Serviste şu geçirmezlik testi yapılıyor galiba. Benim kapak ta kırıktı. Birde arkadaki yapışkanlar çıkmıştı. Kapak aralıydı. Yoksa yapmazdım değişim. Ama bu pil iyi şimdilik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2309. sayfa)
-
-
Seste sorun var gibi artık cızırtılı geliyor böyle sorun yaşayan varmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlamadım gitti en son serviste garanti bitmesine yakın değişmişlerdi a dan z ye anakart ta dahil
evet sanırım bende de aynı sorun var, ancak çözümü nedir bilemiyorum.
-
telefon s10e 3000mah
rova pil deneyimim
6 şarjı da yaptım kapasite %85-86 fazla bir değişim olmadı. şarj süresi orijinalle aynı. %70 kadrar çok hızlı oldu 30 *40 dk sürmüyor sonra yavaşlıyor.
4.g açık full video da 3.5 - 4saat arası gidiyor ekran otomatik
wifi de 5-6.5 saat aldı
pil fazla ısınmıyor. şebekede. çok nadir 40 derece üzerine attı.
şarj stabil düşüyor. boşluklar yok.
kasite 2600- 2500mah arası son şarj 2522 bir önceki 2570mah
piyasada bulunanlar arasında iyi
1yıl 365 şarj döngüsü garantisi var.
içinde %60 şarj vardı
%15 indirip şarj yapmak gerekiyor. ben biraz yanlış yaptım. pili değiştirip bir 5 dk şarj alışına baktım. sonra çıkardım. doğrusu 15 indirip şarjı fullemek.
en azından kafamın altına koyduğumda korkmuyorum. pilde dejiden farklı olarak yüksek ısı koruması var.
-
Bugün ekrana uyarı düştü batarya bitik değiştir biraderim diye. Garanti biteli çok oluyor. Yaklaşık 4 sene oldu normal :)
Garantisi biten ürünü servise götürsem ücreti karşılığında değiştirsem oluyor mu?
Sıfır ve orijinal batarya değişimlerinde telefonu eski günlerine yaklaşık döndürüyor mu acaba? İlk aldığımda 7 8s ekran süreleri hatırlarken şimdi 2.5-3 :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti bitse bile serviste ücret karşılığı pil değişimi olur hocam
Sanırım fiyatı 1000 TL civarındaydı
Eğer pilin raf ömrü çok eski değilse Plus için konuşayım 6 ile 7 saat falan görür
Cevap için teşekkür ederim hocam.
Cuma günü gideceğim. Artık eyvallah çekeceğiz makul bir ücret verirlerse. Elimizdeki telefona sahip çıkma devrindeyiz. :) S23 , S10 gibi çok şık ve premium bir hissiyat bırakmıştı bende ama 1.5 ay önce 20k olan telefona şimdi 30k çekiyorlar. Telefon almak veya alsam bile bu paralar... Bana garip geliyor. S10 taş gibi telefon. Batarya ile ort.5-6 saate çıkarsam bile kafi benim için.
Ayrıca son bir sorum hocam telefonu sıfırlıyor mu servis? Eğer öyle durum varsa ben yedekleme işini yarın halledeyim çok fotoğraf, uygulama vs var. Batarya değişimi sıfırlamaz diye tahmin ediyorum ama sorayım dedim.
Hocam cihaz Plus ise kesinlikle dediğin süreleri alırsın Eğer Bayat kötü pil denk gelmezse
Hocam çoğu zaman Prosedür gereği sıfırlıyorlar sıfırlanmayan cihaz duydum ama nadir
Tavsiyem sen sıfırlayacaklarmış gibi düşün tüm yedeklerini al
Ben Şubat ayında Samsung bayisine s10 Plusı verdim 10.000 saydılar üzerine 16.000 verip s23 aldım
Iyi cihaz hoş cihaz fakat s10 Plus'ın yeri Ben de her zaman ayrı
S10 Plus'ın pabucu iyice dama atıldı artık. 6-7 aydır güncelleme falan gelmiyor. Kıytırık M serisi A serisi hepsi güncelleme alıyor yeni diye.
Bana göre S10 Plus sadece Samsung için değil akıllı telefon tarihinde çıkmış en iyi 5 telefon arasına girer. Kalite hissiyatı üst seviyede.
Apple dünyasına geri dönmenin vakti geldi sanırım.
Telefon cikali 5 sene olacak neredeyse ne guncellemesj gelecekti?
2019 da cikan cogu cihaz android 10 veya 11 de kaldi. samsung 12 yi vermis fena mi etmis :)
Arkadaşlar bendeniz hala android 10 one ui 2.1 temmuz yaması takılıyorum :) sormak istiyorum one ui 2.5 mi daha akıcı 2.1 mi ? one ui 2.5 aralık 2020 yamasında pil azalması ses azalmas vs var mı ? Bir de sıfırlama bu durumda gerekir mi ?
-
Yol bana aynı geliyor. Gayet iyi ve stabil. İçindeki oyun uygulamasını devre dışı bırakırsan oyunlar da cihaz takılmıyor.
Rova batarya 10 sarj sonu 2650mah oldu %89-88 kapasitesi oldu. Pil stabil. Piyasada bulunan bence en iyi çakma pil. Gayet başarılı. Eski pil ile arasında kullanımda 1-2 saat ekran süresi farkı oldu. Gayet güzel simdilik. Orijinal dışı pil kullananlar mutlaka rova alsin.. telefon şarja ısınmıyor. 0dan 70 hızlı doluyor. Kullanım esnasında da genelde soğuk çalışıyor bazen ısınıyor telefon. Eskiye nazaran çok daha az ısınıyor. Orijinal çok benziyor. Diğer kullandığım çakma pil ile alakası yok. Bu ara diğer pili de aldigim satıcı yenisi ile değiştirdi servisten yeni geldi dedi. 6 değişim var dedi. Malın arkasında düşüyor. Ben rova kullanmaya devam ederim şu an çok memnunum. Kesinlikle Orijinal ile yakın ama daha 10 sarj oldu 500 şarjda yada 1000 şarjda ne olur bilmiyorum.
Oyun uygulamasını nasıl devre dışı bırakacağımız hakkında bilgi verir misiniz
1200tl orijinal pil. Arkadaş s22 için ekran değişimi oldu pil de yenilediler geçen sene. Garantiden. %95 kapasite ile gelmişti. Telefon sıfırlama olmadı.
S10e ben de yukarıda bahsettim orijinal kullanım sürelerine çok yakın sonuç aldim. Ama yaşadığım ilçede samsung servisi olsa 1200verir orijinal pil alırdım. Kesinlikle orijinal pil 1. Seçim . Mümkün oldukça asla telefonu özel servis adı altındaki çapulculara götürmeyin. Benim bunda önceki s6edge telefonum bu hosaflar yüzünden çöp oldu. Önce dokunmatik tuşlar bozuldu sonrada pil şişip arka cam kapak patlamıştı.
Ben orijinal sersivis ilde olduğu için kendim yaptım. Zorunluluk telefonsuz kalamam. Rova pil 433tl telefoncu da 200tl ister 600tl falan denk gelir yuvarlak hesap. Servis 1200. Servis candır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X