Teşekkür ettim ustam bilgi için. Üç beş gün daha beklerim belki ne olacak ne bitecek. Ona göre artık karar veririm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Fabrika ayarlarına getirmek / wipe data ile aynı işlem hocam. Kutudan ilk çıktığı hale dönüyor cihaz.
Gelen arkadaş s9+ için servis menüsüne girip kontrolleri yaptı Google hesabı ile giriş VS yapması. Ekran kontrolleri kasa kontrollerini gerçekleştirdi. Yedekleme üzerine herhangi bir işlem veya destek yok hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değişim kampanyası ile saat kampanyasını beraber vermişlerdi. Telefon için bugün expert gelicek s20fe yi alıcam. Samsungu arıyorum saat yok diyor. Saat ile ilgili herhangi bilgi maili alan oldumu. Saat ile sattılar ama bilgi yok.
S9+ telefonuma 4000tl demişlerdi inşallah bugün eve gelen adam 3400tl demez fiyatlar güncellenmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WightPro -- 24 Ekim 2020; 11:21:32 >
Hocam bu androidler de güvenlik nedeniyle eski kullanıcının google hesabı şifresini 1 kereliğine soruyor ya , teknisyen adam eski telefonunuzu kensi hesabıyla kurarken sizin google şifrenizi sordu mu cihaz?
Bazı modellerde fiyat değiştiği için hangi fiyatı diyecekler merak ediyorum bende.
quote:
Orijinalden alıntı: WightPro
Değişim kampanyası ile saat kampanyasını beraber vermişlerdi. Telefon için bugün expert gelicek s20fe yi alıcam. Samsungu arıyorum saat yok diyor. Saat ile ilgili herhangi bilgi maili alan oldumu. Saat ile sattılar ama bilgi yok.
S9+ telefonuma 4000tl demişlerdi inşallah bugün eve gelen adam 3400tl demez fiyatlar güncellenmiş.Fiyat değişikliği sizi bağlamaz( negatif yada pozitif yönde) etkileyecek olsa beni etkilerdi. Ben note 5 için 1800 tl lik bir önceki fiyattan kampanyaya katıldım süreç içinde note 5 max değişim fiyatı 2000 tl oldu ama ben başvuru yaptığım zamanki fiyattan geri ödeme onayı aldım. Bunun tersi de olabilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 24 Ekim 2020; 12:6:19 >
quote:
Orijinalden alıntı: thelordofHocam bu androidler de güvenlik nedeniyle eski kullanıcının google hesabı şifresini 1 kereliğine soruyor ya , teknisyen adam eski telefonunuzu kensi hesabıyla kurarken sizin google şifrenizi sordu mu cihaz?
Yok hocam herhangi bir şifre sormadı. Sıfırlarken hem cihaz pin, hemde samsung account şifresini istiyor cihaz sonrası fabrikasyon hale geliyor.
-
Merhaba arkadaşlar, ben de telefonu yeni aldım. yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. benim teknik bir sorunum var. sorun telefondan mı whatsapp'tan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama... belki karşılaşan olmuştur diye soruyorum.
Telefonun güç ayarlarından "orta düzey güç tasrrfu" seçeneğini seçtikten sonra whatsapp, telefon kilit ekranındayken uyarı vermez oldu. bu sırada whatsapp web'e de mesaj gelmiyor ve mesaj gönderemiyorum. telefonu tekrar açtığım zaman whatsapp online oluyor ve bekleyen mesajlar hemen gidiyor veya geliyor. Güç modunu "yüksek performans"a getirmeme rağmen durum böyle devam ediyor.
benzer bir sorun yahoo mail'de de başıma geldi. Onu kaldırıp tekrar yükledim ve görünüşe göre düzeldi. ancak whatsapp'ı kaldırıp yüklemeye çekiniyorum açıkçası. yedeklerle sıkıntı olabilir diye. kaldırıp yükleyince düzeleceğinden de emin değilim elbette.
Bu konuda bir bilgisi, yorumu olan varsa çok memnun olurum. teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: duvar sürüngeniMerhaba arkadaşlar, ben de telefonu yeni aldım. yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. benim teknik bir sorunum var. sorun telefondan mı whatsapp'tan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama... belki karşılaşan olmuştur diye soruyorum.
Telefonun güç ayarlarından "orta düzey güç tasrrfu" seçeneğini seçtikten sonra whatsapp, telefon kilit ekranındayken uyarı vermez oldu. bu sırada whatsapp web'e de mesaj gelmiyor ve mesaj gönderemiyorum. telefonu tekrar açtığım zaman whatsapp online oluyor ve bekleyen mesajlar hemen gidiyor veya geliyor. Güç modunu "yüksek performans"a getirmeme rağmen durum böyle devam ediyor.
benzer bir sorun yahoo mail'de de başıma geldi. Onu kaldırıp tekrar yükledim ve görünüşe göre düzeldi. ancak whatsapp'ı kaldırıp yüklemeye çekiniyorum açıkçası. yedeklerle sıkıntı olabilir diye. kaldırıp yükleyince düzeleceğinden de emin değilim elbette.
Bu konuda bir bilgisi, yorumu olan varsa çok memnun olurum. teşekkürler.
Güç modunu optimize ye al adaptif güç tasarrufu kapalı olsun düzelir
-
teşekkürler cevap için. ikisini de yaptım ama düzelmedi.
-
Tamam hocam, bilgi için tşk ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WightPro
S9+ telefonuma 4000tl demişlerdi inşallah bugün eve gelen adam 3400tl demez fiyatlar güncellenmiş.Hocam telefondan siparis verilmesi gerekiyordu degişim kampanyası + saat yada buds için. Bu şekilde yaptınız ve telefondan bunun onayını aldınız mi?
Bana şunu demişlerdi sistemde gözükmeyecek. 14 iş günü cayma hakkı bittiğinde kargolama başlayacak.
bu güncelleme ekran sorununu çözdü mü?
-
WhatsApp 'ı "uyku moduna alınmayacak uygulamalar" kısmına ekleyin.
Arkadaslar bende bugün aranıza katildim. Telefon çok ısınıyor, daha önce a71 vardi sd işlemci ile exynos işlemcinin farkını simdi anladım. Her actigim uygulamada telefon ısınıyor ve şarjı çok çabuk düşüyor. Sanirim iade edeceğim telefonu.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yldrm000
Arkadaslar bende bugün aranıza katildim. Telefon çok ısınıyor, daha önce a71 vardi sd işlemci ile exynos işlemcinin farkını simdi anladım. Her actigim uygulamada telefon ısınıyor ve şarjı çok çabuk düşüyor. Sanirim iade edeceğim telefonu.Telefonda bir problem olmalı. Bendeki cihaz hem ısınmıyor hemde 6 saat ekran süresi alıyorum. ( daha doğrusu oğlum alıyor. Fırsat buldukça fortnight oynuyor fotoğraf çekiyor vs.) Biraz bekle istersen belki düzelir.
Vallahi bilmiyorum hocam. İlk kurulumda baya ısındı normal karşıladım fakat daha sonra kamera aciyorum ısınıyor uygulama aciyorum ısınıyor ve ısınmasıyla birlikte sarj patır patır düştü. Çoğu yerde okuyorum exynos işlemcinin ısınma ve şarj sıkıntısını ama şimdiye kadar cok dikkate almamıştım. Simdi gerçekten farkını anliyorum. Aslında bu telefon bana 4300 tl ye geldi o yüzden almıştım ama pek ilgimi çekmedi bu haliyle.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yldrm000
Vallahi bilmiyorum hocam. İlk kurulumda baya ısındı normal karşıladım fakat daha sonra kamera aciyorum ısınıyor uygulama aciyorum ısınıyor ve ısınmasıyla birlikte sarj patır patır düştü. Çoğu yerde okuyorum exynos işlemcinin ısınma ve şarj sıkıntısını ama şimdiye kadar cok dikkate almamıştım. Simdi gerçekten farkını anliyorum. Aslında bu telefon bana 4300 tl ye geldi o yüzden almıştım ama pek ilgimi çekmedi bu haliyle.Bu kadar fark olması mümkün değil cihaz kaynaklı bir problem olabilir. Bende hemen hemen hiç ısınma yok.
Evet telefondan sipariş verdim. Sistemde gözükmeyecek kısmını hatırlamıyorum ama doğrudur. Telefonda saati 2 hafta sonra göndericez dediler inşallah gelir. Sistemde olmaması saçma geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: MacGyver.bu güncelleme ekran sorununu çözdü mü?
Herhangi bir sorun hissetmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X