İstanbuldasınız galiba.? Bu da beni haklı çıkarıyor. İstanbulda cihaz incelemeye gelenler kılı kırk yarıyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (14. sayfa)
-
-
Eski cihaz ellerine ulaştıktan kaç gün sonra teklif için aradılar?
-
benim telefon pazartesi teslim edildi dün teklif verildi tam ücret teklif edildi kırpılma olmadı bugün baktığımda fiyatlar düşürülmüş sizlerde farkettinizmi ben s10e için 4500 teklif aldım şuan 4050 tlye düşmüş.
-
Evet İstanbuldayım, telefon elimden hiç düşmez söyleyene kadar farketmedim bile ölü pikseli. Zaten burada okuduklarımdan sonra tereddütlerim vardı, elimdeki telefonla gittiği yere kadar devam edicem artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı modellerin iade fiyatı düşmüş, bazılarının artmış gibi. S10+ ın artmış gibi
-
s9+ cihazımı az önce teknisyene teslim ettim. tam fiyat aldım üstünü ödeyerek cihazımı aldım şuanda güncellemeleri yüklüyor yedekleri aktarıp incelemeye devam edeceğim.
-
Fatura da yeni cihaz fiyatı kaç tl gözüküyor?
-
telefona kılıf alan varmı doğru düzgün satanda yoktur önerisi olan varmı?
-
Ben 3 ay kullanilmis olani 500e sattim hocam siz sifirini 400e istiyonuz biraz ölücülük olmuş..Düz buds i o fiyata satiyorlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: thelordofFatura da yeni cihaz fiyatı kaç tl gözüküyor?
Faturada indirim görünmüyor.
Cihaz fiyatı tam olarak yazıyor
-
Arkadaslar sizce mi note 10dan bu cihaza gecilirmi,birinci önceligim kamera özellikle selfie?
hocam durumu nasıldı. küçük de olsa çizikler var mıydı. bir de iade süreci nasıl oluyor. sizin bu cihazı iade ederseniz kendi telefonunuzu geri mi getiriyorlar.
-
Samsung sitesindeki değişim bedellerini güncellemiş. S10 için maksimum teklif 5000 TL iken şu an 4500 e düşürülmüş.
quote:
Orijinalden alıntı: seferihsnhocam durumu nasıldı. küçük de olsa çizikler var mıydı. bir de iade süreci nasıl oluyor. sizin bu cihazı iade ederseniz kendi telefonunuzu geri mi getiriyorlar.
Hocam cihaz çok temizdi hatasız diyebilirim kılıfla kullandım sürekli. 5 ay garantisi de vardı ama teslim ederken pek bir önemi yok.Gelen teknisyen cihazı kontrol etti test menüsüne girip sensörlere, ölü pixell, imei vs baktı. Sonra çok temizmiş bu cihaz dedi ve 4000 tl yi onaylıyorum kalan ödeme için mailinize link gelecek ödeme yapar mısınız dedi. Mailime gelen link 2499tl idi online olarak ödemesini yaptım 3 sayfalık bir evrak vardı onu imzalayıp yeni cihazımı aldım 15-20 dk sürdü. Pandemi sebebi ile içeri alamayacağımı söylediğimde kendileride içeri girmiyorlar kapıdan halloluyor merak edenler için.
Smartswitch ile s9+ daki yedekleri 1-1 S20FE ye aktardım. %38 batarya oranı ile geldi. Şuanda kablosuz şarj cihazımda hızlı şarj ile %4 te koyduğum cihaz 02:40 dk da tam şarj gösteriyor.
phone info da Üretim tarihi 20.09.2020 olarak görünüyor
Bu arada Akbank mobil üzerinden 2499 u 55tl karşılığında 3 taksite böldüm.Bilgi amacı ile bunuda paylaşayım.
İade süreci nasıldır hiç bilmiyorum. Şarj olayı dolduğunda ekran testlerini vs de yapacağım.Sonucu yazarım.
Bundan sonraki süreçte saat gelmesi gerekiyor 14 gün sonra.
Bilginize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahsiyet -- 23 Ekim 2020; 16:50:3 >
-
Tam fiyat yazması iyi
-
quote:
Orijinalden alıntı: sonerdursun1telefona kılıf alan varmı doğru düzgün satanda yoktur önerisi olan varmı?
https://m.n11.com/samsung-galaxy-s20-fe-kilif-metal-yuzuklu-standli-soft-silikon-P446354208
Hocam piyasada henüz kaliteli ürün yok spigen yada samsung düzgün kılıf getirene kadar idare etsin diye bunu aldım. Beklentim yüksek değildi ama şunu net söyleyeyim fiyatına göre gerçekten güzel kılıf tavsiye ederim pişman olmazsın. Satıcı çok ilgili siparişi saat 2 ye kadar verirsen hemen kargoluyor sorduğun her soruya cevap veriyor bir dene istersen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kartel1https://m.n11.com/samsung-galaxy-s20-fe-kilif-metal-yuzuklu-standli-soft-silikon-P446354208
Hocam piyasada henüz kaliteli ürün yok spigen yada samsung düzgün kılıf getirene kadar idare etsin diye bunu aldım. Beklentim yüksek değildi ama şunu net söyleyeyim fiyatına göre gerçekten güzel kılıf tavsiye ederim pişman olmazsın. Satıcı çok ilgili siparişi saat 2 ye kadar verirsen hemen kargoluyor sorduğun her soruya cevap veriyor bir dene istersen.
Alıntıları GösterMerhaba bende şunu aldım fakat henüz gelmedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sahsiyetMerhaba bende şunu aldım fakat henüz gelmedi.
Alıntıları GösterKılıf büyük ihtimalle aynı malzemeden yerli piyasada üretilip değişik kanallardan satılan bir ürün yani benim aldığım ile aynı ürün olma ihtimali yüksek. Ama ekran koruyucuyu kullanmanı tavsiye etmem. Üzerinde geleni iyi kullanıp kaliteli ürünler çıkıncaya kadar dayandırabilirsen iyi olur. Bu ekran koruyucular hem ekrana uzun vadede zarar veriyor hemde parmak izi hassasiyetini kötü etkiliyor.
-
Enteresan birşey söyleyeyim. S20 FE nin ekranı S20 Plus a göre çok daha parlak. Beyaz göstermesi falan herşey daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme gelmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X