< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (19. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: yldrm000
Sizi iyi çabuk aramışlar hocam benim telefon geçen hafta perşembe teslim edildi hala aramalarini bekliyorum.Biraz şans işi hocam. Sizin de hallolur içinizi ferah tutun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mob411
Telefon temiz tum kutu icerigi ile birlikte duruyor, odeme yapmalari ne kadar surer ? Kiz gibi telefon tek eksik bataeyasi degismeli cunku eskidi ama sarj oluyir problem yok. Bayideki arkadas odeme icin 2 3 ay filan dedi.
Hangi cihazi verdiniz ? Max verdigi rakami verdiler mi ?Ekran yanık Note 9 verdim. 4.400 yani tam ucret verdiler. Ekranda köşede hafif bir vuruk olan Iphone 7 verdim yine tam ücret 3.000 teklif ettiler. Bende korkuyordum ama çok irdelemiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bencede s10e vardi bataryası çok çabuk bitiyordu s20fe ise günü çıkarıyor s10e ye göre artisi ekran büyüklüğü ,yenileme hızı, ve kamerası bence ama ben degisim kampanyasından aldım s10e ye 4500 teklif ettiler o fiyatlara veremeyeceğim için kabul ettim.
Bugun istanbul icin degisim elemani geldi.
M20 cihazimiz vardi.
Az bir amoled yanigi varmis.
Kilifa bagli kasa cizik var dedi.
92 tl teklif etti.
Ben de bye bye dedim.
Arkadaslar abime aldik da bundan, onunde ekran koruyuculu mu geliyor bu telefon?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Onu da teklif etmeseymiş.
Epey kırmışlar.
-
3310la kafa kafaya girseydiniz :Dquote:
Orijinalden alıntı: riderman
Bugun istanbul icin degisim elemani geldi.
M20 cihazimiz vardi.
Az bir amoled yanigi varmis.
Kilifa bagli kasa cizik var dedi.
92 tl teklif etti.
Ben de bye bye dedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eee iphone'un pilini yeniletin?
çok ciddi oranda ghost touch sorunu var bu telefonun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 27 Ekim 2020; 15:6:17 > -
Merhaba A51 cihaz kullanıyorum. Değişim kampanyası ile s20 fe ye geçmeyi düşünüyorum. Samsung sayfası üzerinden kayıt bıraktım. 10 dakika içinde aradılar bir de call center üzerinden alırsam buds + hediye edeceklerini söylediler. İnternet sitesinden alınca sadece bir kampanyadan faydanılabiliyorken telefondan nasıl ikisi birden oluyor anlamadım açıkçası. Bu şekilde değişim ile cihazı alıp cayma süresi sonrasında kulaklığını da sorunsuz teslim almış arkadaşlar varsa fikir verebilirler mi lütfen ? Bir de call center a kredi kartı bilgisi vermek ne kadar güvenli ? Son olarak cihazla ilgili sıkıntılar olduğu yazılmış emin olamıyorum 🤔
kulaklık hediye kampanyası bitmedimi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir saat önce Canan isimli müşteri temsilcisi telefondan sipariş verirsem alabileceğimi söyledi. Ben de şaşırdım normalde birinden faydalanılabilir diyor sitede.
quote:
Orijinalden alıntı: setheleh85
Merhaba A51 cihaz kullanıyorum. Değişim kampanyası ile s20 fe ye geçmeyi düşünüyorum. Samsung sayfası üzerinden kayıt bıraktım. 10 dakika içinde aradılar bir de call center üzerinden alırsam buds + hediye edeceklerini söylediler. İnternet sitesinden alınca sadece bir kampanyadan faydanılabiliyorken telefondan nasıl ikisi birden oluyor anlamadım açıkçası. Bu şekilde değişim ile cihazı alıp cayma süresi sonrasında kulaklığını da sorunsuz teslim almış arkadaşlar varsa fikir verebilirler mi lütfen ? Bir de call center a kredi kartı bilgisi vermek ne kadar güvenli ? Son olarak cihazla ilgili sıkıntılar olduğu yazılmış emin olamıyorum 🤔İnternetten alınca olmuyor. Bende aynı şekilde aldım henüz cayma süresi dolmadı. Daha 1 hafta 10 gün vardır işgünü üzerinden gidersek. Kart bilgilerini call center daki kişiye vermiyorsunuz. Sizi sisteme aktarıyor, kendiniz tuşluyorsunuz ödemeyi o şekilde alıyor. Internet alışverişi gibi düşünün.
-
Faturasıyla birlikte geliyor değil mi buds + ? Gerçi henüz teslim almamışsınız ama. Bir de hangi cihazdan geçiş yaptınız ? Verdiğiniz ilave fiyata değdi mi ? Kısaca deneyiminizi yazar mısınız ?
quote:
Merhaba A51 cihaz kullanıyorum. Değişim kampanyası ile s20 fe ye geçmeyi düşünüyorum. Samsung sayfası üzerinden kayıt bıraktım. 10 dakika içinde aradılar bir de call center üzerinden alırsam buds + hediye edeceklerini söylediler. İnternet sitesinden alınca sadece bir kampanyadan faydanılabiliyorken telefondan nasıl ikisi birden oluyor anlamadım açıkçası. Bu şekilde değişim ile cihazı alıp cayma süresi sonrasında kulaklığını da sorunsuz teslim almış arkadaşlar varsa fikir verebilirler mi lütfen ? Bir de call center a kredi kartı bilgisi vermek ne kadar güvenli ? Son olarak cihazla ilgili sıkıntılar olduğu yazılmış emin olamıyorum 🤔İkisinden kastınız ne? Telefonla birlikte ya saat yada kulaklık alabiliyorsunuz. Size yanlış bilgi verilmiş yada siz yanlış anlamış olabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlk mesajımı okumadınız sanırım.
1) Değişim kampanyası eskiyi getir yeniyi götür (a51 den s20fe ye geçiyorum.)
2) Buds +
3) Smart watch
Yukarıdaki 3 ten birini seçebilirsiniz diyor sitede.
Bana teklif edilen 1 ve 2 yani hem eski telefonu değiştirmiş hem de buds+ almış oluyorum.
Şu an için tereddütüm exynos işlemci 6 gb ram ve 5g desteğinin Türkiye versiyonunda olmaması...
quote:
İlk mesajımı okumadınız sanırım.
1) Değişim kampanyası eskiyi getir yeniyi götür (a51 den s20fe ye geçiyorum.)
2) Buds +
3) Smart watch
Yukarıdaki 3 ten birini seçebilirsiniz diyor sitede.
Bana teklif edilen 1 ve 2 yani hem eski telefonu değiştirmiş hem de buds+ almış oluyorum.İlk mesajınızı alıntıladım zaten. Sitede de benim ilk mesajınızı alıntıladığım yerde yazdığım gibi yazıyor cihaz değişimi yapacaksanız ilave olarak saat yada kulaklık opsiyonu var yazıyor
Güncel mi baktınız şu an öyle bir şey göremiyorum. Ya değişim ya da hediyeden faydalanabileceğim yazıyor. Call center a özel ikisi birden denildi.
quote:
Güncel mi baktınız şu an öyle bir şey göremiyorum. Ya değişim ya da hediyeden faydalanabileceğim yazıyor. Call center a özel ikisi birden denildi.İkisi birden deyince ben hem saat hem kulaklık birlikte alınıyor demek istiyorsunuz sandım. Müş. temsilcisine bağlanıp yapın garanti olsun. Sizi yanlış yönlendirmiş olmayayım bende öyle aldım 1 haftadır kullanıyorum 15. Günün sonunda saatide gönderecekler böylece hesap kapanmış olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X