Arkadaşlar merhabalar. 4 Aralık 2023 tarihinde Snapdragon'lu S20 FE aldım Hepsiburada üzerinden Hepsiburada satıcısından, cihaz Eylül 2023 üretimi. Telefonu aldığımdan beri 4 saat ekran süresini geçemedim son zamanlarda 3 saate düştü. Geçen hafta yetkili serviste batarya değişti ancak hala aynı çok kötü 3 saat süreleri almaya devam ediyorum, format da attım. Kullanım senaryom 120 Hz (Galaxy Max Hz programı kurulu, ekrana tıklanmadığı zaman 60 Hz'ye düşürüyor.), genelde mobil veri açık, Galaxy Buds 2 Pro ve Galaxy Watch 4 bağlı. Şarj aletim de orijinal Samsung 25 W adaptör ve kablo olarak da UGREEN Type-C to Type-C kullanıyorum. Telefonu da çok fazla kurcalayamıyorum çalıştığım için ve arka planda çok tüketim yapan bir uygulama da yok. Ne yapmam lazım bir şeyi yanlış mı yapıyorum çok sinirlendiriyor bu telefon artık beni. İlk iki görsel değişimden önce olan ekran süreleri, son 2 görsel ise değişimden sonra bugün aldığım ssler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaimaN -- 25 Kasım 2024; 16:52:25 > |
Samsung Galaxy S20 FE batarya değişmesine rağmen çok kötü performans veriyor
-
-
Hocam telefonda herhangi bir sorun yok. FE serilerinin şarj durumu genellikle bu şekilde, kaldı ki yıllar önce duyurulmuş bir model. Bu şekilde devam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam internette benim kullanım senaryom gibi senaryolarda 8-9 saat alanları görüyorum onlar nasıl alabiliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynı telefon vardı yaklaşık 2 yıl kullandım, 8-9 saat mümkün değil. Bütün özellikleri kapatıp 3310 gibi kullanılırsa bir ihtimal (60 hz güç tasarrufu işlemciyi kısma karanlık mod vs. gibi)
Siz ortalama kaç saat alıyordunz hocam peki?
3 saat ekran süresi bence normal değil ama neden olabilir bilemedim.
-
Genelde 4.5-5 saat civarı idi. Yoğun kullanımım yoktur çoğu zaman bir şeyler okurum telefonda. Kaldı ki hep karanlık mod kullanıyorum yarım saat kadar o da pozitif etki edebilir ona rağmen öyleydi.
Tamam da kardeşim zaten 2023 yilindan beri 4,5 saati gecmememişsin,batarya değiştirip gecmeyi düşünmedin inş ayrica 1 yillik cihaz batarya parasi ne kadar bilmem ama 2,3k daha ekleyip güncel cihaz alabilirdin :)) cihazda sıkıntı yok seri problemli satip başka model alman daha mantikliydi:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam garanti kapsamında değiştirdiler
Cihazi sat hocam,s21-22 serileri dahi şarjdan her daim kötü yorumlar oludum en mahkul cihaz honor serisi xiaomi serisi yada s23fe,24fe şeklinde..
24 fe geçmeye değer mi bu cihazdan, batarya hariç her şeyinden çok memnunum hocam
Sayfalarindaki yorumlari oku kullanicilar saha iyi bilir.
Bende s20 fe'i 3 yıla yakın kullandım. Ancak her güncelleme sonrasında ekran süresi çok kötü bir şekilde düştü. 6-7 saatlerden 2-3 saatlere de düştü. Hadi dedik pildendir 2 sene oldu olacak bir samsung'a gidelim değiştirsinler değiştirdiler biraz arttı 4-5 saatleri görür oldu ama son update telefonun anasını ağlattı. Dayanamadım sattım sonra da malum yöntemli s23 ultra aldım. S23 ultraya geçince tabi bir sıçrama oldu 7-8 saatleri çok çok rahat görüyorum. Ha ama oneui 6.1 yapay zeka zımbırtılı güncellemeyi yaptım ve bıraktım güncellemeyi kapattım. Çünkü biliyorum samsung buna güncelleme vere vere o kameranın içine edeceğini pilini perişan edeceğini vs o yüzden hiç gerek yok. Bu kadar güncelleme yeter ötesine gerek yok şuan için. Samsungta cihaz alacaksanız malesef son model istiyorsanız o yılın son modelini alırsanız pek üzülmezsiniz. Ama bilmemkaç yıl eski modeli üretim tarihi işte bilmemnesi ne olursa olsun alırsanız o üzer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 26 Kasım 2024; 12:35:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X