Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.477
Cevap
409
Favori
2.302.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu modele imei atılır mı yurtdışı getirsem bilen var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme ile değişen bir şey yok. Hata devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sürüm versiyonu yükledim Test toolunda denedim hata olduğu görünüyor ayrı eller ile yaparken arada kaçaklar oluyor testte, fakat aynı el farklı parmaklarla zoom in zoom out yaparken cihaz kararlı çalışıyor. Şuanda kullanımı kötüleştirecek bir deneyim göremedim zamanla görecegiz daha erken tabiki.

• arkadaşlar bu modele uygun kılıf bulabildiniz mi? Spigen hala kılıf getirmemiş, Samsung silikon kılıflar da stokta yok, bir türlü kaliteli bir kılıf bulamadım

• merak eden varsa değişim için S9+ gönderdim pazartesi günü bugün aradılar onay için 4000₺ olarak. Telefonum temizdi kırık çatlak ezik vs yoktu.

• sahsiyet S kullanıcısına yanıt
    kartın taksit olduğunu bilsem kaçırmazdım peşin paramı yoktu..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Adrese gelen teknik ekip hemen eski cihaz bedelini belirliyor.

• Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt

Benimki düzelmiş hocam denemeler yaptım hiç bir sorunla karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerdursun1

Benimki düzelmiş hocam denemeler yaptım hiç bir sorunla karşılaşmadım.

Sizin adınıza gerçekten sevindim darısı başıma :D

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

• Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt

Benim cihaz da tam anlamıyla düzelmedi. Yine tekliyor ama ilk zamana göre biraz daha iyi gibi. İade etmek istemiyorum zarara gireceğim. S10 üzerine (5000 ₺ saydılar) 1500 verip + Buds kulaklık ile geldi. İade edersem kulaklıkla beraber cihazı geri göndereceğim, sonra benim telefonu bulup gönderecekler falan filan, kim bilir nerede ne olmuştur 😊 Uzun hikaye. En kötü başka bir cihaz ile takas ederim. Bir zaman sonra bir kaç güncelleme ile daha da düzelir belki. Güzel cihaz ama şu ekran sorunu soğuttu beni.

• thelordof kullanıcısına yanıt

bende note fan edition var, fiyatı artmış. şu dokunmatik sorunu olmasaydı ne güzeldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 23 Ekim 2020; 21:43:49 >
  • Ekranla alakalı güncelleme geldi

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

• Güncellemeyi yapan arkadaşlardan haber bekliyoruz.. İnşallah düzelmiştir ekran hatası.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahsiyet

Hocam cihaz çok temizdi hatasız diyebilirim kılıfla kullandım sürekli. 5 ay garantisi de vardı ama teslim ederken pek bir önemi yok.Gelen teknisyen cihazı kontrol etti test menüsüne girip sensörlere, ölü pixell, imei vs baktı. Sonra çok temizmiş bu cihaz dedi ve 4000 tl yi onaylıyorum kalan ödeme için mailinize link gelecek ödeme yapar mısınız dedi. Mailime gelen link 2499tl idi online olarak ödemesini yaptım 3 sayfalık bir evrak vardı onu imzalayıp yeni cihazımı aldım 15-20 dk sürdü. Pandemi sebebi ile içeri alamayacağımı söylediğimde kendileride içeri girmiyorlar kapıdan halloluyor merak edenler için.

Smartswitch ile s9+ daki yedekleri 1-1 S20FE ye aktardım. %38 batarya oranı ile geldi. Şuanda kablosuz şarj cihazımda hızlı şarj ile %4 te koyduğum cihaz 02:40 dk da tam şarj gösteriyor.

phone info da Üretim tarihi 20.09.2020 olarak görünüyor

Bu arada Akbank mobil üzerinden 2499 u 55tl karşılığında 3 taksite böldüm.Bilgi amacı ile bunuda paylaşayım.

İade süreci nasıldır hiç bilmiyorum. Şarj olayı dolduğunda ekran testlerini vs de yapacağım.Sonucu yazarım.

Bundan sonraki süreçte saat gelmesi gerekiyor 14 gün sonra.

Bilginize

Alıntıları Göster

Hayırlı olsun.

Adam varken hızlıca smartswich üzerinden aktardınız di mi? Ondan sonra eski telefonu wipe factory reset vs yaparak mı sıfırlayarak teslim ettiniz?

Akbank ödemenizde firma ismi ne gözükmüştü?

• ferit.61 kullanıcısına yanıt

İlk 30 gün içinde servis sorunu onaylarsa iade/değişim hakkınız olur sanırım. O zaman kulaklığı vs vermeye gerek olmaz sanırım. Tabi servisin onaylaması lazım

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

Note serilerinin fiyatını artırmışlar. Birazda onların mı telefonunu iade alalım demişler heralde :)

• thelordof kullanıcısına yanıt

valla bilmiyorum da şu ekran sorunu çözülürse alacağım sanırım ben de...

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

Umarım çözülür. Olmaması gereken bir sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

Hayırlı olsun.

Adam varken hızlıca smartswich üzerinden aktardınız di mi? Ondan sonra eski telefonu wipe factory reset vs yaparak mı sıfırlayarak teslim ettiniz?

Akbank ödemenizde firma ismi ne gözükmüştü?

Alıntıları Göster

Teşekkürler Hocam,

Teknisyen gelmeden sabah aradı o vakit yedeklerimi aldım pc ye, sonrasında 15 dk sonra geliyorum diye aradı o arada fabrika ayarlarına getirmemi istedi.Ayarlardan Fabrika ayarlarına getir yaptım. Sonrasında geldiğinde cihaz açılmış ve kontrolü için teslim etmiştim.

Banka dökümünde Samsung Elektronik yazıyor.

Eski telefonu Ayarlardan fabrika ayarlarına döndürüldükten sonra o mu kurulumu yaptı? Kendi google hesabını vs mi girdi?

Ayarlardan fabrika ayarları hiç yapmadım, genelde diğer türlü yapıyorum ben. Farkı var mı bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.