Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cenk78 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.477
Cevap
409
Favori
2.302.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu salladiginizda üst taraftan ses gelen varmı yere koyarken hafif ses duydum sallayınca sim kart girişi tarafından ses geliyor varmı böyle birsey sizlerdede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerdursun1 -- 22 Ekim 2020; 21:36:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 civarına bulunuyor aslında ama hiç uğraşmadan satmak isteyen olursa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sonerdursun1 S kullanıcısına yanıt

Kameranın ois parçasıdır o ses. Kamerayı açıp sallayın telefonu, o zaman gelmemesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pisikletçi

500 civarına bulunuyor aslında ama hiç uğraşmadan satmak isteyen olursa

Çöpe atmayı tercih ederim. Gidin ölücülüğünüzü başka konularda yapın.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Siz çöpe atabilirsiniz kimseyi zorlamıyorum. Ucuza tws kulaklık alacağım hem benim hem satıcının ihtiyacı karşılanıyor ilgilenmiyorsaniz okuyun geçin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Aynen öyle.... Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) 

• Dediğiniz gibi oldu kamerayı açınca ses gitti korktum bir an dusurmedimde içinden bir parça kırıldı sandım.

• Cihaz arka arkaya iki update aldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • değişim kampanyası teknosada ki benim reno2z listede bile yok,ayrıca çok dokunmatik sorunu yaşayan olmuş ,model hoşuma gitti mağazada ,tavsiye edermisiniz ? şarjı tam günü çıkarıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Cihaz arka arkaya iki update aldı.

aldı ama dokunmatik ekran sorunu ne durumda?

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

aldı ama dokunmatik ekran sorunu ne durumda?

Alıntıları Göster
    Onu da artık sorunu olan söyleyecek :)

• tek güncelleme geldi geçen gün 2. güncelleme nezaman geldi acaba şuan kontrol ettim birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerdursun1

tek güncelleme geldi geçen gün 2. güncelleme nezaman geldi acaba şuan kontrol ettim birşey yok.

Tek güncelleme geldi. Dokunmatik sorunu devam ediyor.

• sonerdursun1 S kullanıcısına yanıt

Korkulacak bir durum yok. Ois li telefonlarda olağan , normal bir şey . :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerdursun1

tek güncelleme geldi geçen gün 2. güncelleme nezaman geldi acaba şuan kontrol ettim birşey yok.

TJ5 yayınlandı. Almanya üzerinden indirip kurabilirsiniz. Cihaz iki güncelleme aldı.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 23 Ekim 2020; 11:37:21 >

• Geldi arkadaş baktı. Gelmeden önce aradı etti teyit amaçlı...
    Kasada iğne ucu kadar boya atması var olduğundan 2750TL fiyat çıkardı. Onu da zaten whatsapp üzerinden bir yere fotoğraflar ile sordu.
    İptal ettim tabiki, ben ara cihaz için değişim yapacaktım. 2 sene götürse diye bakıyordum ama malesef olmadı.
    Batarya değiştirip min. 1 sene daha s9+ ile devam eder sonra yeni çıkan bir cihaza geçerim.

Yorumum
    Bu cihaza bu kestintiyi yaptılarsa diğerlerini düşünemiyorum bile böyle söyliyeyim net anlaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 23 Ekim 2020; 12:43:36 >
  • Aldığım 2 cihaz içinde tam para iadesi teklif edildi.

Note 9 gönderdim, navigasyon tuşlarının orda çok hafif bir oled yanığı vardı, cihaz 0 cizikti. - 4.400 tl önerildi.

Iphone 7 32gb gönderdim ayrıca, ekranında ufak bir çatlak vardı resim ekliyorum. Arka kasa da biraz çizikler vardı. -- 3.000 tl önerildi.

Ikisini de kabul ettim.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 23 Ekim 2020; 13:35:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Snac Twingum

Geldi arkadaş baktı. Gelmeden önce aradı etti teyit amaçlı...
    Kasada iğne ucu kadar boya atması var olduğundan 2750TL fiyat çıkardı. Onu da zaten whatsapp üzerinden bir yere fotoğraflar ile sordu.
    İptal ettim tabiki, ben ara cihaz için değişim yapacaktım. 2 sene götürse diye bakıyordum ama malesef olmadı.
    Batarya değiştirip min. 1 sene daha s9+ ile devam eder sonra yeni çıkan bir cihaza geçerim.

Yorumum
    Bu cihaza bu kestintiyi yaptılarsa diğerlerini düşünemiyorum bile böyle söyliyeyim net anlaşılır.

5 dk önce aradılar note 5 e tam fiyat teklif ettiler 15 gün önce note 10 plus için cihaz gönderdim ona da tam fiyat vermişlerdi. Ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim note 10 plus konusunda da istanbulda elden teslim alan bir arkadaşın cihazını incelemeye gelen teknisyen de problem çıkarmıştı . Kanımca istanbul içinde cihaz teslimine giden titiz bir arkadaş var problem çıkarıyor istanbul dışından giden cihazlar genellikle tam ücret iadesi aldılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartel1

5 dk önce aradılar note 5 e tam fiyat teklif ettiler 15 gün önce note 10 plus için cihaz gönderdim ona da tam fiyat vermişlerdi. Ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim note 10 plus konusunda da istanbulda elden teslim alan bir arkadaşın cihazını incelemeye gelen teknisyen de problem çıkarmıştı . Kanımca istanbul içinde cihaz teslimine giden titiz bir arkadaş var problem çıkarıyor istanbul dışından giden cihazlar genellikle tam ücret iadesi aldılar.

Alıntıları Göster

Cihazlar için Whatsapp ile bir yere fotoğraf atarak onay alıyor. En azından çizik fln olanlar için , kendi kafasına göre sadece sıfır gibi cihazlarda karar verdiğini düşünüyorum.

Hadi 300-500 düşse anlarım. Bahanesidir olacak o kadar derim ama kasa mı yamuk, ekran mı çatlat patlak yani. Neyse sağlık olsun. Dediğim gibi ara cihaz olarak güzel bir fırsat olarak görmüştüm.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Konuyu daha fazla bulandırmayayım.

• Samsung Destek elemanı geldi. 6S telefonuma telefonda ve sitede hesap yaptığımda 1850-1900 gibi bir fiyat çıkıyordu ancak ölü piksel var denilerek 480₺ ya düşürdüler fiyatı. Kabul etmedim tabi ki de.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.