|
Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1819. sayfa)
-
-
Evet geldi virüs değil hocam -
Formatlamadan önce google hesabını telefondan kaldırmanız gerekiyor. -
Xiaomi USB Type-C Hızlı Şarj ve Data Kablosu Fiyatı
Bu kablo gayet iyi yıllarca kullanırsın. 300-500₺ vermeye gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 7 Aralık 2024; 15:40:10 > -
Tamamdır hocam. Cevabınız için teşekkür ederim.
-
Acaba samsung account dolayı mı? Ben 4 5 defa format attım. Karşılaşmadım. Hangi ggmaili kllanmak istiyorsanız onu girebiyorum.
-
Bir deneyeyim hocam ama sanmıyorum. -
Samsung acoount ile ilgisi yok hocam Google hesabını istiyor tekrar format sonrası açabilmek için. -
Formatı recovery üzerinden atıyorsanız;
Öncelikle telefonun ayarlar menüsünden sıfırla yapın, telefon açıldıktan sonra recovery üzerinden tekrar format atın.
Bu durumda Google hesabı istemeyecektir.
-
Hallettim hocam teşekkür ederim, formatlamadan önce. Google hesabını tamamen kaldırıp öyle attım, istemedi format sonrası. -
Koruyucu cam tavsiyeniz var mı. Tocolun çiftli paketini almıştım şimdi yine aynısından alayım dedim çok pahalı geldi 531tlye geliyor yurtdışından.
İçinden kamera koruyucu camı olursa tercihim
TOCOL Samsung Galaxy S20 FE 4G/5G ile uyumlu 2+2 adet koruyucu folyo 2 adet ve 2 adet kamera koruyucu folyo 9H sert cam kabarcıksız konumlandırma çerçevesi ekran koruyucu folyoamazonTOCOL Samsung Galaxy S20 FE 4G/5G ile uyumlu 2+2 adet koruyucu folyo 2 adet ve 2 adet kamera koruyucu folyo 9H sert cam kabarcıksız konumlandırma çerçevesi ekran koruyucu folyohttps://www.amazon.com.tr/dp/B08KY3JT7P?ref=cm_sw_r_apan_dp_F6YPTK7R1VK8HSRD8B34_2&ref_=cm_sw_r_apan_dp_F6YPTK7R1VK8HSRD8B34_2&social_share=cm_sw_r_apan_dp_F6YPTK7R1VK8HSRD8B34_2&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
-
Güvenlik güncellemesi nerede kaldı Samsung. Yediniz gül gibi telefonu. Aynı telefonu üret batarya kapasitesini 5500mah yap yine alırım. -
Az çok yazılım atmaktan anlıyorsan geç android 14 e.
Ben geçtim, gayet de memnunum.
şurada yazdığım ufak bir sorunum oldu, onun dışında sorunsuz kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 12 Aralık 2024; 21:58:11 > -
S20fe artık 3 ayda bir güncelleme alacak diye bir haber okudum. Muhtemelen gelecek sene de komple güncellemeleri bitirecekler.
-
Kullanmıyorum artık ya. Geçen 200'e taktığım şeyi çıkarıp attım. Kırılırsa da ben kırıyorum. Koruyucusuz kullanmak inanılmaz konforlu -
Ekranı yukardan aşağı kaydırıp tuşları düzenle dediğimizde Meta AI diye birşey gelmiş ekliyorum tuşlara fakat kayboluyor nedir bu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClydeShelton -- 15 Aralık 2024; 1:9:49 > -
Instagram ile ilgili. Instagram'a ait yapay zeka eklentisi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X