Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10'un seri üretimi başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S10 serisi 20 Şubat tarihinde düzenlenecek bir etkinlikte resmen duyurulacak. Amiral gemisi telefonun Mart ayının ilk haftalarında satışa hazır olması bekleniyor. Dolayısı ile seri üretime girdiğine yönelik haberlerin gelmesi pek de sürpriz değil.

Ayrıca Bkz.Vivo V15 serisinin tanıtım tarihi belli oldu
    Koreli basın kuruluşu The Investor, Samsung’un amiral gemisi telefonunun seri üretime girdiğini ortaya koyan bir rapor yayınladı. Ayrıca kaynaklar üretimine başlanan telefonların 4G'li varyantlar olduğunu söylüyor. 5G özellikli modellerin ise daha ileriki bir tarihte ancak yine de yılın ilk yarısında üretime gireceği belirtildi.

1 TB'lık Galaxy S10 gelecek mi?

Seri üretimin başlaması 1TB Galaxy S10 modeline yönelik merakı da artırdı. Samsung geçtiğimiz günlerde, akıllı telefonlar için 1TB'lık depolama birimi geliştirdiğini açıklamıştı. Bu durum Galaxy S10'un 1TB depolama kapasitesine sahip bir varyantının çıkacağına yönelik söylentilere yol açtı.

Devasa depolama seçeneğinin sadece Galaxy S10+ varyantı ile sınırlı olma ihtimali var. Sonuç olarak tüm bu bilgiler şu an için birer spekülasyondan ibaret ancak tam 20 gün sonra Galaxy S10 serisi ile ilgili merak edilen tüm detayları öğrenmiş olacağız.

• hahaha oğlum çok komik espri lan valla yemin ediyom. baya komik çok üst düzey bir espri bu ya. bunun düzeyini millet de öğrenmesi lazım. fazla komik yani, hani mesela bazı espriler yapıyorlar mahmut bu kadar komik değil. hahaha. ben şimdi buna gülüyorum ya, yarın gülemiycem diye üzülecem kendim. hani genel olarak baktığında espri şeylerine bunun çok üst düzey kalıyo bu espri. hahaha. ulan biraz az komik yap da gülmekten altıma sıçmayım. hahaha. sen bu espriyi bi tane uçak kirala, arkasına koy bu espriyi, yedi düvel duysun bunu. ulan gülmekten öldüm yemin ediyom bu kadar komik aaa. yani biraz az komiğini yap bunun, gene gülecem. çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim, yani bu esprinin karşılığı çok daha kaliteli esprilerin önünü de açar, ülke olarak kalkınırız yani. sen bu espriyi yap afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin...
  • Bu tasarımla fazla tutulacağını zannetmiyorum, delikli ekran özürlü tasarım gibi duruyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şahsi olarak tasarımını beğenmedim o kamera o ekranın içine olmamış.

• Ipon fanboy larının aksine tasarımı çok beğendim. Orta boy olandan hemen sipariş etmeyi düşünüyorum.

• Büyüğünü al seneye de giyersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Büyüğünü al seneye de giyersin.
    hahaha oğlum çok komik espri lan valla yemin ediyom. baya komik çok üst düzey bir espri bu ya. bunun düzeyini millet de öğrenmesi lazım. fazla komik yani, hani mesela bazı espriler yapıyorlar mahmut bu kadar komik değil. hahaha. ben şimdi buna gülüyorum ya, yarın gülemiycem diye üzülecem kendim. hani genel olarak baktığında espri şeylerine bunun çok üst düzey kalıyo bu espri. hahaha. ulan biraz az komik yap da gülmekten altıma sıçmayım. hahaha. sen bu espriyi bi tane uçak kirala, arkasına koy bu espriyi, yedi düvel duysun bunu. ulan gülmekten öldüm yemin ediyom bu kadar komik aaa. yani biraz az komiğini yap bunun, gene gülecem. çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim, yani bu esprinin karşılığı çok daha kaliteli esprilerin önünü de açar, ülke olarak kalkınırız yani. sen bu espriyi yap afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz elden ele geziyor Türkiyede mağazalarda demo yapıyorlar sızan herşey doğru

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zerre umrumda değil, merak bile etmiyorum artık. Çinli markalar daha heyecan verici hatta daha etkileyici geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Büyüğünü al seneye de giyersin.
    Esmerim benim sen ne dersen emir kabul ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film filan izlerken bu kamera göze çarpmaz mı ? Bana göre Oppo find x ‘deki gibi kameranın kızaklı olması daha mantıklı.

• Çentik bile daha güzel geldi şimdi

• Çentiği de kimse beğenmiyordu. Satışa çıktığı gün mağazanın önündeki kuyrukları gördük.

• Bu şimdi inovasyon mudur? 😂😂😂

• 1 tb mi 16 gb kullanıyorum yetiyor. Bütün store u mu yükleyecekler buna

• Hemen gelse de 2 tane edinsem. Kredi ile alsam 20.000 TL ye alabilirim diye düşünüyorum. Sonra hemen forumlara girip kırılmaz cam ve kılıf tavsiyesi isterim. Çünkü telefonu aldıktan sonra ikinci İvedi konu bu. Hatta telefondan bile önemli kılıf ve kırılmaz cam 🤣🤣🤣

• Tek kamera ile delikli ekran neyse de, çift kamera da (alan ciddi anlamda büyüdüğü için aradaki boşluktan da dolayı) delikli ekran çok saçma sapan olmuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.