Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hayalci Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36.478
Cevap
409
Favori
2.302.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

güncellemeden önce sorun hissediyordunuz, şimdi hissetmiyorsunuz yani?

ya da test yaptınız mı?

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

Ustam,

Bende sorun vardı özellikle galeride zoom yapmaya çalıştığımda sıkıntı çıkarıyordu. İki güncelleme geldi, bir iki tık daha iyi oldu ama sorun tamamen çözüldü mü derseniz, çözülmedi. Tam içime sinmedi şahsım adına konuşmak gerekirse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar beyaz silikon kılıf samsung'un sitesinde stoğa girmiş, 250 TL ancak yan sanayi kullanmak istemiyorsanız denenebilir.

Ben Spigen'i beklemeye devam edeceğim şimdilik, eğer lacivert kılıf stoğa gelirse işler değişebilir

• ferit.61 kullanıcısına yanıt

teşekkürler üstad, aradığım cevap buydu. bu durumda herhalde bu sorun donanımsal... bence samsung bu sorunu çözmeden telefonu almamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

güncellemeden önce sorun hissediyordunuz, şimdi hissetmiyorsunuz yani?

ya da test yaptınız mı?

Zoom yaparken bir sorun oluyordu nadiren. Şuan yok herhangi bir test programı yüklemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartel1

Telefonda bir problem olmalı. Bendeki cihaz hem ısınmıyor hemde 6 saat ekran süresi alıyorum. ( daha doğrusu oğlum alıyor. Fırsat buldukça fortnight oynuyor fotoğraf çekiyor vs.) Biraz bekle istersen belki düzelir.

Alıntıları Göster

120Hz açık mı 6 saat?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem095

120Hz açık mı 6 saat?

Alıntıları Göster

Evet geldiğinde 120 hz ayarlıydı hiç dokunmadık.

• 120hz vs 60hz kıyaslama fikir açısından günün sonunda 1 saat ekran süresi fazla veriyor 60hz kullanımı.

• Değil 1 saat 5 saat fazla verse dahi birdaha 60hz telefon kullanmam kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Değil 1 saat 5 saat fazla verse dahi birdaha 60hz telefon kullanmam kesinlikle.

Kesinlikle, hem yüksek güç modunda hem 120hz de kullanıyorum akıyor cihaz :) 1 günü çıkarıyor sorun yok. Birde optimize güç modunda 120 hz ile kullanıp kullanım deneyimine bakacağım.

• Perşembe günü aldım hala kargoya verilmedi. Bekliyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sahsiyet S kullanıcısına yanıt

Ben kullanmıyordum bukadar az fark far ise bende kullanmaya başlayım sarji çok yer diye kullanmadım açıkçası.

• Arkadaşlar yukarıda soran olmuştu pil tüketim değerlerini aşağıya koyuyorum. Telefonu oğlum kullanıyor. Biraz önce şarja takmadan ekran görüntülerini aldım kendi telefonu ile kıyaslamak isteyen olursa buradan bakabilir yada yeni alacaklara fikir verebilir. Normalde daha fazla oyun oynardı bugün oyun oynamamış onun yerine instagram ve youtube da gezmiş genellikle. Telefonda kesinlikle ısınma yada ekran problemi olmuyor. Ekran parlaklığı sürekli otomatikte kullanılıyor.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    ne fark varki,, veya bu kadar büyük fark mı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S20FE

ne fark varki,, veya bu kadar büyük fark mı var
    Kullanım konforu ve akicilik hissi müthiş. Göz alıştıktan sonra geçmiş olsun, tüm 60hz telefonlar takılıyor gibi geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S20 Fe dokunmatik problemi bir kere gözüme batınca ve ne olacağı belli değildi, elimdeki cihazı fazla gün geçirmeden ve içime sinmediği için bugün S20 plus aldım. Biraz para bayıldık üzerine doğal olarak ama en azından içime sindi. Şu anlık memnunum ve kafam rahat kendi adıma. S20 FE olanlara da sorunsuz kullanmaları dileğiyle.

• ferit.61 kullanıcısına yanıt

selamlar. Cihazı kullanmaya başladığınız halde iade edebiliyor musunuz? Ben de Samsung'dan aldım ve tereddütlerim var açıkçası. sebebi dokunma, ekran veya pil tüketimi değil, whatsapp'ın, cihaz kilitliyken, mesajları alıp uyarı mesajları vermemesi. Çözebilecek miyim bakalım.

• duvar sürüngeni D kullanıcısına yanıt

Selamlar,

WhatsApp da bir sıkıntı yaşamadım. Ben telefoncuya vererek üzerine birşeyler ekledim ve değiştirdim. Samsung lar da bazen ara ara whatsapp bildirim sorunu oluyor. S8 plus la da yaşamıştım diğer telefonlarda da zaman zaman ama nasıl çözüldü hatırlamıyorum. Geçici sorun gibiydi. Bir de ben arka planda çok şeyi devre dışı bırakırım telefonu ilk kurarken o sebeple de olmuştur diye düşünürdüm hep.

Bir de geri iade etmedim. Neden derseniz bendeki S10 a 5000 Tl saymıştı ve yanında Buds+ kulaklıkta gelmişti. Geri iade edince kulaklığı da vereceksiniz sonra benim eski S10 u bulup geri filan gönderecekler uzun hikaye. Direkt 6500 TL verip alsa idim geri iade ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit.61 -- 26 Ekim 2020; 11:51:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duvar sürüngeni

selamlar. Cihazı kullanmaya başladığınız halde iade edebiliyor musunuz? Ben de Samsung'dan aldım ve tereddütlerim var açıkçası. sebebi dokunma, ekran veya pil tüketimi değil, whatsapp'ın, cihaz kilitliyken, mesajları alıp uyarı mesajları vermemesi. Çözebilecek miyim bakalım.

Nasıl bir sorun var hocam WhatsApp ile alakalı?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.