Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1818. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36.378
Cevap
414
Favori
2.293.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18151816181718181819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam denedim yine gözle görülür hiçbir fark yok, istanbulda garanti kapsamında bataryayı ücretsiz değiştiren işçiliği güzel olan bir servis var mı tavsiye edebileceğiniz

• Bakırköy-incirli

Benim s20fe nin type-c soketi değişti, eşimin s20fe nin pil değişti doğal olarak ekran ile. Çok memnun kaldık, 2 saat oralarda kafelerde takıldık bitince aldık.

• GuGuuuK kullanıcısına yanıt

bu dediğiniz yetkili servis değil mi hocam?

• @CaimaN

Evet yetkili servis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 20 Kasım 2024; 11:19:25 >
  • CaimaN kullanıcısına yanıt
    İstanbulda yok üzgünüm ben ankaraya göndermiştim.
  • Batarya değiştiren arkadaşlar, yer ve fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz?
  • o_delibas kullanıcısına yanıt

İstanbul Bakırköy, MTA. Ben çok memnun kaldım gün içinde veriyorlar yaklaşık 2 saat civarında. Pil, ekran ile beraber değişiyor.

Edit: garantiden değişti fiyat bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 27 Kasım 2024; 15:49:52 >
  • Arkadaşlar merhabalar yaklaşık 4 yıldır s20fe snapdragon 256gb kullanıyorum maşallah hiç uzmedi artık yeni telefona geçeyim diyorum. S24fe 256 olan versiyonu kafama takıldı. Ama xiaomi 14t honor200pro gibi seçenekler var güvenli klasör kullanıyorum siz ce ne oneririsinjz
  • aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt

Xiaomi telefonlara hiç girmeyin. Bunu Xiaomi'yi kimse bilmiyorken Xiaomi kullanan birisi olarak söylüyorum.

• S20 fe den 14t pro ya geçtim. Geçme sebebim düşük sar değeri ve yüksek teknoloji. Şu an memnunum
  • S20fe lerde isinma problemi var deniliyor exynos modellerde
    peki snapdragon modelinde durum ne bir birsey bulsam alinir mi cocuga temiz ikinci el birsey alacağım
  • gzegen kullanıcısına yanıt

Ben 3 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Telefonu fiyatına göre çok iyi olduğu icin aldım, 10 ay sonra aynısından oğluma aldım, okullar başlamadan hemen önce de kızıma, evde 3 kişide S20fe var ve herkes memnun.

Ben ekstra olarak custom rom ile android 14 kurdum.

Canavar gibi devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 28 Kasım 2024; 21:51:34 >
  • gzegen kullanıcısına yanıt
    Benim telefonum snapdragon 865 256gb samsung tr den almıştım harika bir cihaz bugünlerde yeni telefon alacağım bu cihazı da eşime devredecegim bugüne kadar ne kasma ne ısınma en ufak sorun olmadı 5-6 saat ekran süresi veriyor hala
  • Gemini uygulaması herkesin telefona otomatik olarak geldi mi ? Ben indirdiğimi falan hatırlamıyorum telefonu bu sabah yeniden başlattım ve uygulamalarda gördüm virüs falan değildir dimi Google' ın yapay zeka uygulaması diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClydeShelton -- 29 Kasım 2024; 12:45:6 >
  • Merhaba. Telefonum S20 fe 6/128..
    Şuan 256gb sd kartla kullanıyorum, yetmediği için 512lik aldım. 256dakileri her şeyiyle 512liğe geçirmek için, PC de direkt kopyala yapıştır yapmak yeterli olur mu, yoksa başka türlü mü yapılır bu iş?
  • kanihba K kullanıcısına yanıt
    Ben pc de kopyala yapıştır ile halletmistim 256 dam 512 ye çıktım. Her iki kartta samsung marka idi.
  • konuda daha önce bahsedilmişti galiba ama bulamadım. Ankara'da ilgili ve hizmetinden memnun kaldığınız servis var mı? garanti dahilinde işlem yaptıracağım
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonun orijinal kablosu parçalandı. Samsung'un orijinal kablosunu nereden bulabilirim? Tavsiyeniz var mı?
  • hamemo kullanıcısına yanıt

Orjinalmolasının hiç bir mantığı yok. Kaliteli hızlı şarj uyumlu bir tipc kablosu almalısın. Huawei kablosu genelde kaliteli olur

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt

Hocam tavsiye ettiğiniz Ürünün linkini paylaşma şansınız var mı? Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 18151816181718181819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.