Samsung G970 S10E Pil Batarya Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) indirime giriyor arada 322 kuponda bulursan 273tl falan geliyor orjinal pil görmediğim için emin olamadım üzerinde bandrol falan var ama < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 6 Eylül 2023; 0:27:3 > |
Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2307. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Goz kalkani devreye giriyor olabilir gunes batinca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar 1 konuda yardıma ihtiyacım var. lütfen okursanız sevinirim
ben samsung s10 plus kullanıcısıyım. aldığım günden beri sorunsuz kullanıyordum. aksamları ve sabahları spor yapan birisiyim. normalde buds yani ilk versiyon kulaklıkla kullanıyordum bugune kadar hic yarı yolda bırakmadı.ama bataryası artık zayıflamıştı. eskisi gibi uzun gitmiyordu. bende yenilemek istedim
taaki buds 2 pro satın aldım.ancak 2 gündür sorunlarla uğraşıyorum. sebebe gelince buds 2 pro da sesler kesiliyor.sanki 50 tl lik kulaklık gibi muzik sesleri arada sık sık kesiliyor.
biraz araştırma yaptım samsung s10 plus 5.0 bluetooth versiyonu varmış. ama buds 2 pro da 5.3 bluetooth versiyonu varmış.başka insanlarda da olmuş. buds 2 de 5.0 kullanıyormuş ancak buds 2 pro da 5.3 e geçmişler.
dün samsung çağrı merkezine bağlandım. telefonuma bağlandılar. tüm veri geçmişimi ve bluetooth geçmişimi temizledi.aygıtları sildi geri yuklettirdi. başkada bişey yapmadı. eğerki tekrar yaparsa telefonu sıfırlayın dedi. ben bluetooth versiyonundan söz ettim. bek dikkate almadı. öyle bişey olamamsı gerekiyor dedi.
sizlerin önerisi nedir arkadaşlar lütfen yardımcı olursanız sevinirim. saygılar.
-
-
bende düz buds 2 var. kulaklık tizleri patladı sonra ses bozuldu dediğin gibi 100 tl kulaklık gibi ses gelmeye başladı değiştirdiler. sonra mekanık bip sesi ve sag kulaklıktan ses az gelmeye başadı. yazılım yükleyip göndermişler. arza yok diye geri geldi. bende farklı 5 marka kulaklık var bt içlerinden ikisi 5.2 5.3 var. dediğin gibi bir sorun yaşamadım. bt versiyonu etkilemez. pilde etkilemez. ama samsung kulaklıkları cok hassas durduk yere bozuluyor. başka bir cihaza bağla dene bakalım sorun devam edecek mi.
-
-
hocam deneyin bence cunku servis gibi 3x pahali bir cozum disinda alternatif bir yol yok.
ben deji aldim accu 2800 mah olcuyor ama onceki 4 yillik bataryadan farki yok hatta belki daha hizli bile bosaliyor olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
siz böyle yazınca gaza geldim söküp değiştirdim. orjinal pili de arkadan çekerken az yamuldu. sonuç bendeki pil kesinlikle çakma içindeki şarj 50 di bende şarja bağladım 1saat 10dk yazdı benim telefon full şarjı 1.20dk oluyordu bu pil nerdeyse 3 saatte şarj oluyor. aldık başımıza belayı bakalım 5 şarjda ne olduğunu anlarım. şimdiden umudum kaçtı.
mal gibi orjinal pili evdeki imkanlarla çıkarırken arka tarafını biraz ezdim.
arka kapağı çakmakla ısıtınca açıldı. pil yapışık o biraz sıkıntı. arkadan sert bir şeyele kaldırınca geldi. arka kapağı t7000 yapıştırıp lastikledim. .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 12 Eylül 2023; 12:5:35 >
-
eski pil kotu olmus. ben eski pili misinayla sokmustum yamulmasin diye aklima gelmedi sizi uyarmak
ayrica bence ilk sarjlara cok takilmayin deji de ilk aldigimda sicakliktan bagimsiz hep 5w sarj oluyordu sonra duzeldi.
bence orijinal olma ihtimali hala var. pek anlamam ama cok beklemisse yipranmis olabilir belki.
accubattery kac civari saglik olcuyor hocam? 90 ustu tahmin ederse cok f/p olur
misine yöntemi güzelmiş. . acemilik. kapağı da çakmakla ısıtıp açtım. fön yada ütü ile açanda var.
satıcıya mesaj attım gelen cevap buydu.
Mağaza:
Merhaba ürün servisten alındı. Servisten teyit ettirebilirsiniz. Samsung Yetkili Servisten alındı.
adam kendinden emin.
ama ürün bana bir tık ince geldi. 2 etrafı çevreleyen gri bant tam düz muntazam değil. 3 ürün tarih ve kodu etikete basılı orjinalde pilin üstünde. 4. altında yapışkan bant yoktu.
şarja koydum yüzde 8 di . ekan açık video izledim şarj bir türlü artmadı. kapatınca şarj hızlandı. 1. saat 34dk şarj süresi yazıyordu. ilk şarjdan mı anlamadım 2065mha çıktı yüzde 69 . benim eski pil 77-79 arası gidip geliyordu.
5 şarjda ne olacak. merakla bekliyorum. ama umudum yok.
-
Bence de orijinal pil değildir
Orijinal pili servis dışında bulmak çok zor hele hele bu fiyata mümkün değil
-
Neden güvenlik güncellemesi gelmiyor cihazlara ? 3 ayda 1 güvenlik yaması gelecek denmiyor muydu ? Mart 2023'de kaldı.2.Cihazım Oppo A73 dandik bir cihaz ona bile geliyor güvenlik yaması hayret gerçekten.
-
artık uzun dönem güncelleme kategorisine girdi s10 serisi ve çok kritik bir güncelleme olmadığı sürece güvenlik güncellemelerini de düzenli şekilde almayacak.
-
Arkadaşlar selam çekim gücü olarak baya kötü s10 5g telefonum hatta şüphelenip 4g antenini değiştirdim sonuç aynı çekim gücü baya düşük böyle sorun yaşayan varmi
Benim pil her sarj ettiğimde süre uzamaya başladı. 69 dan şu an 77 cikti 5 şarjda bu süre daha artar mı. Aldıgim adam 6 ay garanti var yenilerim dedi. Çok saçma 77 de az gerçi eski orijinal pilim de 78 di.
Servisi aradım pil değişimi 1140tl olmuş
Arka kapak 980tl
İkisi değişir ise 1820tl dedi. Sizce masraf yapmaya değer mi. Yan Sanayi 200tl bir kapak takıp servise mi göndersem. Yansanayi kapaklar biraz dandik plastik .
Servis Benim telefonu kabul eder mi. Pil ve kapak orijinal değil sonuçta.
Bu batarya da 3 saat oldu ekran süresi bitmedi %43 fark var
Işık full otomatik de bütün özellikler acik mobil veri de ama wifi ile bağlı
4.19dk oldu %17 sarj kaldı stabil oldu pil bir tık daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 16 Eylül 2023; 3:37:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence plastik kapak daha iyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok be ucuz bir hissiyatı var ben sevemedim. Ben kılıfsız kullanıyorum. Camın hissiyatı güzel. Bu arka kapak kırılmazdı aslında da benim eşekliğim. Çarptığı zemin taşlıktı. Sandığımızdan sağlam telefon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 16 Eylül 2023; 0:21:27 >
Ucuz olması iyi zaten kırılsa degisimi basit ucuz falan. Sen bilin tabi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X