ve faturasiyle birlikte satiliktir Cihaz cok temiz olup sorunsuzdur ilgilenenler msj atabilir
Orijinal pilim geri taktım. Aldigim pil %69 kapasiteden %81 kadar cikti 15 şarjda sonra da 5 şarjda 74 hatta 72 kadar geriledi. Orijinal pil en azından 78 de sabit.
Satici gönder değişim yapalım dedi. Ama geri takmam.
Orijinal disi pil kullanan 2 kere düşünsün. Paranız çöp oluyor. orjinal pil 100 şarjla %78 sağlıkla çıkarmıştım. taktığımda %84 şarj eski pilin yüzdesinden devam etti. birde kapasite eski pil ile aynı oldu %72 çok saçma .
Çakmak ile isitinca kapak çok kolay açılıyor. 5sn tutmak yetiyor
satıcı kod yollamış pil değişimi yapıyor. 20 gün kullandım. üzdü. bakalım yeni pil sağlığı ne olacak.
sırf şu telefonun boyutunu sevdiğim için kullanıyorum ekran kasa oranı çok iyi. yoksa 20 kere değiştirirdim. iphone da ne güzel 3 adet boyut var. büyük kasa sevmeyen insanları düşünmüyor Android tarafı. zaten şu s10e sevme nedenim hiç birşeyden ödün vermeden süper ekran kasa boyutu olmasıydı.
böyle giderse pil yüzünden telefon yenilerim. 3 saat az beeee. dışarıda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 27 Eylül 2023; 10:56:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar hattım türk telekom 1 diş çekiyor şebeke neden aceba ?
arkadaşlar bu telefonla babamın aracında kablosuz android auto yapamıyoruz, nedenini bilen var mı? çok önemli kabloyla oluyor ama kablosuz simge bile çıkmıyor. halbuki araç destekliyor. çünkü benim iphone ile direkt kablosuz bağlanabiliyorum
-
Selamlar
Samsung'un üç buçuk milim girişli olan örgülü AKG kulaklığı lazım
Elinde olup satmayı düşünen varsa yazsın arkadaşlar
S10 serisi için kullandığınız güzel kamera uygulaması var mı acaba? ya da doğru düzgün çalışan GCAM var mı?
-
imei atılı g973f cihaza custom rom yüklesem imei silinir mi? yurtdışı cihaz hiç kullanmadığım için tecrübe etmedim.
efs yedeği almayı da düşünüyorum
düzeltme: imei silinmedi ama imei ye bağlı modem dosyası silindiği için mobil şebeke gitti. box ile tekrar imei atılarak sorun çözüldü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 12 Ekim 2023; 8:57:53 > -
rkadaşlar s10 cihaz aldım üzerindne android 10 var güncel olanı android 12 ama güncelleme ekranında hata veriyor manuel güncelleyeyim mi ?
nasıl yapoarım
sunucu bağlantısı kuruluyor diyor
sonra da kaydedilmedi hatası veriyor
-
Hiç dokunma boşa uğraşma Android 10 da 12de aynı sadece rakam değişiyor. Ben 1.4 sürümünden beri kullanırım. Neden bilmem ama 4.4 den sonra hep aynı geliyor. Çok kafaya takmayın sürümü.
-
Ayni sebeplerden kopamiyorum telden.. Yok boyle kibari guzeli.. Benimde batarya bitmeye başladı.. Yuzde 82 gosterio accubattery.. Alirsam orjinal alirim pili degisirim bende ama sizdirmazlik gitmezmi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X