Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1817. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36.378
Cevap
414
Favori
2.293.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18151816181718181819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Söyleki wipe cache yaptım ama yinede playstore'dan bir uygulama indirmeye başlayınca bu saçma uyarıyı veriyor. Nedendir bilmiyorum. Ancak şuan sadece güncelleme yapınca geliyor.

• Herkese merhabalar
    Aşağıda resimde görüldüğü üzere Bluetooth işaretinin hemen solundaki simge neyin simgesidir?

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avmehmet kullanıcısına yanıt

Telefonunuz çok hızlı çalışıyor, hız sınırını aşıyorsunuz :)

Şaka bir yana ben de merak ettim.

• avmehmet kullanıcısına yanıt

Gelişmiş İşleme anlamına gelir. Hızlı seneceklerdeki simgelerde buna benzer bir simge olacak. Ona tıklayarak kapatabilirsiniz, uzun bastığınızda bulunduğu menüye gider. Söyle bir açıklaması var; "Oyunlar haricinde tüm uygulamalar için verilerin işlenmesini hızlandırır. Daha fazla pil kullanır."

• Öner kullanıcısına yanıt

Speedtest test soncu tamamlandı. Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) ama bende solda görünüyor.

• unraiser kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim, öyleymiş gelişmiş işleme özelliğini bilmeden açmışım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günaydın dostlar, telefon düşmüş mü ne olmuş akıbetini bilmiyorum. ön tertemiz hiçbir şey yok arka tarafta kamerayı teğet geçen enine bir kırık var kapakta. ekran gelip gidiyor. tam olarak sıkıntı nedir. ekranın gitmiş olduğunu düşünüyorum. birde arka kapak desek 10bin giderimiz var gibi. yaptırmakla s21 fe 2. nesle geçmek arasındayım. teşekkürler.

• Bence küçük arızalar dışında yaptırmak pek mantıklı değil yeni telefona geçmek daha iyi olur s21 fe 2.nesil kapalı kutu 16 binden gidiyor belki 15 e de bulunur tavsiyem sıfır alın 2.el güvenilir olmaz

• Garanti bitimine 2 ay var. Dün Sincan serviste pilin çok çabuk bitmesinden dolayı götürdüm. Ekran pil değişmiş. Şebeke problemi yaşadığımdan galiba anten bağlantıları olduğundan flexi ve yan kasa değişmiş. Servis sonrası kontrol ettiğimde kasada sanki hafif açıklıklar var. Bu telefonu ip68 olduğundan kullanıyordum. Kazara telefonu suya düşürdüğüm oldu. 2 3 seferde yıkamak zorunda kaldım. Şimdi kasa açıldı. Fabrikasyon olarak kapanmadığı dan sıvı koruma bandları ne kadar dayanıklıdır? Orada bu açıklıklar tekrar kontrol ettirdim sorun olmadığını söylediler.

Resimler a14 macro çekim. Az çok açıklıklar belli oluyor.

Servis herhangi bir sorun varmı? Diye bugün aradılar. İsterseniz getirin tekrar bakalım dediler. Çok ilgililer.

İlk şarj ekran süresi kurulum falan yoğun kullanımda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 12 Kasım 2024; 14:41:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Peki pil degisiminden önce ekran süreniz neydi. Ayrica ekran koruyucu acik mi ekran yenileme 120 mi parlaklik maximum iken kac saat ekran süresi aliyordunuz. Pil degisince ayni kullanimla mi 7 saat aldiniz benim pil de 3 saati geçmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • firtina8145 F kullanıcısına yanıt
    5:30 civarı. Ekran yenileme 120. Parlaklık 2 saatı min diğeri orta üstü. 3 saati ben pubg oynarken bile görmedim.

O zaman benim pilin değişim vakti gelmiş ama aksi gibi garanti bitti kaça degisirler acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtina8145 -- 12 Kasım 2024; 21:59:40 >
  • firtina8145 F kullanıcısına yanıt
    Arayınca fiyat bilgisi veriyorlar diye biliyorum. Belli bölgelerden evden alıp eve bırakmada var mış.

Kasadaki açıklıklar normalmiş. Ayrıca o açıklıktan su da geçmiyormuş . Güle güle kullanın

Tekrar gidin. Böyle olmaması gerekiyor.

• arkadaşlar selam stock romda galaxy max hz ve mobil veriyle kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? ben Aralık 2023'te aldım telefonu Eylül 2023 üretimi cihaz, aldığımdan beri max hz ile kullanıyorum mobil datada 3 saatin üstüne çıkamadım wifile de 4 oluyor bazen, batarya mı değiştirteyim ne yapayım sizce yoksa direkt s24 fe mi geçsem illallah ettim ya günde 3 defa şarja takıyorum

• Bugün telefonum 1,5 metre yükseklikten ekran tarafı yüz üstü yere düştü. Kırılmaz cam koruma filmi vardı.

Ekran camının iç kısmında çatlak oluştu alt tarafta. Ekranın üst camında çatlak yoktu. Ekranda görüntü yok.

3 sene önce aldığım için garantisi bitmişti.

Samsung servisinde ekran ve batarya değişimi yapıldı.

4600 TL.

• CaimaN kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam,nasıl kullandığınıza göre değişir. Ortalama olarak kendim için örnek bıraktım bakabilirsiniz

• Emirryusuf E kullanıcısına yanıt

Hocam bu kadar saçma bi istatistigim var maalesef 48 dk ekran süresine %36 harcamak ne demek

• CaimaN kullanıcısına yanıt
    Çok kötü bu süreler hocam. Konuda daha önce pil ömrü ve performans için sıkça bilgiler paylaşıldı. Onları uygulamadan alabileceğiniz ekran süresi bu olabilir. Android böyle oluyor. Biraz değiştirip kendine uyarlaman gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 18151816181718181819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.