Şimdi Ara

Samsung galaxy s2 ya da?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun bir aradan sonra iyi bir telefon almak istiyorum.
    Baya bi uzak kaldım cep telefonu dünyasından onun için pek bilmiyorum şu an hangi telefonlar iyi :/
    Samsung galaxy s2 özelliklerini inceledim yorumlarını okudum şu an için bi seçenek olarak duruyor. Isınma sorunu ve az şarjdan yakınmışlar biraz onun dışında iyi gibi.
    Bir de HTC Sensation'ı önerdiler o da benzer özelliklerde.
    Sizce bu ikisinden birini mi almalıyım ya da bunların ayarında başka telefon tavsiyeniz var mı? Tavsiyenizin nedenlerini de söylerseniz sevinirim.
    Aslında bir teknoloji canavarıyımdır ama telefon konusunda biraz geri kaldım sanırımı iyi bir giriş yapmak istiyorum

Not: bütçem 2000tl yi aşamaz

• samsung SII , iphone 4 ve ericsson ARC arasında kıyaslama yaptım ve samsung SII daha iyi görünüyor. Bu arada lg 3D buldum ve kıyasladım. Tek anlayamadığım konu işlemcileri oldu. Acaba lg nin daha düşük görünen ram ve hızı işlemcinin tipi ile SII ninkine tekabül eder mi? Benim de anlayamadığım konuların başında bu işlemciler gelir. Blrl çift çekirdekmiş falan. Sana bir opsiyon daha sunduğuma göre inşallah sen de beni bu konuda bilgilendirirsin. Çünkü ben de SII ile 3D arasında seçim yapmaya çalışıyorum.
  • Görsellik ve HTC Sense 3.0 = Sensation ( Forumdan bir Sensation sahibi sense 3.0 olmasa SGS2 alırım diyordu. Fan Club kurucusu.)

Sensationa göre daha hızlı + daha hafif/ince bir telefon: SGS2 // -leri: Şarja takıp HD oyun oynarsan ısınıyor.

4.3" ekranda 3D film izlerim ve aynı zamanda SGS2 kadar hızlı olsun diyorsan: Optimus 3D // -leri: Yazılım desteği daha az.
  • yazılım desteğini anlayamadım. Android değil mi 3D.
  • LG hala 2.2'de tutuyor. 2.3 güncellemesi gelmedi daha. HTC çoktan 2.3.4'e geçti ve Samsung 2.3.4'e avrupada geçmesine rağmen bu güncelleme hala Türkiye'ye gelmedi.

Ama görüldüğü üzere HTC ve Samsung 4.0'a geçtiğinde LG daha belki anca 2.3.4'e geçecek :)

Tabi 2.2'de gayet stabil çalışıyordur orasını bilemem telefonu hiç elime almadım :)
  • Şu güncelleme işini bir türlü anlayamadım gitti zaten. Eşim X10 kullanıyor, bu yıl 2 kere güncelleme oldu ve telefonun arayüzünün değişmesinden başka bir işe yaramadı. Halbuki telefonu aldığımız ilk versiyondan daha fazla memnunduk. Eğer değişen başka bir şey varsa bilgilendirirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TESOTTO

samsung SII , iphone 4 ve ericsson ARC arasında kıyaslama yaptım ve samsung SII daha iyi görünüyor. Bu arada lg 3D buldum ve kıyasladım. Tek anlayamadığım konu işlemcileri oldu. Acaba lg nin daha düşük görünen ram ve hızı işlemcinin tipi ile SII ninkine tekabül eder mi? Benim de anlayamadığım konuların başında bu işlemciler gelir. Blrl çift çekirdekmiş falan. Sana bir opsiyon daha sunduğuma göre inşallah sen de beni bu konuda bilgilendirirsin. Çünkü ben de SII ile 3D arasında seçim yapmaya çalışıyorum.

Bana göre 3D 'yi bir pazarlama tekniği olarak düşünüyorum.(Televizyonda bile 3d farkını zor anlayan biri olarak telefonda hiç anlayamam sanırım fark yok gibi geliyor ). Aslında dediğin telefonu görmüştüm ama bu sebepten incelememiştim . Şimdi optimus 3d'nin özelliklerine baktım ve s2 den daha düşük bi özellikleri var gibi geldi. Bir de dediğinden yanlış mı anladım bilmiyorum ama s2 nin tek çekirdek mi olduğunu söylemeye çalıştın? Ben çift çekirdek biliyordum şurda karşılaştırmışlar bakacaksan tablolu falan iyi yapmışlar
    http://www.differencebetween.com/difference-between-lg-optimus-3d-and-vs-samsung-galaxy-s2-galaxy-s-ii/

Şimdi yanımdaki arkadaşım da "Tablet bilgisayar + orta bir telefon" al hem daha ucuz hem daha iyi özelliklerde bir tablettin olur diyor. Sizce de bu daha mı uygun olur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Galaxy S3 mü Lg Nexus 4 mü ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Görsellik ve HTC Sense 3.0 = Sensation ( Forumdan bir Sensation sahibi sense 3.0 olmasa SGS2 alırım diyordu. Fan Club kurucusu.)

Sensationa göre daha hızlı + daha hafif/ince bir telefon: SGS2 // -leri: Şarja takıp HD oyun oynarsan ısınıyor.

4.3" ekranda 3D film izlerim ve aynı zamanda SGS2 kadar hızlı olsun diyorsan: Optimus 3D // -leri: Yazılım desteği daha az.

Telefonunun tasarımı çok kötü olmadığı sürece benim için bir ölçüt değil tasarım. Yani benim için teknik özellikleri bakımındann daha iyi olan önceliğim olacak. Sensation ve s2 genel olarak aynı özelliklerde gibi geldi ( kaçırdığım büyük bir farklılık yoksa)
  • Sensationda 728mb ram var ( o civarda) SGS2'de 1gb, Optimus 3D'de 512mb ama DDR2.

Sensation kendi hafızası 1gb, S2 16gb, Optimus 3D'yi bilmiyorum

Ayrıca Sensationda A8, S2'de A9 işlemci var ki sensationun S2'ye göre daha yavaş olmasının başlıca nedeni bu.

Ayrıca tablet + orta düzey telefon olayını bende düşündüm, ama sonuçta tableti her yere taşıyamıyorsun rahatlıkla. Onun yerine netbook alsan aynı işi görür daha ucuza...

S2'yi kendim kullanıyorum ve açıkçası gerek desteklenen oyunlarda gerek internet ve uygulama performansında kendi laptopumdan daha yavaş değil. Hatta laptop kasıyor ama S2'de şuana kadar 1 tek kasmaya dahi denk gelmedim oyunlardan çıktıktan sonra bile.

Not: S2 çift çekirdekli. Bu telefonların 3üde çift çekirdekli

• S2 yada S2...ötesi yok...
  • Farkli bir deneyim icin kesinlikle optimus 3D
  • Önce ihtiyaçlarınızı belirleyin ondan sonra alın diye düşünüyorum. Doğrudan en iyi telefon bu aha bunu alayım deyip de telefonun hiçbir özelliğini kullanmayan bir çok insan gördüm. Siz ihtiyaçlarınızı yazın, belli olmaz belki 500 TL'lik telefon bile işinizi görür.
  • Hocam o kadar para verebiliyorsanız ve telefon dünyasına uzaksanız iPhone 4 alın bence. S2 sizin çok zamanınızı alır, zorlar oldukça karışık çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Hocam o kadar para verebiliyorsanız ve telefon dünyasına uzaksanız iPhone 4 alın bence. S2 sizin çok zamanınızı alır, zorlar oldukça karışık çünkü.

Telefon dünyasına uzak birisinin o kadar para vermesi saçma zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Hocam o kadar para verebiliyorsanız ve telefon dünyasına uzaksanız iPhone 4 alın bence. S2 sizin çok zamanınızı alır, zorlar oldukça karışık çünkü.

Telefon dünyasına uzak birisinin o kadar para vermesi saçma zaten.

Doğrudur fakat parası varsa neden almasın.. iPhone öyle çookkk özellikli birşey değil zaten kullanımı çok rahat bir telefon. Ha maddi durumu çok iyi değilse bence almasın yani.. Ya da 3gs falan alabilir. Normal kullanıcı için en rahat telefon iPhone bence.
  • SGS2'de kamera pembeleşme sorunu var, söyliyip kacayım :)
  • Evet arkadaşlar samsung galaxy s2 yi bugün aldım. Şu ana kadar aldığıma çok memnunum. kameradaki pembeleşme sorunu bende yok çok şükür. Yardım eden ve bilgilendiren herkese teşekkürler
  • arkadaslar para problemi degil mesele, mesele bu telefonlar arasinda ozellik olarak farklarin ortaya cikmasi. Bana sunu almalisin, bunun digerinden farki sudur cunku diyebilecek birileri yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TESOTTO

arkadaslar para problemi degil mesele, mesele bu telefonlar arasinda ozellik olarak farklarin ortaya cikmasi. Bana sunu almalisin, bunun digerinden farki sudur cunku diyebilecek birileri yok mu?

özellik olarak birinin yapıp digerinin yapamadıgı bisey yok bildigim kadarıyla fakat fark hız,kamera ,hoparlör vs.. olarak degerlendirilebilir mesut cevik in bir videosu vardı 54 dakikalık izlerseniz karar vermeniz daha rahat olur...
  • optımus 3 d ddr2 ram var yavas olcagını sanmıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.