Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1821. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.416
Cevap
410
Favori
2.297.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18171818181918201821
Sayfaya Git
Git
Giriş

Telefonu formatladığımda Samsung cloud dan geri yükleme yapıyorum ve telefonumun tüm ayarları format öncesi gibi oluyor sesler, ekran, sekmeler, uygulamaların konumu aklınıza ne gelirse.

Bu cutom romlar bu yedekleme ve geri yüklemeyi destekliyormu?!

• GuGuuuK kullanıcısına yanıt

Normalde samsung cloud kullanmıyorum.

Şimdi siz dediniz diye aktifledim ve yedek al dedim.

Uygulamalarda seçim yapamıyorum. Mesela bazı uygulamaları yedekleme diyemiyorum.

Galerideki dosyalarımı da yedeklemek için One Drive'da oturum açmamı istiyor.

Galeri hariç yedekle dedim, 6.2GB veri yedekledi.

Anladığım kadarıyla samsung cloud da sorunsuz çalışıyor.

• Öner kullanıcısına yanıt

Eyvallah, fotolar zaten Google drive da fotğraflar uygulamasıyla senkronize

Bu vesileyle, kullanmayanlara şiddetle tavsiye ederim. Telefon hiç formatlanmamış gibi eski alışkalılarınıza kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.

• Merhaba, bataryasını deji ile değiştiren var mı acaba? %77 pil sağlığında şu an. Bataryayı değiştirip %80 olur diye çekiniyorum.
  • nigdes N kullanıcısına yanıt

OnePlus telefonumda 2 kez deji batarya değişimi yaptım. deji batarya iyidir. şarj döngüsünü düzgün kontrol ederseniz 2 sene falan götürür. bendeki telefon 2022 kasımda değişen batarya halen düzgün çalışıyor

• nigdes N kullanıcısına yanıt

orjinal batarya varken diğerleri ne kadar süre götürür bilinmez

• Merhaba arkadaslar,konu gitgide guncelligini yitirmeye basladi 🥲 benim bir sorum olacak, hattinda sikinti yasayan var mi? Mesela birini aramaya calisiyorum ama dit diyip kapaniyor ya da biri aradiginda bana ulasamiyor sanki telefon kapali ya da hic sim kart takili degilmis gbi
  • bha41 kullanıcısına yanıt

ben de sorun yok hocam. sim kartta veya yuvada sorun olabilir farklı sim denediniz mi ?

• Öner kullanıcısına yanıt
    ooo samsung fedaisi kardeşim, yaşıyor musun sen :)

Bir sorun yok.

Hatta bende, oğlumda ve kızımda olmak üzere 3 tane S20 Fe var, hiç birinde sorun yok.

Telefonunuz hattan düşmüş olabilir. Uçak moduna alıp çıkın düzelir. Duzelmezse kapatıp açmak şart. Sorun telefonda olabilir ama küçük bir ihtimal daha önce hep operatör ya da konum kaynaklı çıktı bizde. Ama hepsi farklı marka telefonlarda. Biri lenovo p2, biri s4, biri s10e idi. Operator olarak ise ikisi Vodafone biri turkcell idi.

Ek: Hattan düşmüş olabilir dedim ama doğrudur şebekenin düşmüş olabilir olacak. Telefonunuz mobil şebekeye bağlı görünüyor ama sizi arayanlar çaldı açmadı olarak görüyor, siz aramaya kalkınca değişik hatalar alıyorsunuz. Çoğunlukla şebeke yok yazıyor. Yazmadiginda anlamıyorsunuz hata olduğunu ve çekmiyor fln sanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallami -- 4 Ocak 2025; 16:8:17 >
  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Yok hocam farkli bir sim deneme sansim olmadi ben de dediginiz gbi oldugunu dusunuyorum

• sallami kullanıcısına yanıt

Evet ac kapa yapmadan duzelmiyor,dediginiz yontem aklima gelmemisti bir dahakine bunu yapayim,daha kolay :)

• Üstadlar merhaba

Sormak istediğim soru biraz saçma olabilir lakin merak ettiğim bir husus var , bu cihazdan bende de mevcut ve yabancı kaynaklardan akabinde internette bazı okuduğum yorumlardan cihazın gözleri bozduğu , PWD değeri düşük olduğu söylenilmiş buna istinaden parlaklığı sonda ve göz koruma modunu aktif olarak kullanıp mavi ışık yayma seviyesini minimuma indirgenerek kullanılması tavsiye edilmiş.

Bu durum ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar var mı ? kullanan arkadaşlardan telefona baktıktan sonra gözleri bir süre bulanıklaştırdığı oluyor mu? yada bunlar hurafe mi ? Ayrıca güncel cihazlar ile farkı nedir bu cihazın göz sağlığı açısından.

Üslubumda hata olduysa kusuruma bakmayın durumu ne şekilde soracağımı bilemediğimden en güzel bu şekilde satırlara dökebildim ilgi alakanıza şimdiden teşekkürler.

Hocam volte açıksa yüzde 99 ondan yapıyor.Volteyi kapatıp tekrar deneyin.Hattınız türk telekommu ?
  • 
Sayfa: önceki 18171818181918201821
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.