Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1820. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bora_kalender Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
36.417
Cevap
410
Favori
2.297.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18171818181918201821
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yoo, root gerekmiyor.

Benim tekefonumda root yok. Ama isterseniz root da atabilirsiniz.

Yaşadığım tek sorun telefonu kapatıp tekrar açtığımda oluyor. ilk iki sefer Samsung yazisinda reset atiyor, üçüncü seferde açılıyor.

Bunun sebebi de İlk kurulumda wipe yaparken bir alanı seçemedim, kurulumdan sonra da herşeyi kurup ayarladım diye üşenip tekrar kurmadım.

Zaten 15 gunde bi kere kapatıp açtığım için sorun olmuyor.

• Öner kullanıcısına yanıt
    Kamera asistant çalışıyormu hocam tüm özellikleri ile.. Birde kamerada gelen yenilikler ne var andorid 13 custom roma gore..
  • LEVSA kullanıcısına yanıt

Neler yeni bilmiyorum, 13 custom rom kurmadım.

Resmi 13 romdan custom14 roma geçtim.

GalaxyAI gayet iyi.

Normalde camera asistant kullanmıyorum, senin için kurdum.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 22 Aralık 2024; 10:29:23 >
    Çok tsk ederim hocam.sana zahmet verdim ugrasmissin benim için.ben de senin bulunduğun roma geçmek istiyorum ama telefona root atmadan geçmek istiyorum..
    Malum güvenlik endişesi yüzünden tereddütteyim sadece.
    Parmak izi nfc bankalar vs çalışıyor hepsi anladığım kadarı ile sen de.
  • LEVSA kullanıcısına yanıt

Evet root atmadan da unica romu yukleyebiliyorsun.

Dediğim gibi bende çalışmayan hiçbir özellik yok.

Yeniden kuracak olsam bu romun güncellenmiş versiyonunu kurarım. Romun ilk versiyonunu kullaniyorum. Ben kurduktan sonra guncelleme geldi ama o guncellemeyi kuramiyorum. Tekrar format atıp bütün programlar ve ayarları yeniden yapmak çok zaman alacak bende, bu sebeple üşeniyorum.

3 adet banka uygulamasi var, sorunsuz kullanıyorum.

Yapay zeka özelliklerini de kullaniyorum.

Kamerada obje silgisi ve yapay zeka ile nesne kaldirma arasında fark var. Yapay zeka daha güzel yapıyor.

Örnek veriyorum ben bu rom'u yükledim. Root'suz, sonrasında tekrar orjinale geçtim. Burada bir sorun olur mu? Yani orjinale geçtiğimde bu ürüne custom rom yüklendi vs vs gibi uyarılar geliyor mu? Xiaomi'de böyle şeyler vardı çünkü. Bu konuyla bilginiz var mı?

• unraiser kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum.

Ancak 2.5.2 güncellemesi gelmiş, muhtemelen onu kurarım.

Bugün işlerim var, ama yarın gündüz evde olacağım için gün boyu deneme şansım olur.

2.5.0 romu yüklü bende.

2.5.2 yi indirdim, telefonu formatlayınca orjinal boot yükleyip orjinal A13 ü kurarım, denerim, ondan sonrra net cevap verebilirim.

• Merhaba arkadaşlar, benim konumda olan gruba gelip daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. 2.5.2 unicore romu cidden teli mükemmelleştiriyor. Olmayan binerce özellik geldi.

İçlerinden en sevdiğim özellik, eski android 7 de olan bir apk oyunu direk bu romda kurup oynayabilirsiniz. Eski sevdiğim bir oyun vardı açamıyordum, bu romda hepsi yükleniyor.

• unraiser kullanıcısına yanıt

Şimdi soruna net cevap verebilirim.

Eve erken gelince yarını beklemedim.

Orjinal Android 13 stock roma dönebiliyorsunuz.

Akabinde boot kilidini tekrar kapatıp açılışta gelen uyarıları da kaldırabiliyorsunuz.

Ben 13 kurup herşeyin orjinal hale geldiğini gördükten sonra tekrar android 14 kurdum.

Zaten 14'ün eski sürümünü kullanıyordum şimdi güncellenmiş custom romu kurdum.

Hocam boot kilidi nasıl kapatılıyor

• burak1889 B kullanıcısına yanıt

Telefonu kapatın.

Ses açma ve kısma tuşlarına beraber basarken usb kablosunu takın. (kablonun diğer ucu bilgisayara takılı olmalı)

Telefon boot ekranında açılır.

Bu ekranda iken 7-8 saniye ses açma tulunu basılı tutunca boot kilidini açma ve kapama seçenekleri gelir.

Bunu yaptığınızda telefon hard reset olur yalnız. Tüm bilgiler gider.

Yedeklemeden yapmayın.

Eğer android 14 kurduysanız ve boot kilidini kapatırsanız kurulu rom zaten açılmayacak.

Bu nedenle boot kilidini kapatırsanız odin ile orjinal A13 kurmanız gerek.

Hocam cevapların için çok teşekkür ederim. Kendime bunları not aldım, müsait bir zamanımda deneyeceğim artık.

• Peki bahse konu olan custom romları ve Android 14 ü nereden indirebiliriz?

• @Hayalci adlı arkadaş'ın açtığı konuda gerekli bilgileri ve linkleri bulabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156753359

Burada anlatılanlarla yapamazsanız aşağıdaki videoyu izleyerek de yapabilirsiniz.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)Fantasticyoutube
    This video show the real world use.
    https://www.youtube.com/watch?v=Dbb5EgBWrF4

Konuda ve videoda bahsedilen sürümlerin son güncel hali Unica 2.5.2 dir. İndirme linkleri sizi XDA forumdaki son güncel linke götürecektir zaten.

Ben de Unica 2.5.2 yi kurdum.

Ek bilgi:

Exynos ve snapdragon işlemciler için romlar farklıdır, birbirine uyar diyerek kurmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 24 Aralık 2024; 13:26:12 >

Merhaba hocam unicayı kurmak istiyorum yalnız aklımda hiçbi bilgi kalmamış. En son lg g2ye custom rom atmıştım.

Şimdi sadece wipe cache yapabilir miyiz custom romu atmak için yoksa komple formatlamak mı lazım
  • lumpazivagabundus kullanıcısına yanıt

wipe cache işlemi , kurulu olan romdaki geçici dosyaları siler.

Yeni bir rom kurmak demek telefonu tamamen sil baştan kurmak demektir.

bilgisayarınızdaki windowsu silip yerine linux kurmak gibi düşünün.

Anladım hocam bilgisayara yedeklemek için güzel bi program var mı. Romdan sonra uğraştırmadan dosyaları geri yüklemesi kolay olan

Samsung'un smart switch programı gayet güzel.

bilgisayara da kurun smart switch'i.

telefonda ve pc de programı açın ve kablo ile bağlayın.

telefondan "dosyalara erişim yetkisi" isterse verin.

Pc den "yedekle" ye tıklayıp neleri yedeklemek istiyorsanız seçip yedekleyin.

ana ekran, uygulama ekranı, widgetler, simgelerin sıralaması dahil hepsi aynı şekilde geliyor.

Çok teşekkürler hocam

Bir tek whatsapp sohbeti yedeklemiyor, onu da google drive 'a yedeklersiniz.

Whatsapp'ı tekrar kurduğunuzda ilk adımda yedeği geri yükleyeyim mi diye soruyor, orada evet derseniz drive'dan geri yükler sohbeti.

• 
Sayfa: önceki 18171818181918201821
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.