Arkadaşlar S20 FE kutusundan çıkan hızlı şarj aletine ihtiyacım yok kullanmadım da isteyen olursa 100 Liraya gönderebilirim. Resmi satış fiyatı 150₺ |
Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (18. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sky__walker
Değil 1 saat 5 saat fazla verse dahi birdaha 60hz telefon kullanmam kesinlikle.60 hz ile 120 hz ekranlari arasindaki fark ne ?
-
Tazeleme hızı. Yukarıya yazdim. Akıcılık, kullanım konforu.quote:
Orijinalden alıntı: devmanetihad60 hz ile 120 hz ekranlari arasindaki fark ne ?
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bugün randevu vardı, aradı siparişi iptal ettirdim bi müddet daha note 5 ile devam edeyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalemli modelini sizde sanırım bekliyorsunuz, tabi tanıtılıp çıkarsa . :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ülkemizde satılan model 6gb ramli mi 8 gb mi?
quote:
Orijinalden alıntı: PreDLoNa
Arkadaşlar ülkemizde satılan model 6gb ramli mi 8 gb mi?6gb
Hocam fark olarak artı eksi ne söyleyebilirsiniz s20 ile fe arasında
İphone 7 plustan geçilir mi sizce beyler? Telefonumdan memnunum aslında ama sarj olayı malum iphoneler de. Sıkmaya başladı bu sürekli sarja takma olayı. 4-5 yıllık ios kullanıcısı olarak yıllar sonra androide dönmek pişmanlık yaratırmı bundan emin olamadım
değişim kampanyasından yararlanan oldu mu ?
pırıl pırıl tam kutu eksiksiz cihaz göndericem ama güvenemiyorum bir kulp bulurlar diye ?
samsung bayiye gitsem düşük alıyor, internetten göndersem daha max verdiği fiyat daha yüksek ama tutarsızlık var bayileri ile aralarında
ne yapsam bilemedim.
s20 FE navy ola hoş duruyor, kullanlar memnunlar mı ? bataryası nasıl ne kadar zaman dayanıyor?
-
Hocam ben degisim kampanyasi ile aldım. Telefonunuz temiz ise max fiyati vereceklerini düşünüyorum. Vermezlerse kabul etmezsiniz ve geri iade edebilirsiniz hem bu sürede s20 fe yi denemiş olursunuz. Şahsen ben pek beğenmedim hocam telefon şık duruyor fakat ısınma fazla geldi bana ve şarj benim kullanım seklimle 1 günü cikarmayacagini düşünüyorum. Telefonu 1 gün kullandım ve satmaya karar verdim. Geri iade etmek istemedim çünkü akilli saat hediyesi ve degisim kampanyasıyla beraber telefon bana 4200 civarına gelmiş oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yldrm000 -- 26 Ekim 2020; 21:36:32 >
Telefon temiz tum kutu icerigi ile birlikte duruyor, odeme yapmalari ne kadar surer ? Kiz gibi telefon tek eksik bataeyasi degismeli cunku eskidi ama sarj oluyir problem yok. Bayideki arkadas odeme icin 2 3 ay filan dedi.
Hangi cihazi verdiniz ? Max verdigi rakami verdiler mi ?
S20fe batarya performansı nasıldır.Detaylı yorum yapabilecek olan var mı telefonu kullananlar arasında? Bende s10e mevcut batarya hariç memnunum.s20fe ile değişmeyi düşünüyorum.
Bayi ne kadar düşüğe alıyormuş? Bir de hemen para iadesi yapıyorlar mı?
-
Hocam ben s9+ verdim. Max 4000 teklif ettiler o tutarıda yatırırlar diye düşünüyorum. Daha önce gönderen arkadaslar vardı ufak tefek çizikler olmasına rağmen tam ödeme almışlardı. Eski telefonunuzu gönderdikten 1 hafta sonra size dönüş yaparlar eger kabul ederseniz 1 hafta 10 gün içinde iade ederler tutari. Yalnız bataryanız çok kötüyse ordan fiyat kirabilirler.
Internettw max 1800 tl diyor s6 edge icin, bayi max 1250 tl
Hic degismedi bataryasi yuzde 80 omru oldugu gosteriyor ama 5 senelik cihaz nerdeyse 2600 batarya var haliyle artik su gibi şarj gidiyor cabuk dusuyor
Fark çokmuş. İnternete özel fiyat politikasını işliyor sanırım Samsung.
-
Anladim hocam yüzde 80 de sıkıntı olmaz sanirim. Siz samsung satış temsilcisiyle telefon ile görüşün. Degisim kampanyasi yanında kulaklık ve saat hediyesinide almaya çalışın.
quote:
Orijinalden alıntı: mob411değişim kampanyasından yararlanan oldu mu ?
pırıl pırıl tam kutu eksiksiz cihaz göndericem ama güvenemiyorum bir kulp bulurlar diye ?
samsung bayiye gitsem düşük alıyor, internetten göndersem daha max verdiği fiyat daha yüksek ama tutarsızlık var bayileri ile aralarında
ne yapsam bilemedim.
s20 FE navy ola hoş duruyor, kullanlar memnunlar mı ? bataryası nasıl ne kadar zaman dayanıyor?
Ben internet üzerinden s9+ için 4000TL teklif aldım. Ürünü full kutu şeklinde gönderdim. Cihaz kutudan nasıl sıfır çıkıyorsa öyleydi. Sıfırı ile yan yana koysanız ayırt edilemez kondisyondaydı. Geçen hafta pazartesi teslim oldu. Ertesi gün aradılar. (kargo geliş sırasına göre arıyorlar) 4000 TL tam teklif edildi. Ücret iadesi de bugün itibariyle karta yansıdı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X