|
Samsung galaxy s21 fe'den Honor 90'a geçilir mi?
-
-
Konu güncel -
Ben olsam geçmezdim hocam
-
Telefonumu çok seviyorum, her ihtiyacıma cevap veriyor ama günlük ortalama 3 - 4 saat ekran süresi gerçekten yorucu. -
Honor 90 aynı kullanımda batarya performansını çok artıracaksa sana kalmış. Ama daha düşük işlemci, daha yetersiz kameraya geçeceksin. Tabi kamerası 200 mp olduğundan elini titretmezsen iyi foto çekecektir. -
Batarya hariç çoğu konuda mutlu etmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: WarForFears
Honor 90 aynı kullanımda batarya performansını çok artıracaksa sana kalmış. Ama daha düşük işlemci, daha yetersiz kameraya geçeceksin. Tabi kamerası 200 mp olduğundan elini titretmezsen iyi foto çekecektir.Dxomark puanlamalarını paylaşıyorum:
S 21 FE Honor90
Pil: 82 116
Kamera: 117 122
Ekran: 130 140
Pilden kesinlikle kazanç sağlayacağımı düşünüyorum, diğer parametreler de ise peki bir değişiklik olmayacak gibi. Tabi kağıt üstü verilerle gerçek kullanım farklı olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MutimutDxomark puanlamalarını paylaşıyorum:
S 21 FE Honor90
Pil: 82 116
Kamera: 117 122
Ekran: 130 140
Pilden kesinlikle kazanç sağlayacağımı düşünüyorum, diğer parametreler de ise peki bir değişiklik olmayacak gibi. Tabi kağıt üstü verilerle gerçek kullanım farklı olabilir.
Exynostan dolayı çoğu kişi batarya performansı kötü diyordu. Zaten tek çekincem o oluyor s21 fe de. Yoksa s20 fe kullanıyorum cihaz çok akıcı, kameraları güzel. S21 fe konusuna baktım kimi kullanıcılarda iyi ekran süreleri paylaşmış. Kimisi çok kötü diyor. S23 Fe de çıkacakmış ama muhtemelen fiyatı yüksek olur ve onda da exynos işlemci ile gelebilir ülkemize.
-
Merhaba, neye karar verdiniz acaba? Ben de sıfır alma aşamasında birkaç cihaz arasında kaldım.
Samsung a73 , S21 fe, Honor 90 , Redmi note 12 pro 5g.
-
Honor 90'a geçiş yaptım. Ekran, kamera, batarya performansı çok memnunum. -
İlginiz için gerçekten çok teşekkür ediyorum, karar vermek için sadece A54'ü inceleme fırsatı bulabildim, s20 fe , s21 fe tasarımı da a54'e benzediğinden ekran çerçeve oranı daha yüksek bir cihaz almak istedim, ben de seçimimi Honor 90'dan yana yaptım.
-
S20 fe gibi efsane bir cihazdan asla s21 e fln geçilmez ...
Benzer içerikler
- android telefonda durduk yere reklam çıkıyor
- rehberim başka telefonda çıkıyor
- telefonum gelen aramaları meşgule atıyor
- android kilit ekranı kamera kaldırma
- samsung note 20 ultra yorumlar
- samsung a16
- s25 ultra ne zaman çıkacak
- samsung a55 fiyat
- samsung s25 fe
- samsung m34 ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X