Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36.462
Cevap
409
Favori
2.301.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PreDLoNa

Arkadaşlar değişim kampanyasından alınınca eski cihazdaki gönderilen kulaklığın orjinal kulaklık olması gerekir mi yada kulaklığın durumu önem arz eder mi? Bu konuda problem yaşayan oldu mu?

Kulaklık gönderilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam boyut olarak özellik olarak aradığım telefondu bunda da ekran sorunu çıktı yine kaldık öyle. Güncelleme vs gelecek geldi deniyor vs var mı gelişme arkadaşlar.

• Güncellemeden önce hafif parmak izi sorunu vardı. Ekran hassasiyeti iyiydi ya da çift parmak yakınlaşma yaparken sorun yaşamadım hiç. Güncellemeden sonra parmak izlerini silip yeniden kaydettim. Sorunsuz çalışıyor şimdilik. Değişim kampanyasından aldım ben de cihazı. Sadece şark cihazı ve kablosunu verdim kulaklığı geri vermedim. Cihaz kasasında çok ufak çizikler vardı fakat herhangi bir fiyat kırma yapmadılar. Genel olarak cihazım temizdi (s8 plus). Şu ana kadar gayet memnunum s20 fe den.

• glory_boy G kullanıcısına yanıt

Hocam eski telefona nekadar sürede teklif geldi acaba?

• Faturam geldi , teknisyen cihazı daha getirmedi :, Arkadaşlar malum pandemi var gelen teknisyen arkadaşla işlemleri kapıda mı hallettiniz yoksa ev içine alıp öylemi hallettiniz ?

• Buds plus kulaklığını satmak isteyen pm atsın 1 tane açılmamış alacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    kaç para verirsin bu kulaklığa hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 tl

• Bahsedilen ekran sorunu bende yok sanırım bir şey fark etmiyorum kullanırken. Ekran süresi hesaplayan varsa yazabilir mi ?

• Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    bedava valla açılmamış kutu bu fiyata satan olursa bende almak istiyorum buds+

• Öncelikle, telefonu alan herkese hayırlı olsun. Ancak dokunmatik ekran bariz sıkıntılı. Bazen donuyor ve hiç tepki vermiyor. Dikkatimi çeken bunu sadece 120 hz'te kullanırken yapıyor. Güncellemeyle düzeltilir umarım.

• Biraz önce samsung müşteri hizmetleri aradi s10e için 4500 TL teklif verdiler onayladım çok şükür parada yatarsa tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerdursun1

Biraz önce samsung müşteri hizmetleri aradi s10e için 4500 TL teklif verdiler onayladım çok şükür parada yatarsa tamamdır.

Bu saatte hala çalışıyorlarmıymış?

• maviakdeniz M kullanıcısına yanıt
    aklıma gelmişti benim böyle bir problemin 120 hz de yapacağı, çünki daha yeni bir özellik olduğu için tam oturmamış bi özellik

• kartel1 K kullanıcısına yanıt

Evet hocam 19:44 de aradılar sasirdim bilgileri söylediler fiyati söylediler onayladım hemen

• quote:

Evet hocam 19:44 de aradılar sasirdim bilgileri söylediler fiyati söylediler onayladım hemen

Cihazı ne zaman teslim almışlardı? Yani teslim alma ile teklif arası kaç gün sürdü?

• kartel1 K kullanıcısına yanıt

Ayin 17sinde s20 fe geldi ayni gün eski telefonumu gönderdim ayin 19u pazartesi günü teslim edildi 2 gündür aradım bilgi vermediler bugün kendileri aradılar yani 4. Günde teklif verdiler.

• Arkadaşlar telefon için kılıf ve ekran koruyucu alanlar deneyimleriyle birlikte link paylasabilirler mi?

• quote:

Ayin 17sinde s20 fe geldi ayni gün eski telefonumu gönderdim ayin 19u pazartesi günü teslim edildi 2 gündür aradım bilgi vermediler bugün kendileri aradılar yani 4. Günde teklif verdiler.

Teşekkürler hocam yoğunlukları azalmış demekki. Öncekine göre daha hızlanmışlar.

• Telefon yeni yeni olduğu için tölare edilebilir bir süre ama pil konusunda optimizasyon gerektiği kesin

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.