Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2 i9100 Sim Kart Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dışından gelen imei çakma olan s2 satacaktım bir sorunla karşılaştım benim hattımı takınca (avea) telefon çekiyor çalışıyor bir sıkıntı yok fakat başkasının ne hat olursa olsun hiç birisini çekmiyor 'Yalnızca Acil Cagrılar' yazıyor. Biraz araştırdım imei yerinde sıkıntı yok. 4.1.2 sürümü yüklüydü sildim 2.3.6 yükledim gene aynı bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibsad

Yurt dışından gelen imei çakma olan s2 satacaktım bir sorunla karşılaştım benim hattımı takınca (avea) telefon çekiyor çalışıyor bir sıkıntı yok fakat başkasının ne hat olursa olsun hiç birisini çekmiyor 'Yalnızca Acil Cagrılar' yazıyor. Biraz araştırdım imei yerinde sıkıntı yok. 4.1.2 sürümü yüklüydü sildim 2.3.6 yükledim gene aynı bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

4.1.2 yi nasil yuklediniz sebeke sorunu cikmadi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: militanjoe

quote:

Yurt dışından gelen imei çakma olan s2 satacaktım bir sorunla karşılaştım benim hattımı takınca (avea) telefon çekiyor çalışıyor bir sıkıntı yok fakat başkasının ne hat olursa olsun hiç birisini çekmiyor 'Yalnızca Acil Cagrılar' yazıyor. Biraz araştırdım imei yerinde sıkıntı yok. 4.1.2 sürümü yüklüydü sildim 2.3.6 yükledim gene aynı bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Tam olarak anlamadim hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: militanjoe

quote:

Tam olarak anlamadim hocam

Siz mi yüklediniz yazılımı odinle?

• Evet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S2 GT-i9100 Siyah
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.